Biopamut ovis ágynemű ❤

A biopamut ovis ágyneműk gyártására és az alapanyag (maga a pamutszál) előállítására is nagyon szigorú előírások vonatkoznak. A biopamut előállítása során rovarirtó szerek helyett biológiai hatásúakat használnak, és a génmanipulációt is elhagyják. A biopamut alapanyagát (a gyapotról leválasztott szálat) kizárólag kézzel, vegyszerek nélkül takarítják be. A bio felirat feltüntetésének feltétele az is, hogy a termékek gyártása során csak környezetbarát, lebomló és az egészséget nem károsító anyagokat használhatnak. A varrásuk is kizárólag természetes cérnával készülhet. Ezek az óvodai ágyneműk az ÖKO-TEX szigorú előírásainak is megfelelnek, és ez a másik biztosíték arra, hogy nem csak az alapanyag, hanem a feldolgozás során használt egyéb segédanyagok, festékek sem jelentenek semmilyen veszélyt a legkisebbek számára. A biopamutból készült ovis ágyneműk nem veszélyeztetik az egészséget és a környezetet sem károsítják. A magas minőségű anyagnak köszönhetően az ovis ágynemű szettek szín- és formatartók, valamint könnyen kezelhetők.

Sok kisgyermek szenved allergiától, ekcémától, ezért fontos számukra az allergénmentes, antiallergén ovis ágyneműhuzat. A biopamut ágyneműk mennyiségének folyamatos növekedése igazolja, hogy egyre többen döntenek amellett, hogy gyermekük egészségének megóvása megéri a többletráfordítást! Egészség- és környezettudatos vásárlóinknak ajánlott termék.

Válasszon 100% organikus biopamut anyagból készült ágynemű szettet akár az óvodai csendes pihenők idejére, akár az otthoni kiságyba, de ajándéknak is remek választás!