Barion Pixel

Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Friss tavaszi dekoráció otthonába

2023. 03. 17. 16:38:45 Bóné-Bóza Anikó

Gyönyörű tavaszi nappali

Fotó: www.decorgolddesigns.com

A fák hamarosan virágba borulnak, így eljött az idő, hogy bekerüljön egy kis friss tavaszi dekoráció otthonába. Hogyan varázsolhat ízléses és vidám hangulatot otthonába néhány egyszerű és hasznos tippel? Eláruljuk a titkot!

Tavaszi szél...

Ez a csodálatos évszak magával hozza a lenyűgöző színek mellett, a megújulást is és nem csupán a természetben, hanem akár az otthonokban is. Ahogy a nappalok hosszabbodnak, úgy egyre több természetes fény jut be, ami így új dimenziókat nyithat meg a lakberendezésben is. Ki ne szeretné behozni az otthonába a tavasz csodálatos színeit és energiáit, azonban egyáltalán nem mindegy, hogy miként teszi ezt meg, ha nem szeretne vásári hatást elérni. Néhány egyszerű tippel nem csak színesebbé, hanem kellemesebbé és vidámabbá is teheti környezetét a hosszú és egyhangú tél után. Kezdődjön tehát az otthonok felvirágoztatása!

5 tavaszi dekorációs tipp

Ha azt szeretné, hogy a végeredmény ne legyen gyerekes, hanem frissítő és modern, akkor olvasson tovább, mert megosztunk önnel 5 tippet, amivel lenyűgöző lehet a végeredmény.

1. Elő a színekkel!

Miről lehetne jobban felismerni a tavaszt, mint a vibráló színekről. Na persze nem kell rögtön az éles neonárnyalatokra gondolni, inkább a finom pasztellszínekre, amelyek előbukkannak a fákon, a talajmentén és a bokrokon. A tavasz egyenlő a varázslattal, amit egészen nyugodtan behozhat otthonába is. Ha nem szeretné az egész lakást újra festeni, akkor tökéletesen megteszik a halványrózsaszín, kék, tojássárga drapériák és dísztárgyak.

2. Minták mindenhol

Tavasszal számtalan minta és forma bukkan elő, amelyek mind tökéletes ihletet adnak a lakberendezéshez. Ezeket azonban ügyesen kell kombinálni, ugyanis könnyedén túlzó hatást kelthetnek. A megannyi szín bevonása helyett, inkább árnyalatokkal érdemes játszani.

3. Dombornyomott minták

A csipke vagy a horgolás és más kézműves textíliák sosem mennek ki a divatból, csupán átalakulnak kicsit. A tavaszi dekorációra is igaz, hogy tökéletesen mutatnak a 3D hatású díszítések, amelyek életet és mozgalmasságot hoznak a szobába.

4. Virágokkal csak óvatosan

Az egyik leggyakoribb hiba a tavaszi lakberendezés esetében, hogy mindenhova virágos mintát hoznak be. A kevesebb néha több, és ez most is igaz! Ez persze nem azt jelenti, hogy egyáltalán ne illeszthetné be a dekorációba, csupán azt, hogy inkább tegye hangsúlyossá egy virágmintás díszpárnával, aminek környezetében semleges és kellemes színek találhatók.

5. Fémes tavaszi dekorációk

Amikor a fémről beszélünk, sokan inkább a téli időszakra asszociálnak, a hideg, csillogó látványa miatt, pedig ez az anyag tökéletesen mutathat a tavaszi dekoráció esetében is. Képzeljen csak el egy gyönyörű rózsaarany gyertyatartót egy fenyőzöld kanapé mellett, vagy egy rézszínű étkészletet egy halványsárga terítőn. A fémből készült dekorok ideálisak, ugyanis a beáramló természetes fény segítségével ragyogást hoznak a beltérre.

Mikor érdemes a tavaszi dekorációt megcsinálni?

Alapvetően mindenki máskor érzi elérkezettnek az időt ahhoz, hogy kicsit új színt vigyen az otthonába. A farsangi ünnepkör az egyik legjellegzetesebb télbúcsúztató ünnepünk, így sokan ennek végeztével érzik elérkezettnek az időt, hogy felfrissítsék a lakás dekorációját. Mások inkább a külső hőmérséklet alakulásához igazítják az időpontot, amikor már bőrükön is érezhetik a tavasz kellemesen meleg szellőjét. Bármelyik csoportba is tartozik ön, ha azt szeretné, hogy egységes és elegáns legyen a tavaszi dekoráció, akkor időben érdemes beszereznie a szükséges kellékeket, például a diszparna.com webshopjából.  

Tetszett a cikk? Kérünk egy megosztást! Köszönjük.

tavaszi tavaszi dekoráció dekoráció dekoráció dekoráció dekoráció dekoráció dekoráció dekoráció azonnal azonnal termék termék termék termékek termékek

 

Tartalomhoz tartozó címkék: Blog Tavasz Tippek - Ötletek