Barion Pixel

Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Legyen a saját lakberendezője!

Lesse el a legjobb trükköket, töltse le a Legyen a saját lakberendezője! című 50 oldalas e-bookot!

Ebből az e-bookból

  • megismeri a
  • 15 lakberendezési stílust
  • a hozzájuk tartozó legfontosabb jellemzőkkel együtt.
  • Nem csak az Önnek leginkább tetszőt segít kiválasztani,
  • de egyúttal útmutató is, hogy hogyan alakítsa a saját otthonát.
Töltse le és legyen a saját lakberendezője!

 

OLVASSON BELE:

 

Nekem való a lakberendezés?

Önnel is előfordult már, hogy sok apró dísszel, csecsebecsével próbálta otthonosabbá tenni a szobákat, de valahogy mégsem érte el a várt hatást? Még mindig hiányzott az a plusz, amitől egyedi és kellemes hangulatú lehetne a lakás?

Lehet, hogy az otthonának csupán néhány díszpárnára van szüksége. Ha fel szeretné dobni a hangulatot, rengeteg dekor ötlet közül válogathat.

Ehhez lakberendezőnek kéne lenni? Szerintünk nem.

 

Mit csinál egy lakberendező?

Iszonyú nehéz meghúzni a határvonalat a belsőépítész és a lakberendező szakterülete közt.

Jó esetben a lakberendező funkcionálisan jól működő tereket rendez be, alakít szebbé és hangulatosabbá. Segít egységesíteni az épület stílusát, összhangot teremt a színek, anyagok, formák közt. Megtervezi a lakás berendezését, álmennyezetét, világítását, bútorait, textilhasználatát, burkolatait.

Bármilyen stílusban rugalmasan gondolkodik. Jó intuitív képességei alapján könnyedén ráhangolódik az Ön stílusára, lelki beállítottságára. A lakberendező megismeri az Önnel együtt lakók életvitelét, az egész család szokásait, annak érdekében, hogy a berendezésre kerülő lakás, maximálisan ki tudja szolgálni az Ön és szerettei igényét.

Tisztában kell lennie az Önök életvitelével, hobbijával, társasági életével. Az ergonómiai szempontokat figyelembe véve tervezi meg a tevékenységek helyét, közlekedési utakat, tárolókat.

Miután a lakberendező elkészítette a jól átgondolt berendezési alaprajzot, falnézeti és perspektivikus ábrákkal érzékelteti a nehezen elképzelhető tereket, látványos megoldásokat. Ugyanakkor pontos műszaki tervekkel, burkolatkiosztással, világítási tervvel, valamint a kivitelezőkkel folytatott folyamatos konzultációval segíti a megvalósulást.

A lakberendező nem csak megtervezi vagy javaslatot tesz a berendezési tárgyak tekintetében, hanem amennyiben a megrendelő igényli, részt vesz a beszerzésükben is. Segítségével az építkezés, kínlódás helyett örömmé válik, és Ön büszke lehet a végeredményre.

Igen, ez egy külön szakma. De ne aggódjon: segítünk, hogy Ön lehessen a saját lakberendezője.