Weboldalunk az alapvető működéshez szükséges cookie-kat használ. Szélesebb körű funkcionalitáshoz marketing jellegű cookie-kat engedélyezhet, amivel elfogadja az Adatkezelési tájékoztatóban foglaltakat.
Termékek Menü

Ovis ágynemű

Varázslatos ovis ágyneműk 100% pamut anyagból, első osztályú minőségben a legkisebbek részére. Az általunk forgalmazott termékek jól tartják a színüket, miközben teljesen bőrbarátok. Attól sem kell tartani, hogy a nagy igénybevétel közben elveszítik a formájukat. Az olyan népszerű mesealakok, mint a Jégvarázs, a Mancs őrjárat vagy a Sam, a tűzoltó szereplői mellett kedves állatok és bájos minták is díszíthetik az ovis ágyneműket. Ha már iskolás korú gyermekei vannak, akkor is talál nekik való gyermek ágyneműket, nézze meg a teljes ágynemű kínálatunkat és vegye meg gyermeke kedvencét online, sorban állás nélkül!

Rendezés:

Ovis ágynemű – a pihentető alvás záloga

Az első bölcsődei és óvodás napok megviselhetik a gyermekeket. Kikerülnek a komfortzónájukból, „idegen” helyen kell tölteniük napjaikat, új emberek között. Bár jó kezekben vannak, mégis egyedül maradnak társaikkal, pedagógusaikkal - anya és apa nélkül. Éppen ezért fordulhat elő, hogy az ebéd utáni csendes pihenőt sem tudják nyugodtan eltölteni.

Ha a gyermekek biztonságban érzik magukat, könnyebben elalszanak. Ebben nyújt segítséget például egy pihe-puha ovis ágynemű is, melyen kedvenc mesehősük képe díszeleg. Melyik csemete ne szeretné, hogy Villám McQueen versenyezzen vele álmában? Vagy melyik ne építene szívesen hóembert Elsával és Annával? Ezekkel a gondolatokkal álomba szenderülni nagyon is megnyugtatóan hangzik.   

Óvodai ágyneműink segítenek a gyermekek számára előteremteni az alváshoz szükséges meghittséget. Találja meg Ön is internetes áruházunkban azt a közkedvelt rajzfilmfigurás gyermek ágyneműhuzatot, ami megfelel a csemetéje ízlésének!

Verdák, Jégvarázs, Micimackó, és még számos gyermek ágynemű verhetetlen áron!

Keresés