Barion Pixel

Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

34.990 Ft (27.551 Ft + ÁFA)
Kép 1/13 - Infrapanel papagáj képpel
Kép 2/13 - Infrapanel papagáj képpel
Kép 3/13 - Infrapanel papagáj képpel feltekerve
Kép 4/13 - Infrapanel papagáj képpel
Kép 5/13 - Infrapanel papagáj képpel
Kép 6/13 - Infrapanel képpel
Kép 7/13 - Infrapanel képpel
Kép 8/13 - Infrapanel képpel
Kép 9/13 - Infrapanel képpel
Kép 10/13 - Infrapanel papagáj képpel oldalról
Kép 11/13 - Infrapanel képpel hátulról
Kép 12/13 - Infrapanel képpel csatlakozás
Kép 13/13 - Infrapanel működés
Infrapanel papagáj képpel
Nagyításhoz álljon a képre az egérrel

Fontos!

A szállítással kapcsolatos problémák elkerülése érdekében kérjük mindenképpen vegye figyelembe a feltüntetett szállítási határidőket!

A készlet tartalmazza:

 • 500W 100x60 cm infa fűtőpanel
 • Tartóhorog
 • Használati utasítás
 • Gyártói csomagolás

Jellemzői:

 • Energiatakarékos és költséghatékony
 • Innovatív rugalmas panel infravörös technológiával
 • Hatékonyabb fűtés, mint a hagyományos radiátorok
 • Szénszálas fűtőfólia
 • A fűtőtest kialakítása egy festményre emlékeztet
 • Gyors és egyszerű telepítés
 • Nem szárítja a levegőt a helyiségben
 • Teljesítmény: 500 W
 • Összetekerhető
 • Dekoratív megjenenés

Javasolt fűthető terület: 12-17 m2

EVOKING Fali infrapanel papagáj képpel 105x60 cm

34.990 Ft (27.551 Ft + ÁFA)

Szállítási információk

Innovatív infravörös fűtőpanel, mely úgy melegíti fel helyiségeit, hogy észre sem veszi. Nem hangos, keveset fogyaszt, de annál hatékonyabb. A fali infravörös fűtőpanel - a hideg hónapok alatt - a helyiségek fűtésére szolgál. A fűtőberendezés energiatakarékos, megbízható és csúcstechnológiás, magas hatásfokkal. A fali infravörös fűtőkészülék kellemes meleget ad a levegő szárítása és az oxigén fogyasztása nélkül. Melegséget és meghittséget kölcsönöz otthonának, valamint pompás megjelenésével díszíti azt. Működés közben a fűtőberendezés nem magát a levegőt melegíti, hanem a körülötte lévő tárgyakat és az emberi testet (javítja a vérkeringést a szervezetben).

A fali infrapanel fő része hajlítás- és törésálló polimer fűtőfóliából készül, amelyre mintás grafika van felhordva. Az egész fa lécekkel van rögzítve. A fűtőtest kialakítása lehetővé teszi a feltekerhetőséget, ami kis súlyával kombinálva megkönnyíti a szállítását. Az egyszerű felépítés és a mechanikus alkatrészek hiánya a készülék tartósságát jelenti.

Cikkszám: HS551736
Átlagos értékelés: Legyen Ön az első!

Leírás

Az infra fűtőpanel meleget és hőkomfortot biztosít a helyiségben. Ez a hatás a hosszú infravörös hullámoknak köszönhetően érhető el, amelyek a szénszál hevítésekor keletkeznek. A szénszál magas hővezető képességgel rendelkezik, ami lehetővé teszi az energiafogyasztás csökkentését és így a fűtést.

Az infrafűtés működési elvének a lényege a hősugárzás. A szemünk nem érzékeli közvetlenül az infravörös sugárzást, azonban az infrapanel által előállított meleg sugárzást hasonlóan kell kezelnünk, mint a többi fényforrást. Míg az elektromos fűtőkészülékek általában, a fűtőeszköz belsejében adott technológiával előállított meleg levegőt "fújják ki", addig az infrapanel által kibocsátott hő a különböző tárgyakon (bútorok, padló, fal)  és az emberi testen elnyelődik melyek ennek hatására felmelegszenek. Ez a működési elv leginkább a napsugárzáshoz hasonlít, hiszen az infrapanel által sugárzott hő hasonló elven működik, mint ahogyan a nap sugarai felmelegítik a tárgyakat.

Az infrapanelt úgy kell elhelyeznünk az adott helyiségben, hogy „rálásson” a fűteni kívánt területre és a hatósugarába essen a fűteni kívánt terület. Nagyon fontos, hogy az infrafűtés leárnyékolható, tehát soha semmilyen tárgyat ne helyezzünk közvetlenül az infrapanelre!

Az infravörös hullámok csak minimális mértékben melegítik fel a levegő részecskéit, hiszen azok  sugárzáselnyelő hatása kicsi. Az infrapanel által kibocsájtott meleg sugárzás, közvetlenül a tárgyakat melegíti fel, így itt nincs közvetítő közeg. Az infrafűtés további előnye, hogy az asztmás és allergiás betegek számára pozitív hatású, hiszen nem keringeti a helyiségben levő levegőt így kevesebb por száll a levegőben, mint a hagyományos radiátoros fűtés esetében.

elektromos fűtés elektromos fűtés infrapanel fűtés falra szerelhető elektromos fűtési 000 ft 000 ft 000 ft jog fenntartva

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény. Legyen Ön az első! :) Köszönjük.