Weboldalunk az alapvető működéshez szükséges cookie-kat használ. Szélesebb körű funkcionalitáshoz marketing jellegű cookie-kat engedélyezhet, amivel elfogadja az Adatkezelési tájékoztatóban foglaltakat.
Termékek Menü

Ajándékcsomagolás

Lepje meg szeretteit! 

Webáruházunkban lehetőség van a megvásárolt termékekhez  "ajándékcsomagolást" kérni. A megrendelt termékkel vagy termékekkel teli és díszcsomagolással borított dobozt még egy - kívánságára jelöletlen - natúr barna dobozba csomagoljuk. Pénztár oldalon a Megjegyzés rovatban adja meg a címet, ahová a csomagot szeretné! Ez esetben a megrendelt termék mellé nem kerül semmilyen kísérő irat, ami tartalmazná a megrendelő nevét vagy a vételárat (pl. számla). Amennyiben nem ad meg más címet, úgy az ön szállítási címére küldjük a csomagot. Lehetőséget biztosítunk még ajándéküzenet továbbítására is, ezt a Kosár oldalon adhatja meg, mielőtt kiválasztaná az Önnek legjobban tetsző díszcsomagolást. Fontos! Üzenetszöveget az ajándékcsomagolás kosárba rakása előtt adjon meg!  Amennyiben a csomagot a megajándékozott nevére és címére kérte, abban az esetben a vásárlásról kiállított számlát külön borítékban a ön számlázási címére küldjük. 

Az alábbi díszcsomagolások közül választhat:

  • Elegáns-ezüst-magenta     
  • Elegáns-ezüst-türkiz     
  • Elegáns-ezüst-magenta-ciklámen     
  • Elegáns-ezüst-indás-organza    

Az Elegáns díszcsomagolások ára: 1790 Ft /darab  

  • "Mézi meglepetése" karácsonyi díszcsomagolás ára: 990 Ft/ darab

Ez a csomagolás egyszerű, de igazán dekoratív lesz:)  Bízzon bennünk, bízza ránk!  Mi törődünk Önnel, Ön pedig törődik a szeretteivel.

Az alap ezüst csomagolópapír mintája vagy fényessége változhat, de mindig nagyon szép lesz:)

 

Keresés