Barion Pixel

Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Kapcsolat

Bóza Anikó

Bóné-Bóza Anikó vagyok, a Díszpárna.com Webáruház I 3ba HomeStyle vezetője.

Gyönyörű díszpárnákat, prémium minőségű ágyneműket és még sok szépséget kínálunk, hogy öröm legyen a kikapcsolódás meghitt és trendi otthonában. Zsebeljen be hangos örömujjongást, nagy ölelést és sok puszit gyermekétől, mondjuk egy, a legújabb kedvencével díszített ovis vagy gyermek ágynemű-garnitúra láttán, esetleg dicséretet kitűnő ízlésére egy baráti összejövetelen!

Legyen otthona egy igazi kis sziget a mindennapok rohanásában!

3ba HomeStyle - A titok a változás

 

"Kiváló minőségű terméket kaptam, díszpárnát rendeltem. Szín, anyag és kidolgozás is kiváló. Könnyű kezelhetőség, minden egyértelmű, ügyfélbarát webáruház. Külön kiemelném az extra kedvességet és figyelmet! (Névre szóló kedves levél a csomagban.) (Már a csomagoláson megjelenik egy kis külön kedvesség, szív alakban "szeretettel csomagolva".) Rengeteg webáruházból rendeltem már, de az önökéhez hasonló minőségi munkával még nem találkoztam. Előzetes értesítést követően időben megkaptam a csomagot. Pontos profi munka. Gratulálok a profi csapathoz, további jó munkát kívánok!"

        Novográdecz Henrietta, Abaliget 

 

"Elégedett vagyok a termékkel. Módosítottam a megrendelésemet, melyet Anikó kezelt és perceken belül intézte az ügyet. Köszönöm a figyelmességet és a rugalmasságot és főként a nagyfokú udvariasságot. Tökéletes volt minden." 

        dr. Katona Pálné, Isaszeg 

 

"Köszönöm a takarót, nagyon tetszik az egész családnak! Pontosan olyan, mint a fényképen, mérete is tökéletes. Kisfiam óriási örömmel fogadta és nekem ez a legnagyobb boldogság. Könnyen ment a rendelés, egyértelmű volt minden. Nagyon elégedett vagyok a szállítással is, külön köszönöm, hogy több emailt is küldtek a kiszállítás dátumáról, intervallumáról. A kézbesítő udvarias volt, minden rendben zajlott." 

        Dirner-Kálnai Eszter, Tárnok 

 

"Gondosan és védőn csomagolva kaptam meg a megrendelt árut. Olyan volt, mint amilyennek a fénykép mutatta. Jól elrendezett, könnyen "kezelhető" az áruház. Ízléses az árukészlet. Végtelenül kedves, türelmes, segítőkész, udvarias, készséges, megértő a telefonos segítség!!! Csak csupa jót mondhatok! Az ígért időben, rendben megkaptam a csomagot."

        Kovács Mária, Gödöllő  

 

"Nagyon szépek a mandalás díszpárnahuzatok amiket rendeltem. Sokkal szebbek, mint a képeken. Bátran ajánlom mindenkinek ezt a webáruházat. Gondosan, nagy odafigyeléssel csomagolták a huzatokat és a vállalt szállítási időre itt volt minden. Köszönöm." 

        Galgóczi Krisztina, Budapest   

 

"Mindent megkaptam, nagyon szépek, köszönöm szépen és külön köszönöm az ajándékutalványt, nagyon kedvesek! Minden jót, szép napokat kívánok!"

        dr. Pálvölgyi Zsuzsanna, Budapest

 

 Bóné Attila cégvezető

 Bóné-Bóza Anikó     webshop manager / ügyfél-kapcsolattartó 

Szolgáltató adatai: 

Név:   Bóné Attila  egyéni vállalkozó 
Székhely:   2163  Vácrátót, Dér u. 1. 
Egyéni vállalkozói igazolvány száma:  34960226 
Nyilvántartásba vevő hatóság megnevezése:   Sződligeti Közös Önkormányzati Hivatal Vácrátóti Kirendeltség  
Telefonszám:  +36-70/850-6526
Adószám: 66431471-2-33

Adatvédelmi nyilvántartási szám:  NAIH-112056/2017. Hírlevéllel kapcsolatos adatkezelés:  NAIH-119912/2017. 


Hívjon minket munkanapokon 10 és 14 óra között! 06-70/850-6526  Segítünk:)

Írjon nekünk! Gyorsan válaszolunk:) Írásban hétvégén is igyekszünk segíteni.

Webáruház kapcsolati oldala

A levél elküldésével elfogadja az Adatvédelmi tájékoztatót.