<strong>Exkluzív termékek szépséggaranciával</strong> - VIP tagság Exkluzív termékek szépséggaranciával - VIP tagság
Lakberendezési szakértőnk válaszol -  <strong>70/850-6526</strong> Lakberendezési szakértőnk válaszol - 70/850-6526
Ingyenes szállítás <strong>GLS CsomagPontra</strong> - 7000 Ft felett Ingyenes szállítás GLS CsomagPontra - 7000 Ft felett

Hogyan dobjuk fel a lakást egyszerűen, olcsón és villámgyorsan?

Angyalancsi

Az idő szürke és unalmas, az otthonnak azonban nem kell ilyen borús hangulatúnak lennie! Ha fel szeretné dobni a hangulatot, rengeteg dekorötlet közül válogathat, és a hűvös és nyirkos időben semmi sem varázsolja annyira kellemes, meleg otthonná a lakást, mint néhány stílusos díszpárna. 

Önnel is előfordult már, hogy sok apró kis dísszel, csecsebecsével próbálta otthonosabbá tenni a szobáit, de valahogy mégsem érte el a várt hatást? Még mindig hiányzott az a plusz, amitől egyedi és kellemes hangulatú lehetne a lakás? Lehet, hogy az otthonának csupán néhány díszpárnára van szüksége. Igen, minden helyiségbe kell legalább egy –  azt is megmondjuk, hogy miért!

Tévhitek a díszpárnákról

Sokaknak a díszpárnákról hatalmas, puffos textilek jutnak az eszükbe, amik a hálószobában az ágyon, esetleg a nappaliban a kanapén díszelegnek. Pedig nem kellene őket ebbe a két szobába „száműzni”, minden helyiséghez adhatnak némi pluszt. Bebizonyítjuk, hogy a lakás minden szegletében szükség van rájuk:

1. Díszpárna a hálószobában

Az Ön ízlésétől függ, hogy miként díszíti az ágyat napközben, amikor éppen nem használja. Kis hálószoba esetében a díszpárnákkal könnyedén rendezett ágyat varázsolhat, akkor is, ha nincs ágyneműtartó, ahova a takarókat elrejthetné. Ha Önnek is fontos, hogy a háló hangulatos és stílusos legyen, akkor egy szép ágytakaróra és néhány nagyobb méretű díszpárnára van szüksége! Segítségükkel könnyedén és gyorsan szebbé teheti az ágyat, miközben stílusossá is varázsolja a szobát. 

2. Díszpárna a nappaliban

Az egyértelmű, hogy a kanapé akkor lesz kényelmes és hívogató, ha puha párnákkal van kiegészítve. Legyen szó bármilyen stílusról, a vintage-től egészen a modernig, vagy akár a minimálig, a hozzáillő forma- és anyagválasztással a díszpárnák tökéletes kiegészítők. Mivel a legtöbben ebben a szobában töltik idejük nagy részét, nem mindegy, hogy milyen hangulatot sugároz. De nem csak az ülőgarnitúrán van helyük: illenek a komódhoz, vagy akár a polcokra is kerülhetnek. A cserépkályhák és kandallók mellől szinte nem is hiányozhatnak, hiszen már a látványuk is melegséget hoz – a leghidegebb időben is.

3. Konyha és étkező

Vidéki hangulatot kedvelők figyelem! Ha Önnek is fából készült étkezőgarnitúrája van, akkor a konyhából se felejtse ki a díszpárnákat. Egy kis puhaság tökéletesen ellensúlyozza a nyers anyagokat, amitől az Ön konyhája és étkezője is otthonos lesz.

4. Fürdőszoba

A fürdőszoba méltatlanul elhanyagolt része a lakásdekorációnak, pedig az ókorban kiemelt helyként kezelték a megtisztulás és a tisztálkodás e szent helyét. Régen még közösségi program volt, ma már inkább intimebb dolog. De miért olyan rideg? A fürdőszobákban általában minimális dizájnelemeket alkalmazunk, és minden vízálló, páraálló, hideg, merev. Pedig egy apró kis ülőfelülettel, székkel, vagy puffal sokkal barátságosabb hangulatot adhat neki.  A fürdőszobát gyerekjáték feldobni például egy fémes díszítésű párnával, így könnyedén relaxáló környezetet teremthet. Az unalmas fürdőből igazi wellness-szobát varázsolhat.

5. Díszpárna a teraszon és a kertben

Habár az idő még nem igazán alkalmas arra, hogy hosszú órákat töltsön el a szabadban, de ez pár hónap múlva megváltozik. Hamarosan örömmel fog pihenni az este friss, balzsamos levegőjén. Pár díszpárnával hívogatóan puhává és kényelmessé varázsolhatja a kinti kerti padot vagy székeket, ahova öröm lesz meghívni a barátokat egy hosszú munkanap után.

A díszpárnák nem csak praktikusabbá teszik otthonát, de gondoskodnak az esztétikus és rendezett megjelenésről is. A legkeményebb felületet is képesek ellensúlyozni, anélkül, hogy túlzásnak érezné. Minden stílushoz illenek, hiszen rengeteg anyag, szín és forma közül válogathat, amiktől az Ön otthona is egyedi és izgalmas lehet.

A következő cikkünkben a választásban is segítünk, mert elhozzuk a legfrissebb, 2017-es trendeket!

Most őszintén........        Ön szerint talál még valahol ilyen eszméletlen jó díszpárnákat?   wink 

Tetszett a cikk? Kérünk egy megosztást! Köszönjük.

 

 

 
Tartalomhoz tartozó címkék: Blog Lakberendezés Tippek - Ötletek
blog comments powered by Disqus