Barion Pixel

Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Számít a véleménye!

Minden vásárlónk véleménye aranyat ér számunkra. Hálásak leszünk ha elmondja, mennyire volt elégedett! 

Köszönetképpen megajándékozzuk egy ajándékkuponnal.

 

 

 

 

Kedves Ügyfelünk!

Köszönjük, ha segíti a többi vásárlót és a 3ba HomeStyle Webshop csapatát a véleményével!

Minden vásárlónk véleménye aranyat ér számunkra. Hálásak leszünk ha elmondja, mennyire volt elégedett!


Ha tapasztalt bármit, ami nem nyerte el tetszését, kérjük, ne hallgassa el, abból is tanulunk és kijavítjuk.

A véleményét szerkesztett formában az alábbiakhoz hasonló módon fogjuk megjeleníteni a Díszpárna.com Webáruházban, amennyiben hozzájárult.

                                                                         Köszönettel:                                     a 3ba HomeStyle csapata

 

 

Vásárlóink véleménye***** (4,9/5)

"Tökéletes, gyönyörű csomagolás. Nagyon szép termék! Köszönjük az apró ajándékot is! Nagyon könnyen kezelhető, érthető opciók! (webáruház) Pontos kiszállítás, nagyon precíz csomagolás. Kedves feliratú matricák a dobozon! Nagyon tetszett! Köszönjük szépen!"

Fandákné Vincze Zita, Kapuvár 2020.09.09.  


"Élőben még szebb mint a fotókon. A kislányom az ágyneműjét mindenhová vinni akarja annyira tetszik neki a huzat! Ízléses, szép áttekinthető! (webáruház) Gyors, szuper! (szállítás)"

Koncz Tamás, Szentistván 2020.08.29.   


"Tetszett az ágynemű az unokám szülinapjára vettem, imádja a munkagépeket. Most vásároltam először Önöktől a menyeimnek is ajánlottam! A kiszállítás gyors és pontos volt, köszönöm az aranyos levelet, és az ajándékot is!!!!"

         Horváth Jánosné, Letenye 2020.08.06.   


"Másodjára vásároltam és ugyanaz a csúcsminőség! A bolt korrekt, a pici ajándék meglepi szintén ott volt a csomagban! Ajánlom mindenkinek! Szuper! (webáruház) Minden ok volt. (szállítás)"

         Sáros Ferencné, Martfű 2020.07.09.   


"Az áru pont olyan, mint a képen. Azt kaptam, amire számítottam és amit szerettem volna. A webáruház oldala áttekinthető, könnyű volt a rendelés. Nagyon gyorsan megkaptam az árut. Gondos volt a csomagolás. Gyors és megbízható az áruház, máskor is szívesen rendelek innen."

         Filéné Kirs Enikő, Arnót 2020.07.07.   


"Jó minőséget kaptam, pontosan azt, amire számítottam. Élőben szebbek a párnák és a párnahuzatok, mint a képeken! Minden egyértelmű volt, jól átlátható az áruház. Ami a webáruházra jellemző: Jó minőség, precizitás, figyelmesség, kedves gesztusok. Sokadszor rendeltem már online, de még nem tapasztaltam ennyi figyelmességet, a részletekre odafigyelést, valamint folyamatos tájékoztatást a csomag épp aktuális állapotáról. "Csak hab a tortán" a kedves ajándék a csomagba rejtve egy kedves, személyes hangú levél kíséretében! A kiszállítás megfelelő volt, a csomag külzetén további bájos, kedves figyelmességek a webshop részéről! Az átvételi GLS csomagpont - mint mindig - abszolút rendben volt."

         dr. Erdélyi Anna, Eger 2020.05.26.   


"Teljes mértékben elégedett vagyok a termékkel. Könnyen átlátható. (webáruház) Megfelelő és gyors. (szállítás)"

         Bertók Mihályné, Szakály 2020.05.23.   


"Mindenkinek nagyon tetszett! Sokkal jobb, mint amire számítottam! Minden remekül ment! Pontos és gyors! Az biztos, hogy innen fogok vásárolni a családnak!! Örülök, hogy rátok találtam."

         Karácson Glória, Mezőberény 2020.05.13.   


