Barion Pixel

Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Infrapanel a Díszpárna.com Webáruházban

Innovatív infravörös fűtőpanelek, melyek úgy melegítik be helyiségeit, hogy észre sem veszi. Nem hangosak, keveset fogyasztanak, de annál hatékonyabbak. Melegséget és meghittséget kölcsönöznek otthonának, valamint pompás megjelenésükkel díszítik azt.

Rendezés:

Az infrapanel meleget és hőkomfortot biztosít a helyiségben. Ez a hatás a hosszú infravörös hullámoknak köszönhetően érhető el, amelyek a szénszál hevítésekor keletkeznek. A szénszál magas hővezető képességgel rendelkezik, ami lehetővé teszi az energiafogyasztás csökkentését és így a fűtést. Működés közben a fűtőberendezés nem magát a levegőt melegíti, hanem a körülötte lévő tárgyakat és az emberi testet (javítja a vérkeringést a szervezetben).

Az infra fűtőpanel meleget és hőkomfortot biztosít a helyiségben. Ez a hatás a hosszú infravörös hullámoknak köszönhetően érhető el, amelyek a szénszál hevítésekor keletkeznek. A szénszál magas hővezető képességgel rendelkezik, ami lehetővé teszi az energiafogyasztás csökkentését és így a fűtést.

Az infrafűtés működési elvének a lényege a hősugárzás. A szemünk nem érzékeli közvetlenül az infravörös sugárzást, azonban az infrapanel által előállított meleg sugárzást hasonlóan kell kezelnünk, mint a többi fényforrást. Míg az elektromos fűtőkészülékek általában, a fűtőeszköz belsejében adott technológiával előállított meleg levegőt "fújják ki", addig az infrapanel által kibocsátott hő a különböző tárgyakon (bútorok, padló, fal)  és az emberi testen elnyelődik melyek ennek hatására felmelegszenek. Ez a működési elv leginkább a napsugárzáshoz hasonlít, hiszen az infrapanel által sugárzott hő hasonló elven működik, mint ahogyan a nap sugarai felmelegítik a tárgyakat.

Az infrapanelt úgy kell elhelyeznünk az adott helyiségben, hogy „rálásson” a fűteni kívánt területre és a hatósugarába essen a fűteni kívánt terület. Nagyon fontos, hogy az infrafűtés leárnyékolható, tehát soha semmilyen tárgyat ne helyezzünk közvetlenül az infrapanelre!

Az infravörös hullámok csak minimális mértékben melegítik fel a levegő részecskéit, hiszen azok  sugárzáselnyelő hatása kicsi. Az infrapanel által kibocsájtott meleg sugárzás, közvetlenül a tárgyakat melegíti fel, így itt nincs közvetítő közeg. Az infrafűtés további előnye, hogy az asztmás és allergiás betegek számára pozitív hatású, hiszen nem keringeti a helyiségben levő levegőt így kevesebb por száll a levegőben, mint a hagyományos radiátoros fűtés esetében.

000 ft 000 ft elektromos fűtés infrapanel fűtés falra szerelhető elektromos fűtési jog fenntartva 000 ft raktáron raktáron raktáron raktáron fűtés fűtés fűtőtest mennyezeti mennyezeti mennyezeti infrapanelek infrapanelek infrapanelek infrapanelek akár akár akár fali fali fali fűtési fontos fontos fontos panel panel szükséges szükséges egyedi egyedi egyedi egyedi kiszállítás kiszállítás helyiség energiatakarékos energiatakarékos fehér alapján alapján panelek panelek megoldás