Barion Pixel

Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Fizessen bankkártyával!

  Fizessen bankkártyával!

Fizessen egyszerűen bankkártyával a Barion rendszerében!

Fizesse ki rendelését gyorsan, kényelmesen, azonnal!


Mostantól webshopunkban ötféle bankkártyával is fizetheti a rendelését. A Barion-rendszer az alábbi típusokat fogadja el:

  • MasterCard
  • Visa
  • Visa Electron
  • Maestro
  • American Express

Amennyiben ilyen kártyával rendelkezik, akkor semmi akadálya, hogy használja nálunk. Kérheti így a csomagot Pick Pack Pontra, GLS CsomagPontra vagy házhoz GLS futárral.

Mit is az a Barion?


Egy a Magyar Nemzeti Bank felügyelete alatt álló, sokak által használt online fizetési rendszer. Vásárolhat közvetlenül a bankkártyájáról is, ugyanakkor lehetősége van előre feltöltenie Barion egyenlegét - ezután amíg rendelkezik azon pénzzel, addig még a bankkártyájára sincs szükség fizetéskor (szuper biztonságos módszer). Amennyiben szeretne erről tájékozódni, akkor a következő oldalt ajánljuk figyelmébe: www.barion.com/hu

Hogyan történik a fizetés?


Nagyon egyszerű használni. Rendelése véglegesítése után - amennyiben a bankkártyás fizetési módot választotta - átkerül a Barion oldalára, ahol választhat, hogy bankkártyával vagy az előre feltöltött Barion tárcájával fizet. 

  • Bankkártyával

A bankkártyás fizetéshez nem kötelező a regisztráció, elég megadnia bankkártyája számát, a bankkártyáján szereplő lejárati dátumot és a kártyája hátoldalán található CVC kódot, valamint egy működő e-mail címet. 

Amennyiben regisztrál, soha többé nem kell begépelnie kártyaadatait egyetlen Barion elfogadóhelyen sem, a fizetéshez elég az e-mail címe és a jelszava. Ez nem csak kényelmes, de nagyon biztonságos is. Regisztrációhoz kattintson ide: Barion

  • Barion tárcával

Amennyiben regisztrált és a még "szuperbiztosabb"  smiley módot választotta és feltöltötte Barion egyenlegét, úgy a Barion tárcás fizetést válassza a lehetőségek közül és adja meg e-mail címét és jelszavát és már kész is.

Bármelyik fizetési módot is választja, a tranzakció végig a Barion oldalán keresztül történik, amely egyszerű, gyors és biztonságos!

Ha valamilyen okból sikertelen a fizetés, a rendszer felajánlja Önnek az újbóli lehetőséget, illetve azt követően még mindig választhat másik fizetési módot is webshopunkban.

Mennyibe is kerül majd Önnek ez a fizetési mód?


Ez a fizetési mód a vásárlónak, tehát Önnek INGYENES. A regisztráció és a Barion mobil alkalmazás, valamint a pénz fogadása és a küldése ingyenes. Nincs havi díj sem. A Barion egyenlegkezelés is ingyenes, nincs belépési vagy havi díj. Az egyenleg feltöltésének és visszaváltásának vannak szerény díjai, de a banki átutalással történő feltöltés ingyenes.