Weboldalunk az alapvető működéshez szükséges cookie-kat használ. Szélesebb körű funkcionalitáshoz marketing jellegű cookie-kat engedélyezhet, amivel elfogadja az Adatkezelési tájékoztatóban foglaltakat.
Termékek Menü

Díszpárna, díszpárnahuzat, párnabelső

Azok a mesés díszpárnák...

Ugye Ön is szereti bekuckolni magát a kedvenc helyére egy klassz film nézése, egy délutáni szundikálás vagy egy meghitt beszélgetés közben? Kényeztesse magát pihe-puha díszpárnáinkkal! Nálunk a töltött díszpárnákon kívül választhat külön díszpárnahuzatot és párnabelsőt is. Van párnabelsője, de már új designra váltana? Elég, ha díszpárnahuzatot választ. Ellaposodtak díszpárnái? Frissítse fel új párnabelsőkkel!

Rendezés:

Az egyértelmű, hogy a kanapé akkor lesz kényelmes és hívogató, ha puha párnákkal van kiegészítve. Legyen szó bármilyen stílusról, a vintage-től egészen a modernig, vagy akár a minimálig, a hozzáillő forma- és anyagválasztással a díszpárnák tökéletes kiegészítők. Mivel a legtöbben a nappaliban töltik idejük nagy részét, nem mindegy, hogy milyen hangulatot sugároz. A díszpárnákban az is a nagyszerű, hogy velük könnyedén behozhatja az otthonába az aktuális lakberendezési trendeket, akkor is, ha nincs lehetősége egy teljes átalakításra. Válassza ki webshopunkban az otthonába illő darabokat és frissítse fel szobái hangulatát!

Keresés