Weboldalunk az alapvető működéshez szükséges cookie-kat használ. Szélesebb körű funkcionalitáshoz marketing jellegű cookie-kat engedélyezhet, amivel elfogadja az Adatkezelési tájékoztatóban foglaltakat.
Termékek Menü

Itt az eperszezon! Jöhet az eperszín a lakberendezésben is:)

Angyalancsi
2019. 05. 07. 16:49:50

Eperszín a lakberendezésben

A nyár hamarosan itt van, vele együtt pedig megérkeztek a frissítő nyári gyümölcsök is. Az eper nem csak hidegen, tejszínhabbal vagy turmixba keverve lehet frissítő, de az otthonában is – eláruljuk, hogyan.

A lakberendezés egyik előnye, hogy apró módosításokkal hatalmas változásokat érhetünk el az enteriőrben. Megmutatjuk, hogyan csempészheti be a frissítő eper varázsát otthonába – különösebb erőfeszítés nélkül.

1. lépés: Birtokfelmérés

Először is, nézzen körül a lakásban. Milyen színek dominálnak? Ha a natúr, lágy vagy világos színek vannak többségben (fehér, krém, bézs, napsárga, halvány rózsaszín, barack, szürke), akkor az élénkpiros lesz a megfelelő frissítő szín. Amennyiben azonban az élénk, markáns színek dominálnak a lakásban, a nyári megújuláshoz érdemes az eper visszafogottabb árnyalatát választani.

 

Vanguard Eper díszpárna

2. „Vigye haza” az epret!

Ne csak gyümölcs, hanem apró kiegészítők formájában is:) Ahhoz, hogy felfrissüljön az enteriőr, nem kell minden alkalommal falat festeni (bár világos alapszínű falak közt jól mutat egy élénk piros sáv, vagy teljes fal), elegendő csupán a kiegészítőkkel zsonglőrködni.

Ha vannak a nappali falán képkeretek, elegendő az egyharmadukat pirosra cserélni, és a dohányzóasztalon piros vázába helyezni a tavaszi virágcsokrot. A meglévő díszpárnákat felezze le, és minden második helyére válasszon valami pirosat – mintájában, vagy teljesen, ez az Ön ízlésének múlik. Fontos, hogy a színek kontrasztja a szemnek kellemes látványt nyújtva egészítse ki egymást.

 

Vanessza Piros díszpárna

Csempésszen epret a konyhába

A piros konyharuhák, egy új asztalterítő vagy egy ízléses asztaldísz éppen elég ahhoz, hogy a konyha is nyárias pompába öltözzön. Emellé már csak egy kis reggeli eperturmix kell, hogy biztosan energikusan induljanak a napok!

 

 

 

A fürdőszoba is fontos...

…sőt, valószínűleg az egyik legjobb helyiség a lakberendezés szempontjából. A fürdőszoba ugyanis, ha semleges színű bútorokkal van berendezve (fekete, fehér, krém, fémes szürke, barna), csupán a kiegészítők variálásával képes a kedvünk szerint változni. Cserélje le a kéztörlőt és néhány törülközőt pirosra, szerezzen be piros szappan- és fogkefetartót és készen is van!

Nagyobb, természetes fénnyel teli fürdőszobába kitűnő választás lehet egy piros virágú fürdőszobai növény is, ami gondoskodni fog az állandó frissességről. Amennyiben üveg szappantartót használ, hangulatos, ha a folyékony- vagy kézműves házi szappan színe és illata hasonlít az eperéhez.

 

 

Eperszezon a hálószobában

A piros különböző árnyalatai nem csak kellemes frissességet visznek a lakásba, de az élénkebb árnyalatok a hálószobában is jótékony hatással bírnak – ha mértékkel bánunk velük. Itt viszont érdemes óvatosnak lenni, mert ha túlzásba viszi, akkor frusztrációt, haragot is generálhat a lelkekben!

A hálószobában elegendő, ha az ágytakarót és néhány díszpárnát öltöztet pirosba, esetleg beszerez néhány új, piros kiegészítőt: pár, eper illatú tömbgyertyát, vagy egy párologtatót, esetleg piros függönykötőket.

 

Detroit Eper díszpárna

Hogy teljes legyen az összkép, egy piros lábtörlő, vagy nyári témájú ajtódísz kerülhet még kívülre, illetve az előszoba cipősszekrényét is feldobhatja egy kézműves dekordobozzal, melyben nyári hangulatot idéző növények mellett néhány piros dekoráció vagy szalag kap helyet.

Tetszett a cikk? Kérünk egy megosztást! Köszönjük.    laugh

 

 
Tartalomhoz tartozó címkék: Blog Trend Tavasz
blog comments powered by Disqus

Keresés