"Minőséget kaptam, gyors, biztonságos és kedves kiszállítással. Élőben is olyan a termék, mint a képen, ilyenre számítottam. Egyértelmű, könnyen kezelhető, nem változtatnék rajta. Gyors, pontos kiszállítás, biztonságos csomagolás, udvarias kézbesítő."

         Horváth Attila, Kurd 2020.05.08.   


"Igen, ilyenre számítottam, a fénykép a kapott termék valódiságával megegyezett. Minden egyértelmű volt. Hihetetlenül gyorsan és rendben zajlott minden. A mellékelt levélnek nagyon örültem, igazán személyessé tette a megrendelést, úgy éreztem, hogy fontos vagyok, és látszott, hogy az eladónak is fontosak a vásárlói. Pontos, gyors, szakszerű kiszállítás."

         Nyári Orsolya, Szeged 2020.05.06.   


"Szinte tökéletes, fogok még rendelni önöktől, ez biztos.  wink Szuper volt. (webáruház) Minden gördülékeny volt. (szállítás)"

         Gulyás Anita, Balatonszárszó 2020.04.23.   


"Nagyon szuper az ágynemű, minden olyan amilyen a képen és a leírásban szerepelt. Rendkívül elégedettek vagyunk mindennel! Köszönjük! Tökéletes. (webáruház)  Udvarias volt a kézbesítő, minden rendben és biztonságosan történt. Kesztyű és szájmaszk használatáért külön köszönet!"

         Petőházi Adél, Nagykanizsa 2020.04.02.   


"Nagyon szép, elégedett vagyok a minőséggel. Korrekt, gyors és pontos ügyintézés. Teljesen elégedett vagyok. (szállítás)"

         Sváb Mónika, Budapest 2020.02.29.   


"A díszpárnák szépek, gépkocsi hiányában különösen értékeltem a házhoz szállítás lehetőségét. Minden rendben volt. (webáruház) A kiszállítás is rendben volt."

         Asztalos Judit, Budapest 2020.02.29.   


"Megegyezett a fotóval. Teljesen elégedett vagyok. (termék) Rendben volt. (webáruház) Minden rendben ment. (szállítás)

         Horváthné Fabu Marianna, Nyíregyháza 2020.02.09.   


"Nagyon szép, exkluzív díszpárna, igazán mutatós darab, nagyon tetszik. Minden egyértelmű volt, könnyen kezelhető. Gyors, precíz, pontos szállítás. Mindenki nagyon kedves és udvarias volt."

         Vályiné Ábrahám Gabriella, Putnok 2020.02.07.   


"Nagyon szuper az ágynemű, minden olyan amilyen a képen és a leírásban szerepelt. A kedves levél meg kifejezetten tetszett. Gyors egyszerű használat, tökéletes. Pontos, megbízható határidő előtt megkaptam."

         László Renáta, Cegléd 2020.02.03.   


"A termék olyan, amilyet vártunk, szép, az ünnepelt biztosan fog neki örülni.  smiley Gördülékenyen ment minden. (webáruház) Minden rendben volt. (szállítás)"

         Burom Szilvia, Budapest 2020.01.23.   


"Igen, a 2 db párnahuzat nagyon tetszik és pont ilyenre számítottam. Igen, minden egyértelmű volt. (webáruház) Igen, pontosan és időben megkaptam a csomagomat és nagyon udvarias volt a kézbesítő." 

         Regdon Krisztina, Szeged 2020.01.15. 


"Paplan huzatot rendeltünk. Ugyan olyan élőben mint a képen volt. Gyors válaszok. Érthető webáruház. Köszönjük a meglepetés ajándékot! A kiszállítás sem volt gond. Az árú nagyon hamar megérkezett. Hétvégén rendeltük, szerdára megérkezett."

         Varga Árpád, Szombathely 2020.01.09.


"Jobb volt. (termék) Könnyen használható volt, megtaláltam, amit kerestem. (webáruház) Gyors, udvarias. Esetleg lehetne több átvételi pont. (szállítás)"

         Molnár Katalin, Budapest 2020.01.03.   


"A díszpárna élőben is olyan, mint a fényképen. A webáruház nagyon tetszik. A rendelés könnyen ment, segítkészek voltak, nem hiányoltam semmit. A díszpárnákat időben megkaptam, a csomagpont munkatársa udvarias volt."

