Barion Pixel

Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Mi lett 2023 színe?

2023. 01. 19. 11:24:31 Bóné-Bóza Anikó

Viva Magenta

2023-ban sem maradhatunk új szín nélkül. A Pantone festékgyár idén is elhozta nekünk az év színét, ami nem más, mint a Viva Magenta. Egyből felmerül a kérdés, hogy miként lehetséges ezt az energikus színt a hétköznapok részévé tenni a lakberendezés során. Ebben a cikkben bemutatjuk önnek, hogyan varázsolhatja lakását tökéletesre az új év kezdetén 2023 színe segítségével.

Mit sugall a Viva Magenta?

Egy intenzív, életkedvet és lendületet sugárzó színről van szó, ami remélhetőleg mindenki számára elhozza a jókedvet 2023-ban. A vörös színek családjából származó árnyalat eredete magában a természetben keresendő, amely kifejezi a megújult életerőt. Bátor és félelmet nem ismerő szín, amely gazdagságával táplálja a lelket, miközben új narratívát hoz az életbe. Ez az új élénkített vörös árnyalat színtiszta boldogságot áraszt, kísérletezésre és korlátlan önkifejezésre buzdítva mindenkit a környezetében. Bárki, akiben hasonló lelkesedés tombol annak a Viva Magenta használata nélkülözhetetlen!

A Pantone üzenete: „A technológia korában a természetből kívánunk ihletet meríteni és a Viva Magenta, az egyik legerőteljesebb, legvilágosabb színként a világon elhozza ezt az inspirációt.”

Hogyan használhatja fel ezt a színt?

Ha ön is szeretné otthonát megtölteni élettel, akkor biztosan feltette a kérdést: hogyan használhatnám fel ezt a színt? A lakberendezés keretein belül, számtalan lehetősége van arra, hogy új életet vigyen otthonába. A jó hír, hogy a vörös árnyalatok örök érvényűek, így könnyedén fel tudja használni ezt a színt az elkövetkező években is.

Milyen színekkel kombinálja?

Számtalan variáció áll a rendelkezésére, hiszen a magenta remekül kombinálható vörös vagy narancsszínekkel az igazán egzotikus hatás érdekében. Azonban, ha inkább frissítő élményre vágyik, akkor érdemes a kékkel ötvözni ezt a remek árnyalatot.

Megjelenhet a bútorokon is?

A válasz, igen! Egy magenta színű bútor elképesztő életerővel tudja megtölteni otthonát. Domináns színként a legjobb, ha olyan berendezési tárgyak viselik ezt az árnyalatot, amelyek esetében azt szeretné, hogy azok vonzzák majd a tekinteteket. Kisebb tárgyak esetében, remek újítás lehet egy új kanapé, szőnyeg vagy pléd beszerzése.

Hova helyezze el a térben?

A magenta akkor működik a legjobban, ha nem szorul háttérbe, ezért mindig hozza előtérbe, de csak mértékkel! A legegyszerűbben úgy tudja beépíteni ezt a színt otthonába, ha kiegészítőként kezeli. Textilekben remekül mutat ez az új felvillanyozó szín, ezáltal díszpárnák, kisebb bútorok, függönyök, ágyneműk, konyharuhák vagy akár törölközők formájában is pompásan fest.

Pantone színek és élmények

A Pantone sosem hagyja cserben! Úgy tűnhet, hogy idén rendkívül nőies szín lett meghatározva, de ügyesen használva, még a legférfiasabb lakásokba is tökéletesen be tud illeszkedni. A magenta természetéből fakadóan, élettel tölti meg otthonát és változatosságot hoz az egyhangúságba. Váratlan és figyelemfelkeltő, éppen ezért bárhol magára vonja a figyelmet különlegességével, miközben tökéletesen harmonizál a környezetével.

Akárcsak, mint a kertben növekvő rózsabokor virága, a magenta legalább annyira időtlen szépséget sugároz. A megújulás és a sorozatosan kivirágzó természet erejét idézi meg az év minden egyes napján. Indítsa ezt az izgalmas évet egy inspiráló és csodálatosan szép színnel! Ha pedig ehhez keresi a tökéletes kiegészítőt, akkor nézzen körül webshopunkban, ahol széles választékban talál díszpárnákat 2023 színébe burkolva.

Tetszett a cikk? Kérünk egy megosztást! Köszönjük.

év színe év színe év színe év színe év színe év színe 2023 as év színe 2023 as év színe 2023 as év 2023 as év 18 1750 viva magenta 18 1750 viva magenta pantone 18 1750 viva pantone 18 1750 viva színe a viva magenta  év színét  év színe 2023 év színe 2023 viva magenta 18 1750 viva magenta a vörös pantone color institute pantone color institute következő év természet erőit megidézve év színének 2023 színe színe színe árnyalat árnyalat szín szín színét erőteljes erőteljes következő merész fontos világ világ élénk meleg gyönyörű gyönyörű  különböző erőt erőt természetes természetes hideg vibráló bátor hatással jelképezi lüktető optimizmust örömöt belső belsőleginkább szellemünket hungary

 
Tartalomhoz tartozó címkék: Blog Tippek - Ötletek Trend