Barion Pixel

Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Nate & Jeremiah álomotthonai

2019. 09. 20. 14:22:50 Bóné-Bóza Anikó

Nate és Jeremiah álomotthonai

Van az úgy, hogy az ember lánya megunja a takarítást, a díszpárnák igazgatását, és úgy dönt, hogy minden mindegy alapon ő most bizony leül egy kicsit a kanapéra, hiszen teljesen elfáradt, és egyébként sem érzi már magáénak az enteriőrt. Mintha hiányozna belőle valami, de nem tudja, mi. Szerencsére van, aki tudja!

Egy ilyen fáradt délutánon találtam meg én a magam inspirációját, pedig csupán egyetlen órácskára szerettem volna bármit nézni a tévében. Aznap, akkor éppen, amint elfoglaltam a helyem a hűs nyári limonádémmal a kezemben, épp Nate és Jeremiah műsora ment.

Kik ők egyáltalán?

Nate Berkus és Jeremiah Brent egy hollywoodi házaspár, immár ötödik éve. A két férfi azóta két gyönyörű gyermek édesapja is, és a családi életükről gyakran beszámolnak a közösségi médiában, legyen szó kihívásokról, nehéz, vagy éppen gyönyörű napokról.

  • Nate, aki alapjában véve belsőépítész, több könyvet is adott már ki lakberendezés témában, de legfőképpen a férjével, Jeremiah-val közös televíziós műsorából ismerik sokan.
  • Jeremiah szintén belsőépítész végzettséggel rendelkezik, együtt pedig olyan embereknek nyújtanak kiemelkedő szakmai segítséget, akik elakadtak a lakásfelújítással, vagy az enteriőr berendezésével.

Mi fogott meg bennük?

Elsősorban az egyediségük. Az, hogy bár két különböző ember és személyiség, kiválóan dolgoznak csapatban, a munkájuk pedig tökéletesen kiegészíti egymást, és harmóniát teremt. Nate mottója, miszerint „A legjobb lakberendezési projektek azok, ahol felrúgjuk a szabályokat” valóban érvényes minden egyes lakásra, amin dolgoznak. Minden alkalommal, amikor segítenek egy párnak vagy családnak a legtöbbet kihozni az otthonukból, egy olyan pluszt visznek bele a közös munkába, az otthonba, amit más lakberendezők talán nem vállalnának be. Merészen keverik a stílusokat, figyelemfelkeltő, szokatlan dekorelemeket használnak, a végeredmény pedig…? Bármelyik lakásba beköltöznék!

 

Szelektáljon!

Az, hogy valamiből inspirációt merítünk, sosem lehet egyenlő azzal, hogy lemásoljuk. Nate és Jeremiah műsora, ha egy az egyben másolni szeretnénk, egy totális anyagi csőd lenne, hiszen amerikai mértékkel mérve sem átlagos keresetű embereknek segítenek. Ehelyett inkább az általuk berendezett enteriőrökben kell meglátnunk a sajátunkat, és egyszerűen átemelni belőle néhány dolgot.

Számomra ilyen inspiratív dolog volt például a színek közti éles kontraszt.  A vakító fehér remekül passzol a mélykékhez, amit tökéletesen kiegészít néhány fényes rosegold kiegészítő. Szokatlan, mégis kellemes az összhang és a luxus, amit teremtenek együtt. A bársony és a fém, valamint az üveg és a fa is lenyűgözően mutat az enteriőrben, akár kisebb felületen is. A nagy terekben elhelyezett extravagáns, és sokszor első látásra oda nem illő csillárok voltak az elsők, amiket vonzónak találtam a stílusukban, míg végül a saját otthonomat is felruháztam kettővel.

 

Érdemes alapos, vizslató szemmel nézni a műsorukat, hiszen nem csupán a teljes átalakításhoz vagy berendezéshez adnak tippeket, de a kisebb újításokhoz is rengeteg ötletet nyújtanak – és néha csak egy apró, ám látványos változtatás szükséges az otthonunk megújításához.

Tetszett a cikk? Kérünk egy megosztást! Köszönjük.

 

 

 
Tartalomhoz tartozó címkék: Blog Tippek - Ötletek Trend