         Imre Éva, Szekszárd 2019.12.12.   


"Sokkal szebb a párna, mint amire számítottam. A gyerekeim imádják. Köszönjük.10/10 pontot adok. Igen.., könnyen lehet kezelni. 10/10 (webáruház) Időben, sőt hamarabb is. 10/10 (szállítás)"

        Sipos Júlia, Eger 2019.12.08.


"Nem bontottam ki, mert ajándékba vettem, de a mintáza látszik, nagyon szép, és egyedi, máshol ilyet nem láttam. Biztos vagyok benne, hogy ez lesz a kedvenc ágynemű :) A rendelés gyorsan, könnyen végigvihető, teljesen jó a webshop felülete. A szállítás gyors volt."

        Viki, Herceghalom 2019.12.01.   


"Igen, nagyon tetszik a szív alakú díszpárna a fényes huzattal, pont olyan, mint a képen, nagyon kedvelem a párnát. Könnyű volt a rendelés. Igen, a terméket hamar megkaptam a kiválasztott csomagpontra."

        Ferencz Sándor, Balassagyarmat 2019.11.21.      


"Igen, tetszett. (termék) Egyértelmű és gyors. 2 nap múlva már át is vehettem a terméket. Mindenre figyeltek. Jó a marketing, a kísérőszövegek. Nagyon figyelnek arra, hogy a vevők számára a legjobb szolgáltatást nyújtsák és a vevők elégedettek legyenek az áruval és a kézbesítéssel. (webáruház) Időben megkaptam, mindennel elégedett voltam. (kiszállítás)" 

        Adler Beáta, Budapest 2019.10.06.      


"Még nem bontottam ki, mert a fiam kapja születésnapjára, de kívülről nézve szépnek és jó minőségűnek látszik. (termék) Néhányszor próbálkoztam mire elküldtem a rendelést. A vásárlás adatait többször átnéztem: szállítás, fizetés stb. Utólag nézve, azért eléggé egyértelmű volt minden. (Csak én bénáztam) (webáruház) Nagyon gyorsan, pontosan, időben érkezett a csomag. A kézbesítő udvarias volt. Nagyon jó, hogy nincs felára az utánvétes fizetésnek."

        Barna Mária, Budapest 2019.09.20.      


"Már volt egy ugyanilyen és rendeltem még egyet mert nagyon tetszik! (termék) Nincs mit változtatni úgy tökéletes ahogy van szerintem! (webáruház) Teljesen tökéletes volt a kézbesítés! Gyors kiszállítás volt!"

        Répási Károly, Budapest 2019.09.15.       


"Szép, igényes, jó minőségű terméket kaptam, olyat, amilyen a fényképeken szerepel. A webáruház felülete könnyen kezelhető, jól áttekinthető. A szállítás gyors volt."

        Győri Márta, Debrecen 2019.08.31.       


"Már többször is rendeltem Önöktől. Minden termékük kifogástalan minőségű. Mindig minden gyorsan, pontosan és precízen zajlik le. Soha nincs hiba. Sem a termékben, sem az ügyfél kiszolgálásban. Amíg nem volt elmentve a gépemen a web oldaluk címe és kerestem a terméket a neten, mindig sok oldalt felhozott a kereső és arra lettem figyelmes, hogy ezt mondogatom magamban: "...nem, nem, ez sem, ez sem... neeeem, nekem a 3ba diszparna.com kell..." Már nem veszem meg a nekem szükséges és Önöknél kapható termékeket máshol, csakis Önöknél. Ezt érték el munkájukkal. Köszönöm, hogy léteznek és legyenek még sokáig! Gyorsan és nagyon jól kezelhető a weboldaluk. Nem nagyon tudok most mondani olyant, amint változtatniuk kellene. Az is éppen elég energiát felemészt, ha tartják ezt a kiváló színvonalat! Minden időben megérkezett, gyorsan, pontosan. Az átvételi ponton is kedvesek voltak." 

        Berényiné-Forgács Márta, Újhartyán 2019.08.16.     


