Barion Pixel

Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Pick Pack Pont

 

A már 5 éve működő Pick Pack Pont szolgáltatás használatával nem csak időt és pénzt takarít meg, de óvja környezetét is. A Pick Pack Pont szállítási mód a következők miatt lehet Önnek előnyös:

 • Szabadság - Mindenkinek útba esik egy Pick Pack Pont, ahol a nyitvatartási időtől függően, akár éjjel-nappal átvehető a csomag. Az üzletek túlnyomó többsége elfogad bankkártyát, de természetesen készpénzzel is lehet fizetni - Öné a választás. A csomag 7 naptári napig vár Önre az átvételi ponton - akkor, ott és úgy veheti át, ahogy az Önnek a legkényelmesebb -, azt követően viszaküldésre kerül webshopunkba!
 • Környezettudatosság - A csomagok gyűjtőjáratokon utaznak az átvételi pontokra, nincs szükség az utakat még zsúfoltabbakká tevő extra járatok indítására. Éves szinten a szolgáltatás használatával 1275 tonna széndioxid kibocsátásától kíméljük meg környezetünket, levegőnket, vizeinket - ez annyi, amennyit 25000 db felnőtt fa szűr ki a levegőből 1 év alatt!
 • Kedvező ár - A Pick Pack Pont nem csak kényelmes, de egyben költséghatékony is. A több mint 700 pontból egy Önnek is biztosan útba esik!
 • Emberközpontúság - Több ezer munkahely megtartásához járul hozzá azzal, hogy átvevőpontjaink egyéb szolgáltatásait is használja a csomagátvétel során. A Pick Pack Pont színvonalas átvevőhelyein kollégáink segítenek abban, hogy csomagját gyorsan, biztonságosan átvegye. Amennyiben bármilyen problémája adódna az átvett csomaggal kapcsolatosan, az átvevőhely dolgozói és telefonos ügyfélszolgálatunk rendelkezésére áll. Ismerje meg a Pick Pack Pont világát! A Pick Pack Pont kényelmes, kedvező árú, megbízható személyes csomagátvételt biztosít az ország 240 településén, több mint 700 ponton. A Pick Pack Pont-szolgáltatás költség- és időhatékony kézbesítési megoldást kínál az online vásárlók számára. Ügyfeleink kényelmesen és gyorsan vehetik át rendeléseiket, igazodva napjuk menetéhez.
 • Országos, minőségi PPP-hálózat Keresse meg az Önnek legkényelmesebb Pick Pack Pontot itt: http://www.pickpackpont.hu/atveteli-pont

Így néz ki a Pick Pack Pontos csomagátvétel:

 1. Miután webshopunkban kiválasztotta a megrendelni kívánt termékeket, a szállítási módnál válassza ki a több mint 700 pont közül az Önnek leginkább megfelelőt!
 2. Adja le megrendelését!
 3. Webáruházunk üzenetet küld Önnek, amikor átadja a csomagot a Pick Pack Pont logisztika részére.
 4. A csomag útja nyomonkövethető a webshopunktól kapott üzenetben található azonosító kód megadásával a www.pickpackpont.hu oldalán. A csomagok feladásától számítva Budapesten 1-3 munkanapon belül, míg nem budapesti szállítás esetén 2-4 munkanapon belül veheti át a csomagot az Ön által kiválasztott Pick Pack Ponton.
 5. Amikor a csomagja megérkezett az Ön által kiválasztott Pick Pack Pontra:
 • A Pick Pack Pont rendszere email és sms üzenetet küld a csomag érkezésről, valamint a csomag átvételi lejárati nap előtt. Kérjük ellenőrizze a SPAM vagy Levélszemét mappát is, mert visszajelzéseink szerint gyakran ott található a levél. A vásárlónak 5 munkanap áll a rendelkezésére a csomag átvételére, azt követően viszaküldésre kerül a webshop részére.
 • Akár éjjel-nappal átvehető a csomag és többnyire bankkártyát is elfogadnak. A PPP átvevőpontok 80%-ban a készpénzes fizetés mellett már lehetséges bankkártyával is fizetni az utánvétes csomagért. Kérjük minden esetben tájékozódjon boltkereső alkalmazásunk felületén az adott területre vonatkozó fizetési feltételekről!  

 

Szállítási díjak

A csomag súlyától függetlenül a kedvezményes fizetési módokkal a szállítás díja egységesen 1.990 Ft, mely összeg az ÁFA-t tartalmazza. Az utánvétes fizetés ennél a szállítási módnál nem választható. 30.000 Ft rendelési érték felett a szállítás ingyenes! A feladható csomag maximális tömege 15-20 kg közötti, mérete legfeljebb 60x60x60 cm.

 • A személyes átvétel minél gördülékenyebb lebonyolítása érdekében kérjük, hogy lehetőség szerint nyomtassák ki az automatikus visszaigazoló e-mail értesítést vagy jegyezzék fel a rendelés azonosítószámát. 

Fontos! Átvételkor - az Ön biztonsága érdekében - szükséges, hogy igazolja személyazonosságát.

Felhívjuk szíves figyelmét, hogy a PPP-ra rendelt csomagok esetében a visszaigazoló e-mailben szereplő szállítási idő egy várható szállítási idő, garanciát nem tudunk vállalni a csomagok pontos érkezésére!