Barion Pixel

Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

5 tipp, hogy felejthetetlen legyen az idei Valentin-nap

2018. 02. 08. 14:15:29 Bóné-Bóza Anikó

A legutóbbi blogbejegyzésünkben elmeséltük, hogy milyen extravagáns meglepetésekkel készültek a sztárok párjaik részére. Persze a nagy részük igen csak zsebbe nyúlós lenne nekünk, átlagembereknek… Ha Ön is szeretné felejthetetlenné tenni a Valentin-napot, akkor olvasson tovább, hiszen most sokkal hétköznapibb – mégis különleges – Valentin-napi ötletekkel készültünk!

A Valentin-napot talán joggal nevezhetjük megosztó ünnepnek: akadnak, akik nagyon szeretik a hagyományát, míg mások csak „csinált” ünnepnek tartják. Pedig ez a nap lehetőséget nyújt arra, hogy kicsit lelassítsunk ebben a felgyorsult életben, és hálát adjunk azokért, akiket szeretünk. A Valentin-nap tehát nem csupán egy édes, “mézes-mázos” ünnep, ami a pénzköltésről szól, hanem egy lehetőség, amikor kifejezheti érzéseit azok felé, akik fontosak az Ön számára. Örömet adni pedig jó, ezért érdemes megragadni a nap nyújtotta varázslatos hangulatot, és egy kicsit párja kedvében járni.

De mit tehet Ön, ha valami különlegessel tenné emlékezetessé ezt a napot? Téved, ha úgy gondolja, mélyen a pénztárcájába kell nyúlnia ehhez: csak némi kreativitásra lesz szüksége!

5 különleges Valentin-napi meglepetés

1. Lánykérés

Bár egyesek szerint Valentin-napon megkérni valakit sablonos és elcsépelt már, még soha egy hölgyet sem hallottunk, aki ne örült volna neki. Ne feledjük, hogy az ünnep és a gyűrű egyaránt szimbolikus: mi lenne nagyszerűbb meglepetés, mint az elköteleződést és a feltétlen szeretetet szimbolizáló jegygyűrű a szerelmesek napján? A boldog párkapcsolatban élő hölgyek egyik legnagyobb vágya az eljegyzés, ha pedig ez egy különleges napon, a szerelem napján történik meg, az biztosan emlékezetes lesz. Indulhat akár egy átlagos napnak, vagy szervezhet különleges programot is, aminek a fénypontja a lánykérés lesz, az eredmény ugyanaz: életük egyik legszebb napja!

2. Utazás párban

Az utazás mindig felejthetetlen élmény, különösen, ha ezt ajándékként élheti meg az ember. Adjon élményt párjának, és töltsenek kettesben egy hétvégét valamelyik közeli vagy távoli hangulatos városban. Nincs más teendője, mint titokban lefoglalni a szállást – no meg 2 repülőjegyet, ha messzebb mennek.

Számtalan külföldi és belföldi hotel készül ilyenkor akciós ajánlatokkal, különleges meglepetésekkel, akár szűkösebb költségvetésből is lehet szép helyre utazni.

A párjának csak annyit mondjon, hogy utazni fognak, de ne árulja el az úticélt, ezzel is sokkal izgalmasabbá téve az élményt. Az utazáshoz közeledve akár tehet apró utalásokat a célországra, játszhatnak, hogy vajon kedvese kitalálja-e, hogy Ön hová viszi?

3. Adjon valami személyeset!

Mi szentül hiszünk abban, hogy maradandó élményt nem a költséges dolgokkal lehet elérni, hanem ha valami egészen személyeset ajándékoz. Olyat, ami csak az Önök kapcsolatára jellemző. Írhat verset, amelyben mindent érzését megfogalmazza, de ha jó a kézügyessége, egy festménnyel is kedveskedhet.  Egy fotókollázs is olyan emlék lehet, amire később öröm lesz visszanézni nap, mint nap. Ezeknek az ajándékoknak a lényege, hogy személyes utalásokat tartalmazzanak, ami csak Önökre jellemző.

4. Lepje meg egy tanfolyammal!

A közös tanulás rendkívül hasznos, nem csak az új, tanult képességek miatt, hanem azért is, mert lehetőséget nyújt még közelebb kerülni egymáshoz. Miközben feszülten koncentrálnak az újdonságok elsajátítására, megismerheti párja új oldalát, olyat, ami eddig az Ön számára nem is volt ismert. Beiratkozhatnak olyan tanfolyamra, ami mindkettőjük számára újdonságként szolgál, de olyanra is, amiben egyikőjük már jártas, így megtapasztalhatják a gondoskodó tanítás örömét. Ajánljuk a főző-, vagy a hobbikurzusokat, amelyeknél garantált a jókedv és a nagyszerű hangulat. Próbáljanak ki például egy bútorfelújító tanfolyamot, éljék át a közös alkotás örömét, és szépítsék meg otthonukat!

5. Édeskettesben

Utolsó tippünk valószínűleg meglepő lesz, de egészen biztosan sokaknak ez lesz a kedvence. Napjaink legnagyobb problémája, hogy a mindennapok rohanásában nincs idő a szeretteinkre. Nem kellenek nagy dolgok ahhoz, hogy a Valentin-napot felejthetetlenné tegyék. Legyen a lakásban egy jó hangulatú társasjáték, néhány film, na meg persze popcorn és indulhat a közös este. Meglátják mennyire emlékezetes lesz a közös játék, a sok nevetés és a felhőtlen kikapcsolódás. Ráadásul ehhez valóban nincs szükség semmilyen nagyobb anyagi ráfordításra!

Önnek melyik volt a kedvence? Ha nem tud választani, az sem gond, akár egyszerre többet is megvalósíthat! A legfontosabb, hogy felhőtlenül élvezze a párjával töltött időt – mert ez az, ami valóban felejthetetlenné teszi a Valentin-napot!

Boldog Valentin-napot kívánunk minden kedves Vásárlónknak és Olvasónknak!

Tetszett a cikk? Kérünk egy megosztást! Köszönjük.

Tetszik a képek hangulata? Valami különlegesre vágyik? >> https://maviedekor.hu/

 
Tartalomhoz tartozó címkék: Blog Tippek - Ötletek Valentin-nap