Barion Pixel

Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

GLS CsomagPont

*** INGYENES SZÁLLÍTÁS GLS CsomagPontra/Csomagautomatába már 25.000 Ft feletti rendelés esetén ***

 

GLS CsomagPontra szállítás 

 

GLS CsomagPont átvevőhelyre szállítás már több, mint 500 GLS CsomagPont országszerte!

 

Webáruházunkban leadott rendeléseit egyszerűen és kényelmesen átveheti az ország bármely részén, több, mint 500 átvevőhelyen. Az átvevőhelyek különböző profilú üzletekben találhatók. Ön kényelmesen, napi ritmusának megfelelően keresheti fel az átvevőhelyet.

A GLS a feladást követően 1 munkanapon belül kiszállítja a csomagot a kiválasztott GLS CsomagPontba, majd email és sms értesítőt küld a címzettnek arról, hogy a csomagja megérkezett. A vásárlónak 5 munkanap áll a rendelkezésére a csomag átvételére, azt követően visszaküldésre kerül a webshop részére. Kérjük vegye figyelembe a csomagátvevőhelyek nyitvatartási idejét! A részletes nyitvatartást megtalálják a  Csomagpont keresőben. A harmadik munkanaptól ismételt email értesítőt küldünk, ha az áru még a CsomagPontban van. 

 

A CsomagPontra szállítás előnyei

  • A feladást követően 24 órán belül kézbesítjük a küldeményt a kiválasztott GLS CsomagPontba.
  • Csomagfeladás 40 kg-ig.
  • A vevő kétszeri értesítése.
  • Dinamikusan bővülő hálózat.
  • Országos lefedettség.
  • Az átvevőhelyek frekventált helyeken pl. benzinkút, bevásárlóközpont stb. találhatók.

Amennyiben GLS CsomagPonton szeretné átvenni küldeményét, a Pénztár oldalon a Szállítási adatok részen a lakáscímét érdemes megadni, mert a Szállítási módnál a GLS CsomagPont kiválasztása esetén a program a megadott cím közelében ajánlja fel a CsomagPontokat, amiből igénye szerint szabadon választhat.

 

Szállítási díjak

A csomag súlyától és méretétől, valamint a fizetési módoktól függetlenül 19.999 Ft rendelési értékig 1.590 Ft, 25.000 Ft felett ingyenes. Amennyiben a pénztárnál előreutalással vagy bankkártyával egyenlíti ki rendelését, 1.290 Ft. A feladható csomag maximális tömege 40 kg. Az utánvétes fizetési módot 30000 Ft vásárlási érték alatt választhatja.

  • A személyes átvétel minél gördülékenyebb lebonyolítása érdekében kérjük, hogy lehetőség szerint nyomtassák ki az automatikus visszaigazoló e-mail értesítést vagy jegyezzék fel a rendelés azonosítószámát. 

Fontos! Az átvételkor - az Ön biztonsága érdekében -  a címzettnek be kell mutatnia a személyazonosságot igazoló okmányát és hivatkoznia kell a csomagszámra.