Barion Pixel

Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Fantasztikus Star Wars ajándékok karácsonyra

2017. 11. 10. 16:43:25 Bóné-Bóza Anikó

Réges-régen, egy messzi-messzi galaxisban… - így kezdődik minden Csillagok Háborúja-rajongó kedvenc filmje. Ebben a messzi galaxisban ugyan nem ünnepelnek karácsonyt, de a miénkben igen. Mi lehet hát a legjobb ajándék egy Star Wars rajongó számára ezen a bolygón?

  

A Star Wars filmekben talán az a legjobb, hogy kortalanok – mindegy, mennyi idős az ember, ugyanúgy nagy rajongója lehet, így aztán bárkinek kiváló ajándéktéma. Sajnos galaktikus utazást (még) nem ajándékozhatunk szeretteinknek, a különböző szereplők képével ellátott bögrékkel pedig gyakran a legtöbb rajongó már rendelkezik. Mit adjunk hát egy igazi Star Wars rajongónak?  

Star Wars a gyerekeknek

A gyerekek számára a Csillagok Háborúja filmek nyomán rajzfilmsorozatok is készültek. Ezeket az eredeti filmeken felnőtt rajongók nem feltétlenül szeretik, de a gyerekek többsége imádja. Akár az eredeti filmeket, akár a rajzfilmet szereti, egy igényes és tartós mintával ellátott ágyneműgarnitúrával garantáltan levesszük a lábáról! Hiszen mi is lehetne jobb, mint egy csapat menetelő birodalmi katona között álomba szenderülni, tudván, hogy vigyázzák az álmát? Legyen akár egyetlen szereplő, akár az összes, esetleg egy fontos csatajelenet az ágyneműn, minden bizonnyal a mennyországot tesszük vele a karácsonyfa alá.

  

Star Wars a felnőttek számára

A Star Wars filmek rajongóinak többségét talán a felnőttek teszik ki, hiszen sokuk ezen a sorozaton nőtt fel. Bizonyára mindegyikük naptárában piros betűvel szerepel a következő Csillagok Háborúja film megjelenése, így egy biztos ötletünk már lehet a karácsonyi ajándékot illetően: mozijegy!

Bár mostanra szinte mindenből létezik Star Wars kiadás, nem árt egy kicsit túlnézni a gyűjtői darabokon. Egy ágyneműgarnitúra felnőttek számára is kiváló ajándék lehet, csupán meg kell találni a megfelelő mintát. Az egyszerű, fehér alapon nyugvó Halálcsillag emblémás párna és képes-feliratos takaró bármelyik otthonba jól illik. Ha trükkösebb ajándékot szeretnénk, választhatunk olyan ágyneműgarnitúrát is, melynek sűrű sormintájában csak a hozzáértők fedezik fel a Star Wars történetének legpusztítóbb fegyverét – a laikusok csupán ismétlődő, láncszemnek tűnő köröket látnak benne. Ha egy (házas)pár mindkét tagja nagy rajongója a Csillagok Háborúja filmeknek, akkor egy 2 részes ágynemű garnitúra is tökéletes ajándék lehet.

Ha azonban a megajándékozott(ak) ennél visszafogottabban rajonganak a filmekért, egy különleges díszpárna is remek meglepetés lesz. Az egyszerű, kocka alakú díszpárnák ábrázolhatnak csatajelenetet, szereplőt vagy droidot, de a filmes plakát mintáját is. A választék igen nagy, tekintve a szereplők számát, kombinálhatóságát. Az igazán különleges, ám mégis visszafogott ajándékot pedig egy formapárna jelentheti a felnőtt rajongó számára. Legyen az Darth Vader vagy egy rohamosztagos sisakja, esetleg R2-D2 vagy BB-8, maga lesz a 40 cm-es tömör gyönyör egy valódi rajongó számára.

Egy kis kutakodás

Mielőtt egy rajongónak választanánk ajándékot, nagyon fontos, hogy megtudjuk, melyik szereplő, droid, jármű vagy fegyver a kedvence a filmből, illetve, hogy a három trilógia melyik epizódját kedveli leginkább. A legfontosabb tényező azonban mégis az, hogy rendelkezik-e már az általunk elképzelt ajándékkal:)

Különleges Star Wars ágyneműkért, díszpárnákért és formapárnákért látogasson el webshopunk oldalára, és válogasson a különböző karakterek és képek között!

Most őszintén........        Ön szerint talál még valahol ilyen eszméletlen jó díszpárnákat és ágyneműket?  wink

Tetszett a cikk? Kérünk egy megosztást! Köszönjük.

 
Tartalomhoz tartozó címkék: Blog Karácsony Tippek - Ötletek