Barion Pixel

Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Díszpárna Blog ❤️

Önnel is előfordult már, hogy sok apró kis dísszel, csecsebecsével próbálta otthonosabbá tenni a szobáit, de valahogy mégsem érte el a várt hatást? Még mindig hiányzott az a plusz, amitől egyedi és kellemes hangulatú lehetne a lakás? Lehet, hogy az otthonának csupán néhány díszpárnára van szüksége. Ha fel szeretné dobni a hangulatot, rengeteg dekorötlet közül válogathat, de  semmi sem varázsolja annyira kellemes, meleg otthonná a lakást, mint néhány stílusos díszpárna.

3ba HomeStyle - A titok a változás

loft lakás téli lakásdekoráció karácsonyi díszítés otthonunkban álkandalló ajándék panelllakás panel

Keskeny hálószoba berendezése: így varázsoljon több helyet!
2023. 01. 24. 08:22:30

Keskeny hálószoba berendezése: így varázsoljon több helyet!

Önnek is ismerős, amikor egy szobában oldalazva, minél kisebbre összehúzva magát próbál eljutni a bútorok mellett? A keskeny hálószoba berendezése nem egy egyszerű feladat és ha nem szeretné, hogy mindig valami útban legyen, akkor jól jöhet néhány tipp. Nézzük, miként érdemes ezeket a szobákat bebútorozni!

Mi lett 2023 színe?
2023. 01. 19. 11:24:31

Mi lett 2023 színe?

2023-ban sem maradhatunk új szín nélkül. A Pantone festékgyár idén is elhozta nekünk az év színét, ami nem más, mint a Viva Magenta. Egyből felmerül a kérdés, hogy miként lehetséges ezt az energikus színt a hétköznapok részévé tenni a lakberendezés során. Ebben a cikkben bemutatjuk önnek, hogyan varázsolhatja lakását tökéletesre az új év kezdetén 2023 színe segítségével.

Hálószobák képekben - avagy milyen hangulatot teremtsen?
2023. 01. 05. 17:05:16

Hálószobák képekben - avagy milyen hangulatot teremtsen?

A hálószoba egy rendkívül intim tér, amelynek atmoszférája nagyon meghatározó. Mivel ez a pihenés színtere is, fontos, hogy olyan dolgok jellemezzék, amelyek a tulajdonosát örömmel töltik el. Nézzük, hogy miként nézzenek ki a hálószobák képekben?

Szülőknek karácsonyi ajándék – hogyan lehet jól csinálni?
2022. 12. 12. 16:55:08

Szülőknek karácsonyi ajándék – hogyan lehet jól csinálni?

Olyan sokat köszönhet a szüleinek, amire gyakran szavakat is alig talál az ember, nemhogy ajándékot. Az ünnep közeledtével előtérbe kerül a család iránti feltétlen szeretet, amit mindenki szeretne a lehető legjobb ajándékokkal kifejezni. Segítünk, hogy mik a legjobb szülőknek szánt karácsonyi ajándékok!

Karácsonyi ajándék fiúknak
2022. 12. 07. 16:19:16

Karácsonyi ajándék fiúknak

Akkor jó adni, ha azt szívből tesszük! Bizonyára önnek is ismerős a mondás és milyen igaz, hiszen aligha van jobb érzés, mint amikor boldogságot ajándékozhat. A fiúk esetében ez azonban korántsem olyan könnyű, de vajon miért? Mi a legjobb karácsonyi ajándék fiúknak?

Ötletes karácsonyi ajándékok
2022. 11. 30. 15:04:24

Ötletes karácsonyi ajándékok

Ki ne szeretné látni az őszinte mosolyt a másik arcán, amikor kibontja a neki adott ajándékot. Az ajándékozás attól szép, hogy szeretettel és törődéssel adják. Éppen ezért, mindenki keresi, hogy mik a legjobb ötletes karácsonyi ajándékok, amivel biztos a siker. Cikkünk önnek is segíteni fog!

