<strong>Exkluzív termékek szépséggaranciával</strong> - VIP tagság Exkluzív termékek szépséggaranciával - VIP tagság
Lakberendezési szakértőnk válaszol -  <strong>70/850-6526</strong> Lakberendezési szakértőnk válaszol - 70/850-6526
Ingyenes szállítás <strong>GLS CsomagPontra</strong> - 7000 Ft felett Ingyenes szállítás GLS CsomagPontra - 7000 Ft felett

Simi párnát ajándékba!

Simi párna

Különleges ajándékot keres, és szeretné, ha nagy sikere lenne? Barátnője, kislánya vagy unokája odáig van a csillogós dolgokért, és szereti a változatosságot is? Lepje meg őt egy különleges színű simi párnával!

Az ajándékozás sokszor nagy falatnak bizonyul: végig kell gondolni, mit szeret, akit meg szeretnénk lepni, majd azt is, hogy van-e már neki olyan, amit kinéztünk. A sokadik egyforma ajándék könnyen balul sülhet el – próbáljon ki inkább valami újat! Kislányoknál, kamaszlányoknál és felnőtt nőknél is hódít az átfordítható flitteres párna, azaz a simi párna. Ez nem a legújabb őrület, hiszen már az elmúlt években is nagyon népszerű volt, viszont a felhajtás azóta is töretlen, szóval ezzel nem nyúlhat mellé!

Mi az a simi párna?

A simi párna egy hatalmas őrület része. Az elmúlt években kezdett a divatba (vissza)jönni a flitterek használata, ezúttal azonban nem csak a ruhákon – és még egy kis csavart is kapott. A flitter maga egy apró, két oldalán különböző színű, halpikkelyhez hasonló díszítő elem. Régebben ezeket alul és felül is rögzítették a kislányok (vagy nagylányok) ruháin, cipőin, így adva meg a ruhának a fémes csillogást. Manapság azonban népszerűbbek azok a termékek, amelyeken a flittereket csak a felső csücskénél rögzítik, így a különböző minták szerint varrt flitterek egyetlen simítással átfordíthatók.

A simi párnáknál mi is szeretünk kétoldalú flittert használni, így lesz igazán varázslatos az átalakulás: az egyik percben még ezüst színű a párna, a következőben már rózsaszín!

Miért a simi párna a legjobb ajándék?

A simi párna okkal kapta a nevét: amiatt, hogy egyetlen simítással átvariálható, illik a gyermekek változó ízléséhez is. Azt hiszem, mind ismerünk olyan kislányt, akinek a kedvenc színe a rózsaszín, három órával később azonban a zöld jobban tetszik neki. Egy simi párnával egyszerre adhatja meg neki mindkét kedvencét, továbbá felruházhatja a variálás jogával: a flittereket csak részben felfordítva ugyanis „rajzolni” is lehet a párnára, ha az ujjunkat a megfelelő irányban húzzuk végig rajta. Tökéletes ajándék gyerekeknek és felnőtteknek egyaránt, hiszen népszerűsége nem ismer korosztálybeli határokat.

A párna simogatása pedig önmagában is addiktív, mint a buborékfólia pukkasztgatása: egyszerűen képtelenség abbahagyni! Saját szemünkkel láttuk, hogyan tud egyetlen párna 5-6 kislányt lefoglalni egy fél órára:)

Szeretné tovább csinosítani kislánya szobáját? Az alábbi linken a simi párnához illő, minőségi gyermek ágyneműt talál.

Simi párna a lakberendezésben? Naná!

Szerencsére a simi párna nem csak kislányoknak jó ajándék, felnőtt nőt is bátran meglephet vele. Szinte mindegy ugyanis, milyen stílusú otthonba kerül, ez a különleges párna biztosan hozzátesz majd a kellemes látványhoz, ha ügyesen választ színt.

  1. Nézzen körül az ajándékozni kívánt személy nappalijában.
  2. Jegyezze meg, melyik szín uralkodik, és ajándékozzon olyan simi párnát, amelynek egyik oldalán ez a szín található
  3. A másik biztosan passzolni fog hozzá, így a lakás színeihez is, ezáltal a megajándékozott eldöntheti, mikor, hogyan alakítja a lakás hangulatát.

Simi párna ajándékba

Mit kell még tudni a simi párnákról?

Webáruházunkban sellőpárna néven találhatja különböző simi párnáinkat, melyekhez választhat akár ajándékcsomagolást is! Párnáink 40 cm x 40 cm-es méretben kaphatók, flitteres poliészter huzatuk levehető, valamint cipzárral zárható, a belső párna bélés pedig 40°C-on mosható.

Lepje meg Ön is szeretteit valami igazán egyedivel – ajándékozza meg őket simi párnával!

Tetszett a cikk? Kérünk egy megosztást! Köszönjük.  laugh

 

 
blog comments powered by Disqus