<strong>Exkluzív termékek szépséggaranciával</strong> - VIP tagság Exkluzív termékek szépséggaranciával - VIP tagság
Lakberendezési szakértőnk válaszol -  <strong>70/850-6526</strong> Lakberendezési szakértőnk válaszol - 70/850-6526
Ingyenes szállítás <strong>GLS CsomagPontra</strong> - 7000 Ft felett Ingyenes szállítás GLS CsomagPontra - 7000 Ft felett

Szállítási információk

*** INGYENES SZÁLLÍTÁS GLS CsomagPontra - 7000 Ft rendelés felett ***

 

Szállítási díjak és információk

A megrendelt termékeket a lehető legrövidebb időn belül küldjük el Önnek, de a rendelés feldolgozásához és kiszállításához átlagosan 2-4 munkanapra van szükségünk. Amennyiben termékünk külső raktárunkon, előrendelhető vagy szállítás alatt van, akkor ez 5-14 munkanapra módosul.

  1. A csomag súlyától függetlenül a házhoz szállítás GLS futárszolgálattal 1390 Ft. Amennyiben előreutalással vagy bankkártyával egyenlíti ki rendelését, 1090 Ft.
  2. A GLS CsomagPontra szállítás a csomag súlyától és méretétől függetlenül 6999 Ft rendelési értékig 990 Ft. Amennyiben előreutalással vagy bankkártyával egyenlíti ki rendelését, 690 Ft. A szállítási díj 7000 Ft felett ingyenes. 
  3. Pick Pack Pontos szállítás díja a csomag súlyától és a fizetési módoktól függetlenül 1390 Ft, de a doboz mérete nem haladhatja meg a 60x60x60 cm-t. Amennyiben előreutalással vagy bankkártyával egyenlíti ki rendelését, 1090 Ft.
  4. 20000 Ft rendelési érték felett a szállítás ingyenes!

A szállítással kapcsolatos problémák elkerülése érdekében kérjük mindenképpen vegye figyelembe a feltüntetett (várható) szállítási határidőket! A megrendelt termékeket a lehető legrövidebb időn belül küldjük el Önnek, de a rendelés feldolgozásához és kiszállításához átlagosan 2-4 munkanapra van szükségünk. Amennyiben termékünk szállítás alatt van, akkor ez 5-14 munkanapra módosul.

  • Házhoz szállítás esetén csomagját a GLS futárszolgálat munkatársai fogják kiszállítani önnek. A csomagokat a feladást követő munkanapon, munkaidőben (8-17 óra között) kézbesíti partnerünk. A csomag feladásakor e-mailben értesítjük a címzettet, hogy a következő munkanapon csomagja kiszállításra kerül. Az e-mail tartalmazza a csomagszámot és az esetleges utánvét összegét. A kiszállítás napjának reggelén értesítést kap, mely tartalmazza a futár telefonszámát, a GLS Ügyfélszolgálat telefonszámát és egy 3 órás időablakot a várható kézbesítésről. A kiszállítási kísérlet meghiúsulása esetén e-mailes értesítés kerül kiküldésre a címzettnek. Az e-mailben megadott linken keresztül a címzett kiszállítási rendelkezést tud rögzíteni, melyben kérheti a kiszállítást egy új időpontban, egy másik címre. Amennyiben valamilyen oknál fogva több időre van szükségünk, ügyfélszolgálatunk értesíteni fogja. 2018. július 16-tól már egy sms értesítést is kap a várható érkezésről, továbbá lehetősége van a futárnál bankkártyával is kiegyenlíteni a díjat.
  • GLS CsomagPontra történő szállítás esetén a GLS a feladást követően 1 munkanapon belül kiszállítja a csomagot a kiválasztott GLS CsomagPontba, majd e-mail és sms értesítőt küld a címzettnek arról, hogy a csomagja megérkezett. Az értesítés után 5 munkanapon belül bármikor átvehető a küldemény, azt követően visszaküldésre kerül webshopunkba! A feladható csomag maximális tömege 40 kg.
  • Pick Pack Pontos szállítás esetén a csomag feladásától számítva Budapesten 1-3 munkanapon belülmíg nem budapesti szállítás esetén 2-4 munkanapon belül veheti át a csomagot az ön által kiválasztott Pick Pack Ponton. Az értesítés után 5 munkanapon belül bármikor átvehető a küldemény, azt követően visszaküldésre kerül webshopunkba!  A Pick Pack Pont rendszere email és sms üzenetet küld a csomag érkezésről, valamint a csomag átvételi lejárati nap előtt. A feladható csomag maximális tömege 15-20 kg közötti, mérete legfeljebb 60x60x60 cm. Amennyiben ezt a szállítási módot választja és csomagját nem sikerül ilyen méretű dobozban összekészíteni, úgy értesíteni fogjuk és választhat más szállítási módot.

Felhívjuk szíves figyelmét, hogy a PPP-ra rendelt csomagok esetében a visszaigazoló emailben szereplő szállítási idő egy várható szállítási idő, garanciát nem tudunk vállalni a csomagok pontos érkezésére! 


+ 1 tipp, mert tudjuk, hogy az ajándékoknak határideje van:) 

Az "azonnal szállítható" kategóriánkban olyan termékeket talál, melyeket ha 12.00 óráig megrendel, másnapra ki tudjuk szállítani önnek, illetve ha 12.00 óra után rendel, akkor holnaputánra tudunk szállítani, mert beraktároztunk belőle a központunkban is néhány darabot:) Amennyiben sürgősen szüksége lenne mondjuk egy klassz ajándékra és nem tud most várni, akkor nézzen körül itt és biztosan megtalálja a megfelelőt!

Rendeléskor írjon nekünk a megjegyzés mezőbe és mi "sürgős" státuszba tesszük, hogy minél gyorsabban eljusson Önhöz. A határidő miatt fontos, hogy rendeléskor a GLS futárszolgálatot válassza, mert kizárólag ők ilyen gyorsak:)


GLS csomagkereséshez kattintson ide, majd írja be az üzenetben kapott csomagszámot!

PPP csomagkereséshez kattintson ide, majd írja be az üzenetben kapott csomagszámot!