Karácsonyi dolgok - 5 alap kellék, ami nem hiányozhat!
2022. 11. 25. 12:44:53

Karácsonyi dolgok - 5 alap kellék, ami nem hiányozhat!

Az ünnep az év legszebb időszaka, amikor egy kicsit lassíthat és megélheti a hétköznapok szépségeit. Nem véletlen, hogy olyan sokan, egészen különleges hangulatban várják a nagy napot. A karácsonyi dolgok segítenek ünnepi díszbe öltöztetni otthonát, miközben megadják a várakozás örömét.

Melyik helyiségbe kerüljön karácsonyi szobadekoráció?
2022. 11. 08. 18:06:52

Melyik helyiségbe kerüljön karácsonyi szobadekoráció?

Megállíthatatlanul közeledik az év legmeghittebb időszaka, a karácsony. Csupán néhány napig tart, mégis sokáig készülnek rá az emberek, hihetetlen energiákat befektetve. A karácsonyi szobadekoráció egyesek számára elengedhetetlen, de sokan nem tudják, hogy melyik helyiségbe, milyen díszítés ajánlott. Ebben segítünk most önnek!

Mitől lesz exkluzív az exkluzív karácsonyi dekoráció?
2022. 11. 02. 15:20:04

Mitől lesz exkluzív az exkluzív karácsonyi dekoráció?

Ha azt hallja, hogy exkluzív, valamilyen különleges dologra gondolhat, ami a legtöbbször megfizethetetlen. Mitől válik a karácsonyi dekoráció exkluzívvá? Hogyan lehet pénztárcabarát módon létrehozni egy egészen látványos dekorációt!

Mik a tuti ajándék ötletek lányoknak?
2022. 10. 14. 19:07:43

Mik a tuti ajándék ötletek lányoknak?

Azt mondják, hogy a nőket könnyű meglepni, de ha valaki próbált már igazán jó ajándék ötleteket találni lányoknak, az tudja, hogy milyen nehéz feladat is ez valójában. A jó hír az, hogy a hölgyek szívéhez nem feltétlen drága ajándékokon keresztül vezet az út, sokszor csak egy jó tipp kell. Íme 5+1 ajándék ötlet lányoknak!

Hogyan és mikor készül idén a lakásdíszítés karácsonyra?
2022. 10. 11. 18:28:42

Hogyan és mikor készül idén a lakásdíszítés karácsonyra?

Szeretné, hogy az idei ünnep különleges legyen? Ez pedig ne csupán a Szentestére, hanem az azt megelőző időszakra is igaz megvalósuljon? Nézze meg, hogy idén miként készüljön a lakásdíszítés karácsonyra, hogy a 2022-es Karácsony és az azt megelőző időszak is mesésen teljen!

Ebédlő berendezési ötletek
2022. 10. 04. 19:39:28

Ebédlő berendezési ötletek

Első hallásra talán azt gondolná, hogy az ebédlő berendezésére nem kell nagy hangsúlyt fektetni, hiszen nem töltünk olyan sok időt benne. Pedig valójában sokkal nagyobb figyelmet kaphatna ez a helyiség, ahol összegyűlhet a család, és finom falatok társaságában kellemes időt tölthetnek el együtt. Nézzük, míg a legjobb ebédlő berendezési ötletek!

Francia elegancia az otthonokban
2022. 09. 23. 18:12:27

Francia elegancia az otthonokban

Olyan sokszor használjuk a „francia elegancia” kifejezést, pedig gyakran tisztázatlan, hogy mit is jelent valójában. A franciákra jellemző kifinomultság sok otthont képes varázslatossá tenni, de csak akkor, ha ismeri miként hívhatja életre a franciákra jellemző luxusérzést. Ebben a cikkünkben segítünk önnek, hogy rövid időn belül megvalósítsa francia témájú otthonát!

Lakberendezési tippek kisállattartóknak
2022. 09. 14. 17:44:22

Lakberendezési tippek kisállattartóknak

A kiskedvencek nagyon sok örömteli percet okozhatnak, ugyanakkor időnként akár kellemetlen pillanatok is kötődhetnek hozzájuk. Amennyiben egy aranyos állattal szeretné megosztani otthonát, nem árt, ha ismeri mik a legjobb lakberendezési tippek kisállattartóknak. Eláruljuk, hogy alakíthat ki egy mindenki számára ideális lakókörnyezetet.

