Barion Pixel

Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Hogyan tartson hangulatos esküvőt otthon a kertben?

2021. 06. 23. 18:33:49 Bóné-Bóza Anikó

Esküvő otthon

Kicsit más jellegű szervezést igényel, és egészen más lesz a hangulata, az esküvő, otthon a kertben mégis egy olyan ötlet, amin érdemes elgondolkodni: nincs semmilyen kötöttség, az ifjú pár ízlésére van bízva minden! Most segítünk abban, hogyan lehet a kerti esküvőt igazán meghitté tenni.

Az esküvő minden ember életében egy felejthetetlen nap, melyet egy még felejthetetlenebb, készülődéssel eltöltött időszak előz meg. A nagy nap részleteinek megtervezése, a dekoráció megálmodása és megvalósítása… olyan dolgok ezek, melyeknek minden pillanatát érdemes átélni és mélyen magunkba szívni.

A tökéletes esküvői helyszín nem csak egy étterem lehet!

Ha a vendéglista már nagyjából elkészült, először is a legmegfelelőbb helyszínt kell kiválasztani az esküvőhöz. A lehetőségek tárháza szinte végtelen, és a meghívottak számától, illetve az elérhető anyagi keretektől függően rengeteg opció közül választhat.

Ha szűk körű esküvőt tart, és azt szeretné, hogy ez a nap tényleg azok körében teljen, akik a legközelebb állnak Önhöz, érdemes lehet minimalizálni a meghívottak számát, és egy kisebb, meghitt helyszínt választani, amihez esetleg valamilyen érzelmi kötelék is fűzi a párt.

Esküvő otthon a kertben

Tökéletes esküvő helyszín válhat például a pár, vagy családjuk saját kertjéből, ami több szempontból is megkönnyíti a készülődést. Egyrészt, nem kell minden kelléket átfuvarozni a város (vagy akár az ország) másik végébe, hiszen a kerti megoldással az élmény szó szerint házhoz jön. További előnye a kerti esküvőknek, hogy semmi nem szabhat határt a fantáziájának, hiszen nem kell a helyszín felelősének korlátai között maradni. Úgy dekorálható a kert, ahogy az az álmaiban szerepelt!

Így lehet a kertből álomhelyszín

Egy ismerős kertet igazi álomvilággá varázsolhat egy kis kreativitással és jó ötletekkel. Díszítse fel a kertet például ízlésesen virágokkal, lámpásokkal és díszpárnákkal, hogy tökéletes esküvői hangulatot hozzon létre. A díszpárnák mostanában igazi jolly jokerek az esküvőkön, hiszen meglepően kis energiabefektetéssel igazán látványos miliőt lehet kialakítani velük. Nagy előnyük, hogy nem csak az erre kialakított kerti bútorokon, de akár a földön is jól mutatnak, mécsesekkel együtt pedig garantált az igazi bohém hangulat! Ezzel a megoldással rengeteg helyet is spórolhat a kertben, így egy kicsit bővülhet a meghívottak listája is.

A legjobb pedig, hogy ezek a párnák utána egy életen át emlékeztetik majd a házaspárt a nagy napra! Válogasson kedvére széles díszpárna kínálatunkból annak biztos tudatában, hogy nem hozhat rossz döntést.

Emellé tegyen fel sok, romantikusan lengő függönyt (de a mécsesek környékén csak óvatosan!) illetve egyszínű, vagy színes lampiont, és voilà, már készen is van a különleges esküvői helyszín.

 

Hogyan zajlik az esküvői készülődés?

A nagy bejelentést követő örömmámor után általános jelenség, hogy az ifjú párt minden irányból ötletekkel kezdik bombázni. Mindenki más jobban akar tudni mindent, és a saját álmait vetíti rá a jegyespár nagy napjára. Hallgassa meg a szülőket, barátokat, barátnőket, de ne felejtse: ez az Önök napja.

Az esküvő otthon a kertben mostanában éppen újdonságnak, és szokatlannak számít, de ha belegondol, korábban ez volt a normális, főleg vidéken. Miért ne hozhatná vissza ezt a hagyományt, saját ízlésére formálva?

Merjen nagyot álmodni, engedje szabadjára a fantáziáját, és ne hagyja, hogy bárki beleszóljon, mit hogyan csinál, hiszen ez a nap csakis Önökről szól!

Tetszett a cikk? Kérünk egy megosztást! Köszönjük.

esküvő esküvő esküvő otthoni otthoni otthoni esküvői akár vendégek vendégek esküvőre esküvőre családi mindenképpen egyedi két esetleg