Barion Pixel

Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Memory és anatómiai párna

A memory párna tökéletesen követi a test vonalát, megfelelő magasságban tartja a gerincet, és rendkívül kényelmes alvást biztosít. Az emlékező memóriahabból készült memory párna minden használat után visszanyeri eredeti alakját. Kiváló minőségű magyar termék a Naturtextől, mely ajándéknak is kitűnő választás. A különböző típusú párnák különféle méretekben kaphatók. Rendeljen 30.000 Ft felett az ingyenes házhoz szállításért!

Rendezés:

NATURTEX® MEMORY

A memory szivacsot – más néven viszkoelasztikus poliuretán habot –a ’60-as években a NASA tudósai fejlesztették ki. Az ún. emlékező hab az 1990-es években terjedt el szélesebb körben, ekkor már az egészségügyben és a háztartásokban is használták. A memory szivacs sűrűsége lényegesen magasabb a hagyományos szivacsokénál, ezáltal a memóriahabból készült párnák minden használat után visszanyerik eredeti formájukat. Nagymértékű nyomáskiegyenlítő tulajdonságuknak és az ortopédiailag is megfelelő kényelmes formájuknak köszönhetően tökéletesen alátámasztják a nyakcsigolyát, így tehermentesítik a hátgerincet, felveszik a test vonalát, optimális helyzetben tartják a nyakat, a vállat és a gerincet, így biztosítva a nyugodt pihenést. Egészségpénztárral elszámolható termékcsalád!

A Díszpárna.Com memory és anatómiai párna kategóriája az alvás és pihenés kényelmének csúcsát kínálja, miközben a test anatómiai igényeire is figyel. Fedezze fel memory és anatómiai párnáink innovatív választékát, melyekkel a pihentető alvás és testtartás javítása egyszerre valósulhat meg!

Memory és anatómiai párnáink magas minőségű anyagokból készülnek, amelyek reagálnak a test hőjére és alakjára, így tökéletesen támogatják a nyugodt alvást és a megfelelő testtartást. A kategóriában megtalálható párnák különféle méretekben és formában érhetőek el, hogy mindenki megtalálhassa a saját testi igényeinek legmegfelelőbbet.

Memory és anatómiai párnáink nemcsak a kényelmet szolgálják, hanem hozzájárulnak az egészséges alvás és testtartás eléréséhez is. Válassza ezeket a párnákat, hogy otthona ne csak kényelmes, hanem egészségesebb alvást is nyújtson!

A Díszpárna.Com memory és anatómiai párna kategóriája segít abban, hogy alvása kényelmes és egészséges legyen. Fedezze fel párnáink minőségét és innovatív tervezésüket kínálatunkban, és élvezze a pihentető alvás élményét!