Barion Pixel

Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Gyerekágynemű a Díszpárna.Com Webáruházban

Minden szülő a legjobbat szeretné megadni gyermeke számára, legyen szó kreativitást fejlesztő játékokról vagy a nyugodt alvást biztosító gyerek ágyneműről. Szülőként ez természetes, ahogy az is, hogy a praktikum és minőség is fontos szempont ezek beszerzésekor.

Termékkínálatunk összeállításakor kiemelten fontos szempont a tartósság és a minták sokszínűsége. Ajándéknak is kitűnő választás a gyerek ágynemű, hiszen melyik lurkó ne örülne, ha kedvenc mesehősei az esti alvásnál is a közelében lehetnének.

Webáruházunkban a legkisebb, ovis korosztálynak és a kisiskolások, kamaszok számára is talál mesefigurás, aktuális szuper hősöket ábrázoló ágyneműszetteket. 

Rendezés:

A kedvenc mesehősök fontos eszközök a fejlődésben

A gyerekek fejlődésében nagy szerep jut a kérdező korszaknak, hiszen kíváncsi kérdéseikkel a világot szeretnék megismerni.

Ezekben a korai években elsősorban a meséken keresztül tapasztalnak meg sok mindent, így nem is gondolnánk, mekkora szerepe van egy-egy rajzfilmből vagy mesekönyvből megismert figurának. 

A mesevilág szereplői segítenek a gyerekeknek, hogy az emberi szokásokat, tulajdonságokat megismerjék.

Az állatvilág kedves lényei által az erdő-mező rejtett világával és a természettel barátkoznak.

Fontos, hogy már ebben a korban is kialakuljon, hogy melyik mesebeli karakter szimpatikus számukra, hiszen szívesen bújnak ezekbe a szerepekbe a játék során is. 

Fiúk nagy kedvencei a Verdákból lépnek elő, vagy úgy képzelik, hogy saját maguk a mesebeli hősök, mondjuk Pókember, aki megmenti a többieket.

Legkedveltebb figurák Micimackó és barátai vagy Minnie és Mickey egér, akik bejárják a világot.

És ugyan melyik kislány ne szeretne olyan lenni, mint a Jégvarázs Elza hercegnője

A gyerek ágynemű és a végtelen képzelőerő

A képzeletük szárnyal, a fantázia meglódul, nem is könnyű néha egy aktív, játékkal töltött nap után ágyba imádkozni őket.

Jusson idő esténként a meseolvasás előtt a közös ágyazásra. ilyenkor a kedvenc mesefigurás gyerek ágynemű jó szolgálatot tesz, a nyugodt alváshoz biztonságot teremt, ha a nap végén is maguk közelében tudhatják kedves barátaikat.

Tovább szőhetik a meséket és kalandokat. 

Érdemes befogni már a kicsiket is az esti készülődésbe és kialakítani ezt a szokást, így könnyebben rávehetők, hogy időben ágyba bújjanak és a mesét már a pihe-puha gyerek ágyneműben pihenve hallgassák. 

Az esti mese legyen egy kedves, nyugodt történet, bár a fantáziájuk ilyenkor is élénk még, a mese arról szóljon, hogy a szuperhősöknek is szükségük van pihenésre, hogy másnapra is jusson a szupererőből. 

Önfeledt játék és tanulás után kell a nyugodt pihenés

Amennyire a gyerekek szeretnek belefeledkezni a játékba, kedvenc figuráikkal kalandozva, annyira fontos számukra az is, hogy alváskor is biztonságban érezzék magukat.

Az egészen kicsiknek a legnagyobb biztonság a szülő maga, aki egy rossz álom esetén is meg tudja nyugtatni gyermekét. 

Persze nemcsak a kicsiknek, a kamasz szervezetnek is szüksége van a megfelelő alvásidőre.

Bár a kamaszokkal általában nem is az a gond szokott lenni, hogy ne szeretnének sokáig aludni:)

Különösen, ha este a kedvenc tini sorozatból egy kicsit többet sikerült megnézni, mint ami még egészséges.

Bármelyik korosztályról is van szó, egy szülő mindenképpen szeretné biztosítani a pihenést és nyugodt alvást az önfeledt játékban vagy a tanulásban elfáradt gyermekeinek

Online shopunkban számtalan mesehőst ábrázoló gyerek ágynemű található, így mindenki megtalálja a saját maga szuperhősét.

Segítségükkel este sem lesznek egyedül, és az imádott szuperhősük bátorságával felvértezve vágnak neki az éjszakának.

Ezzel a módszerrel hamar az előnyükre fordíthatja a fantáziájuk erejét, és kihasználhatja, hogy náluk még összemosódik a fikció és a valóság.

A gyerekek ilyenkor valóban úgy érzik, hogy a gyerek ágyneművel belebújhatnak a szuperhős bőrébe, és legyőzhetetlenné válnak.

Ha meglepi gyerekét egy, a kedvenc meséjét ábrázoló gyerekágyneművel, meglátja, hogy boldogan fog aludni akkor is, ha nem otthon hajtja álomra a fejét.

Nézze meg az ovisok és kamaszok számára kínált gyerekágyneműket, válassza ki, melyiken található gyermekeinek kedvenc figurái, hősei, és néhány lépéssel, egyszerűen rendelje meg webáruházunkból!