Barion Pixel

Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Ezekre a párnákra és díszpárnákra keresünk a legtöbbet a Google-ben

2024. 04. 24. 10:17:44 linkcsomag.hu

Díszpárnák

Ebben a cikkben a Google keresőjének mélyére merülünk, hogy felfedezzük, milyen párnák és díszpárnák iránti keresések dominálnak a magyar neten.

Ne aggódjon, nem kell statisztikusnak lennie ahhoz, hogy élvezze ezt a cikket. Egyszerű és élvezhető formában fogjuk bemutatni a legnépszerűbb kereséseket, így ez a cikk mindenki számára érdekes lehet, aki érdeklődik a párnák és díszpárnák világa iránt.

Milyen párnára keresnek az emberek leginkább?

A Google keresőben a párnákhoz kapcsolódó keresések havi mennyisége 231.520. Ebből a számból láthatjuk, hogy az emberek milyen sokféle párnát keresnek, és milyen változatosak az igényeik. Nézzük meg, melyik párnatípusok a legnépszerűbbek:

● Párna: A legáltalánosabb keresés a párna szóra érkezik, havi 5400 lekérdezés formájában. Ez azt mutatja, hogy az emberek nagy része egyszerűen csak egy jó párnát keres, anélkül, hogy specifikusabb igényeik lennének. A párna szóra való keresés után szimplán elkezdenek képeket nézni és weboldalakat böngészni, de nincs még konkrét elképzelésük, hogy milyen párnát szeretnének vásárolni.

● Hintaágy párna: Ez a kifejezés 4400 keresést ért el havonta. A hintaágyak kényelmesek és stílusosak, így nem meglepő, hogy sokan keresnek hozzájuk párnát.

● Kismama párna és szoptatós párna: Mindkét kulcsszó 4400 keresési mennyiséget hoz havonta. Ezek a párnák kifejezetten a kismamák és az újdonsült anyukák kényelmét szolgálják.

● Memóriahabos párna: Havonta 3600 találat. A memóriahabos párnák nagyon népszerűek, mert alkalmazkodnak a fej és a nyak formájához, így biztosítva a tökéletes alvási pozíciót.

● Anatómiai párna, melegítő párna és paplan párna szett: Mindegyik kifejezés 2400 keresést ér el havonta. Az anatómiai párnák a gerinc egészséges tartását segítik elő, a melegítő párnák pedig a hideg téli estéken nyújtanak kényelmet. A paplan és párna szettek pedig praktikusak, mert megvásárolhatsz mindent egyben, amire szükséged van.

Ezeken túl számos márkához és webshophoz köthető keresést indítanak az emberek ebben a témakörben. Ezek az adatok jól mutatják, hogy milyen sokféle igényekkel fordulnak az emberek a Google-hoz, amikor párnát keresnek.

 

Milyen díszpárnára keresnek az emberek leginkább?

A sima párnákhoz képest kevesebben keresnek díszpárnákat, de ehhez az is hozzátartozik, hogy a párna keresésesekbe a díszpárnák is beletartoznak. A Google keresőben a díszpárnákhoz kapcsolódó keresések havi mennyisége 14.900.

A konkrét kulcsszavak és a hozzájuk tartozó havi keresési mennyiségek alább láthatóak.

● Díszpárna: A legáltalánosabb keresési kifejezés, havi 2900-as lekérdezéssel. Ezt a kifejezést szintén azok használják, akik még inspirálódni, tájékozódni szeretnének.

● Karácsonyi díszpárna: Ez a kifejezés 590 keresést hoz havonta átlagosan, de karácsonykor ez természetes megemelkedik. A karácsonyi díszpárnák különösen népszerűek a téli ünnepi időszakban.

● Díszpárnahuzatok: Havonta 480 keresés irányul erre a kifejezésre. A díszpárna huzatok lehetővé teszik, hogy gyorsan és egyszerűen megváltoztassuk a díszpárnáink kinézetét.

● Zöld díszpárna: Havonta 260 keresés indul erre a kifejezésre. A zöld díszpárnák népszerűek lehetnek a természetközeli, nyugodt hangulatot kedvelők körében.

Természetesen a díszpárnáknál is megjelennek a márkákhoz, illetve üzletláncokhoz, lakásdekorációs cégekhez kapcsolódó keresések.

Statisztikák forrása

A cikkben bemutatott adatokat a Linkcsomag.hu gyűjtötte össze, amely linképítéssel és keresőoptimalizálással foglalkozó szolgáltató. Az adatok a Semrush rendszeréből származnak, amely egy megbízható és széles körben használt SEO eszköz.

Az adatok lekérdezése 2024. április 19-én történt, így az ezt megelőző 1 hónapos időszakra érvényesek. Fontos megjegyezni, hogy az adatok csak a Google-ben indított keresésekre vonatkoznak, a Bing és egyéb keresőkben indított lekérdezéseket nem tartalmazzák.

Végül, de nem utolsósorban, az adatok kizárólag Magyarországra vonatkoznak. Ez azt jelenti, hogy a cikkben bemutatott trendek és statisztikák a magyar nyelvű internetezők keresési szokásait tükrözik.

Tetszett a cikk? Kérünk egy megosztást! Köszönjük.

Tartalomhoz tartozó címkék: Blog Trend