Barion Pixel

Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Ajándékok apák napjára

2021. 06. 09. 18:22:48 Bóné-Bóza Anikó

Fiatal édesapa két kislányától ajándékot kap

Hamarosan itt az apák napja, és nincs ötlete, mivel lepje meg saját, vagy gyermeke(i) édesapját az ünnep alkalmából? Íme néhány ajándékötlet apák napjára!

Az apák napja az Amerikai Egyesült Államokban már az 1900-as évek eleje óta jelen van, Richard Nixon elnök pedig 1972-ben törvénybe is foglaltatta. Magyarországon 1994 óta ünnepeljük, akkor honosították a Borsod megyei United Way mozgalom kezdeményezésére. Hazánkban az apák napja vándorló ünnep, minden év júniusának harmadik vasárnapján tartjuk, idén (2022.) ez június 19-re esik.

Ajándékok apák napjára

Az anyák napi ajándékokhoz hasonlóan apák napjára is elegendő egy figyelmes aprósággal meglepni az édesapát. Az ünnep nem a drága, hatalmas ajándékokról szól, hanem arról, hogy megköszönjük a sok szeretetet, gondoskodást és támogatást, amit az édesapáktól kaptunk az évek során. Adunk néhány ötletet, ami mentén könnyebben elindulhat apák napi ajándékot keresni!

Kézműves alkotások

A kisebb gyerekeket megkérhetjük, hogy rajzoljanak, fessenek valamit az apukáknak, esetleg segíthetünk nekik gipszből kiönthető formákat, képkeretet vagy tenyérlenyomatot alkotni. Bevonhatjuk őket egy közös fotókollázs készítésébe, amire a kedvenc apás-programokat gyűjtjük össze, de felkészíthetjük a gyerkőccel együtt a lakást egy igazi apanapra: nassolnivalók, babzsákok és puha párnák, konzolos játékok vagy kedvenc filmek, amit csak apa csinálni szeret. 

Apró figyelmességek

Felnőttként kicsit nehezebb az édesapák ajándékozása, de szerencsére mindenre van megoldás. Biztosan van olyan dolog, amivel a kedves apuka rég óta szemezget, de még nem vette meg magának. Lehet ez egy felespohár-készlet, egy jó minőségű bicska, vagy szerszámkészlet, esetleg egy koncert- vagy focimeccs-jegy. Járjunk utána, és lepjük meg azzal, amit kinézett magának!

Kényelmes meglepetés

Az ágyneműk legtöbbször túl nőiesek a férfiak ízléséhez, éppen ezért pozitív élmény lehet, ha apák napjára olyan ágyneműt választunk ajándékul, amelyben egy férfi is jól érzi magát, amellyel azonosulni tud. Ilyen lehet például egy óriás söröskorsót vagy éppen egy csodaszép piros traktort ábrázoló ágynemű garnitúra, de megtalálhatja a tökéletes darabot a tankok rajongója, a jéghoki fanatikusa vagy éppen az autók és motorok szerelmese számára is.

Ha gyermeke(i) édesapját jobban érdeklik a különböző filmek, nálunk megtalálja számításait! A Halálos Iramban-filmek csodaautójától kezdve a Simpson családon és a Bosszúállókon keresztül egészen a letisztult mintával rendelkező, fekete vagy fehér MARVEL mintás darabokig számtalan különböző stílust képviselnek ágyneműink. Minden esetben vegye figyelembe a választás előtt, hogy pamut, pamut-szatén vagy esetleg selyem-szatén ágyneműben alszik jobban kedvese vagy édesapa, hiszen a jó alváshoz elengedhetetlen a kényelem, és a megfelelő minőség, amelyet mi minden anyag mellett garantálunk.

Azonnali szállítás vagy néhány napos késés?

Amikor előre meghatározott dátumú ünnepre vásárlunk, fontos jól időzíteni a szállítást is, hiszen, ha nem érkezik meg időben az ajándék, az kellemetlen helyzetekhez vezethet. A weboldalunkon lehetőség van azonnali, készleten lévő termékek közül választani, amelyek hamarabb kézhez vehetők, a többi ágynemű rendelési ideje miatt vegye fel velünk a kapcsolatot! Minden esetben GLS futárral szállítjuk a csomagokat házhoz vagy csomagpontra – ahogy Önnek kényelmesebb.

További inspirációkért látogasson el webshopunkra, kérdés esetén pedig forduljon hozzánk bizalommal akár e-mailben, akár telefonon!

Tetszett a cikk? Kérünk egy megosztást! Köszönjük.

 

 
Tartalomhoz tartozó címkék: Blog Nyár Tippek - Ötletek