Melyek a legjobb nappali színek?
2022. 08. 23. 17:37:15

Melyek a legjobb nappali színek?

Számos tudományos kísérlet bizonyítja a színek erőteljes hatását a hangulatunkra, sőt akár a testünkre is. A nappali egy olyan jelentőségteljes közösségi tér az otthonokban, ahol a kellemes légkör megteremtése különösen fontos. Mely színek ajánlottak ebbe a helyiségbe, és mire érdemes oda figyelni a választás a során?

Mitől lesznek egyediek a modern nappalik?
2022. 08. 01. 13:09:40

Mitől lesznek egyediek a modern nappalik?

A modern szóhoz legtöbben jövőbeli, csodával határos vívmányokat, egyedi megoldásokat, dizájnos külsőt képzelnek. A valóság azonban az, hogy akár egy vidékies hangulatú nappaliból is könnyedén lehet modernet varázsolni, csupán néhány apró trükkel. Ön is kíváncsi, hogy mitől lesznek egyediek a modern nappalik? Akkor olvasson tovább!

Kellenek igazán jó barna nappali ötletek?
2022. 07. 25. 09:41:46

Kellenek igazán jó barna nappali ötletek?

A barna szín használata az otthonainkban igen megosztó. Sokan tartanak tőle, míg mások nem tudják nélküle elképzelni lakásukat. Nem véletlen, hiszen a földszínek elhozzák a természetben található egyensúlyt és nyugalmat, anélkül, hogy utaznunk kéne. Eláruljuk, hogy mik a legjobb barna nappali ötletek, és hogyan varázsolhat segítségével egy hangulatos beltéri helyiséget.

Nézzük az elegáns nappali ötleteket!
2022. 07. 07. 17:10:40

Nézzük az elegáns nappali ötleteket!

A luxus ma már nem csak pénz, sokkal inkább stílus kérdése. Eláruljuk, hogy nincs szükség vaskos pénzkötegre ahhoz, hogy sikkes otthona legyen. Az elegáns nappali ötletek által is megvalósíthatók, csupán egy kis segítség kell! Ha ön is pompás otthonra vágyik, ezt a cikkünket ne hagyja ki!

Nappali berendezési ötletek
2022. 06. 27. 14:20:56

Nappali berendezési ötletek

A nappali az a közösségi tér, ahol a legtöbb időt töltjük a hétköznapokban. Igazán különleges helyiség, hiszen itt találkozik a család, valamint a barátok, és itt pihenünk meg egy hosszú nap után. A nappali berendezési ötletek segítenek, hogy igazán hangulatossá varázsolhassa otthonát. Nézzük, mik a legújabb trendek!

Soha véget nem érő nyaralás, avagy a tengerparti stílus lakberendezés
2022. 06. 21. 15:37:13

Soha véget nem érő nyaralás, avagy a tengerparti stílus lakberendezés

Ki ne szeretné a tengerek puha homokos partjait, a hűsítő lágy szellőt, és a langyos hullámok ringatását! Ha ön is vágyik arra, hogy minden napot a gyönyörű partokon tölthesse, akkor a tengerpart stílus lakberendezés egészen biztosan elnyeri tetszését! Bemutatjuk, hogyan hozhatja el otthonába a soha véget nem érő nyári hangulatot!

Mit kell tudni a panel lakberendezésről?
2022. 06. 14. 12:36:51

Mit kell tudni a panel lakberendezésről?

Magyarország lakosságának jelentős hányada panellakásokban éli a hétköznapjait. Az emberek véleménye igen megosztó a „telepi életről”, pedig egy kis kreativitással bármilyen stílust kialakíthat, és egy igazi álom otthonná formálhatja. Eláruljuk a tökéletes panel lakberendezés titkát, hogy megvalósíthassa minden elképzelését!