Weboldalunk az alapvető működéshez szükséges cookie-kat használ. Szélesebb körű funkcionalitáshoz marketing jellegű cookie-kat engedélyezhet, amivel elfogadja az Adatkezelési tájékoztatóban foglaltakat.
Termékek Menü

Gyermek ágynemű

Tökéletes ajándékot keres gyermekének? Akkor a legjobb helyen jár, mert a kedvencét ábrázoló ágyneműhuzattal garantált lesz a lurkó öröme. A kisebbeknek mesefigurás ovis ágynemű szettet kínálunk, a nagyobbak számára szuperhősös és állatos minták közül válogathat, többek között. A termékek kiváló minőségűek, bőrbarát anyagból készültek, garantáltan megtartják színüket és formájukat. Nézzen körül webáruházunkban, és rendeljen néhány egyszerű lépésben!

Rendezés:

Űzzük ki a szörnyecskéket a szobából!

Habár az élénk képzelőerő rengeteg területen támogatja a gyerekek fejlődését, néha ez nehézségeket is okoz számukra. Ilyen például az esti alvás: a fantázia sokszor inkább hátráltatja a nyugodt pihenést, mint elősegíti. Ismerős a szobában megbúvó szörny története? Vagy esetleg a többórás ágyba bújtatás nehéz esete? Még mindig a szülők ágyába kucorodik be esténként a gyerkőc, ha fél? Nincs olyan szülő, aki ne küzdene legalább az egyik problémával a fentiek közül.

A legtöbben kipróbálunk mindent, amit a gyereknevelési tanácsadók leírtak: pedig néha egy egyszerű, és rendhagyó megoldás segíthet a probléma leküzdésében. A kicsik természetükből fakadóan nagyon nyitottak és kíváncsiak. A legtöbb információjukat a világról a játékon és a meséken keresztül szerzik meg, így különösen fontos, hogy ezek mindig biztosítva legyenek számukra. Minden gyereknek van egy kedvenc mesebeli karaktere, akinek szokásait, jellemvonásait örömmel veszi át. Amikor ezekbe a szerepekbe bújnak, egészen új oldala mutatkozik meg a személyiségüknek, így nem ritka, hogy olyan dolgokat is hajlandóak megtenni, amikre korábban rögtön nemmel válaszoltak volna. Fantáziájuk sokáig meghatározza a döntéseiket, félelmeiket, de még a véleményüket is. Lehet, hogy minket már az őrületbe kerget Thomas a gőzmozdony, a Pókember, vagy a hercegnők, de gyerekeink életében ők fontos főszereplők – és ezt nem hagyhatjuk figyelmen kívül! 

De mi köze ennek az ágyneműhuzathoz? Elsőre talán meglepő lehet, de egy jól megválasztott gyermek ágynemű segíthet abban, hogy a gyerkőc boldogan aludjon el – a saját ágyában! Hitte volna, hogy akár a sötéttől való félelem legyőzésében is segíthet egy szuperhősös gyermek ágyneműhuzat? A háttérben egy egészen egyszerű pszichológiai magyarázat áll: a gyerekek az önbizalmukat és bátorságukat különböző külső megerősítések és összehasonlítások segítségével építik fel. Ez lehet a szülői elismerés, de akár egy kedvelt mese karaktere is. Online shopunkban számtalan mesehőst ábrázoló gyerek ágyneműhuzat található, így mindenki megtalálja a saját maga szuperhősét. Segítségükkel este sem lesznek egyedül, és az imádott szuperhősük bátorságával felvértezve vágnak neki az éjszakának. Ezzel a módszerrel hamar az előnyükre fordíthatja a fantáziájuk erejét, és kihasználhatja, hogy náluk még összemosódik a fikció és a valóság. A gyerekek ilyenkor valóban úgy érzik, az ágyneművel belebújhatnak a szuperhős bőrébe, és legyőzhetetlenné válnak.

Ha meglepi gyerekét egy, a kedvenc meséjét ábrázoló ovis ágyneművel, meglátja, hogy boldogan fog aludni akkor is, ha nem otthon hajtja álomra a fejét.

Keresés