Barion Pixel

Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Honnan inspirálódjon, ha a legjobb karácsonyi díszítési ötleteket keresi?

2021. 12. 07. 18:15:02 Bóné-Bóza Anikó

karácsonyi díszítési ötletek

Minden karácsonykor tudjuk, hogy egészen biztosan vetíti valamelyik csatorna a Reszkessetek betörők című filmet, és ugyanilyen biztos, hogy december hónapban láthatunk ízléses, és kevésbé igényes ünnepi dekorációt. Felmerülhet Önben a kérdés, hogy ki honnan inspirálódik az elkészítéséhez, hol találhatók a legjobb ötletek. Részletesen körbe járjuk ezt a témát!

Aki keres, az talál… aki nem keres, az is!

Az ünnepi készülődés az egyik leglátványosabb és legintenzívebb időszak. Aligha lehet elkerülni, hogy találkozzon vele az ember, akár az utcán jár, vagy csak az otthonában pihen és tévét néz. Nem ritka, hogy már november közepétől futnak a karácsonyi ajánlatokról szóló reklámok, vagy az utcán csillognak az ünnepi fények.

Sokan ezt a korai „kezdést” túlzásnak érezhetik, és gyakran pont emiatt taszítja is őket a nagy felhajtás, míg mások imádják, hogy már az őszi időszakban is megkezdődhet a várakozás öröme. Ebben valószínűleg mindannyian mások vagyunk, de aki kicsit is kedveli a karácsonyi készülődést, az egészen biztosan ki van éhezve a legújabb trendekre, és a legszebb megoldásokra. Aki pedig nem szeretné a megszokott díszítések sorát gyarapítani, az kénytelen lesz kicsit kreatívabb lenni, és nem a szembejövő dekorációkat lemásolni.

Hol vannak a legjobb karácsonyi díszítési ötletek?

Egészen meglepő helyeken találkozhat a legjobb tippekkel, csak nyitott szemmel kell járni. Megmutatjuk, mik a mi kedvenc inspiráció-forrásaink:)

Lakberendezési áruházakban

Tudta, hogy az ilyen típusú üzletekbe nem csak bútorvásárlási céllal érdemes bemenni? A kiállítóterekben számos ünnepi dekoráció-ötletet találhat az egészen kreatív DIY megoldásoktól kezdve a költségesebb, kész darabokig. A nagyobb üzletláncok akár a lakás össze helyiségére szolgálhatnak kitűnő tippekkel.

Lakberendezési webáruházak

Maradjunk még egy kicsit a lakberendezési áruházaknál, azon belül pedig az online üzletekre is érdemes egy kis figyelmet szentelni. Ezeken a helyeken a kívánt termék gyakran nem csak önmagában látható, hanem térben is elhelyezik egy-egy kép erejéig, így hasznos tippekkel szolgálhatnak a díszíteni vágyónak. A diszparna.com ünnepi kínálatára is érdemes egy pillantást vetnie!

Magazinok különkiadásai

Ki mondta, hogy a nyomtatott sajtó halott? Az ünnep közeledtével nagyon sok magazin készít cikkeket, fotósorozatokat a témában. Nem csak a fókuszba helyezett terméket érdemes nézni – sokszor a hátteret megfigyelve értékes tippeket csenhet el.

DIY weboldalak

A legjobb karácsonyi díszítési ötletek sokszor egyáltalán nem költségesek. Nem kell hozzájuk méregdrága kellék, vagy költséges működtetés, elég csupán előhívni a képzelőerejét, és alkotni valami újat. Alapanyag szinte bármi lehet. A saját készítésű dekorelemek még személyesebbé teszik az otthon dekorációját.

Induljon a díszítés!

Most, hogy már számtalan ötletet összegyűjtött, itt az idő, hogy álmait átültesse a valóságba. Szánjon rá egy délutánt, vagy akár egy egész napot, tervezze és készítse el otthoni legcsodálatosabb karácsonyi dekorációját. Dekor közben jön meg az étvágy, még számos más nagyszerű ötlete támadhat, így a legjobb, ha mihamarabb belevág! Az alkotás öröménél úgyis csak kevés jobb dolog van.

Kapcsoljon be hangulatos karácsonyi zenét, akár egy kis forralt borral is készülhet, és meglátja, csak úgy szárnyalni fog a képzelete. Arról nem is beszélve, hogy nem csak a végeredmény, de maga a készülődés is igazán örömteli és meghitt lesz!

További tippekért olvassa el korábbi cikkeinket:

·         Karácsonyi díszítések a lakásban

·         5 érv, hogy miért kell karácsonyi dekoráció a szobába

·         Mitől lesz tökéletes a karácsonyi díszítés otthonunkban?

·         5 érv, hogy miért jó a natúr karácsonyi dekoráció

Tetszett a cikk? Kérünk egy megosztást! Köszönjük.