"Gyönyörű szép termékeket kaptam, ugyanolyat mint a képen. Sok sok szép termék. (webáruház) Gyors, pontos kiszállítás, megrendelés után már másnap megkaptam."

        Molnár Valentina, Zagyvarékas 2019.07.23.     


"Tökéletesen megfelelt a párna. A színe pont olyan amire számítottam. Kicsit ha keményebb lenne, jobb lenne, de így is megfelelő. Áttekinthető a webáruház. Pontos szállítás. Én csomagpontra krtem, ahol kedves volt az ott dolgozó."

        Bíró Beatrix, 2019.06.18.       


"Díszpárna belsőt vettem Önöktől és már nem első alkalommal. 40x40-est, moshatót. Nagyon kedvező az ára, szép és kiváló minőség! Már az első vásárlásnál azt éreztem, hogy ez az a cég, akitől mindig vásárolni fogok, mert a termék kiváló minőség és úgy bánnak a vásárlóval, hogy úgy érzem, mintha kiemelt V.I.P. vevő lennék. És ez nagyon jó érzés! 200%-ban merem Önöket ajánlani! A webáruház nagyon jól van kialakítva és jól működik! A kiszállítás pontosan történt, a termék mindig hibátlan, sértetlen csomagban érkezett."

        Berényiné Forgács Márta, 2019.06.07.       


"Nagyon szép, kiváló minőség. (termék) Jól felépített webáruház. Meglepően gyors, semmi probléma nem volt."

        Kmetykó Mihályné, Pápa 2019.05.16.       


"Pont erre számítottam. (termék) Nem tudom, google kereséssel célirányosan akadtam a termékre. (webáruház) Szuper! Imádtam a tájékoztató emaileket! :) (kiszállítás)"

        Petrás Lilla, Budaörs 2019.04.24.       


"Teljesen elégedett vagyok az ágynemű huzatokkal amit rendeltem, olyan ami a képen volt és nagyon tetszett. Igen könnyen ki lehet igazodni a webáruházban. A szállítás is rendben volt."

        Gajdosy Nikolett, Budapest 2019.04.11.       


"Nagyon tetszett. (párna) Minden rendben volt. (webáruház) Nagyon gyors. (szállítás)

        Dr. Koller Éva, Budapest 2019.02.26.      


"Nagyon tetszett/tetszik, imádom. (termék) Nagyon jó a webáruház, könnyen el lehet igazodni rajta, egyszerű volt a megrendelés módja. Gyors volt. A csomag feladásáról az emailt még aznap megkaptam, és a rá következő munkanapon a kezemben volt. Épen, sértetlenül érkezett meg a csomag."

        Széll Katalin, Makó 2019.02.18.       


"Nagyon elégedett vagyok, ágyneműt rendeltem Önöknél és azt a minőséget kaptam amit vártam. Különösen jól esett az a kedvességük és odafigyelésük ahogy rendelésemet kezelték. Jól áttekinthető, könnyen kezelhető. Nem volt semmi probléma. (webáruház) Megadott időpontban érkezett a csomag, kézbesítő udvarias, kedves volt."

        Gász Judit, Fadd 2019.01.11.       


"Igen, tetszett, élőben megegyezett a fényképpel, erre számítottam! (termék) Elégedett voltam, nem hiányoltam semmit, nem szükséges változtatni. (webáruház) A kiszállítás gyors, ibőben megkaptam. A kézbesítő kifejezetten udvarias, kedves volt."

        Katona Tímea, Barcs 2019.01.10.  


"Tökéletes áru, gyors kiszállítás! Pontos és nagyon gyors. (kiszállítás)"

        Németh Viktória, Zámoly 2019.01.08.


"Köszönöm szépen nagyon tetszett a vásárlás a weboldalról. Gyors és egyszerű volt. Minden információt megkaptam időben. Ráadásul egy megnyugtató emailt is kaptam, hogy Karácsonyra megérkeznek az ajándékok. Nagyon jó minőségű termékeket kaptam. Tökéletesen elégedett vagyok a rendeléssel. Köszönöm szépen a gyors ajándék vásárlást Karácsonyra. A gyerekeknek nagy örömet okoztak. Nagyszerű, le vagyok nyűgözve. (webáruház) Gyors, adatteli. (kiszállítás)"

        Árokszállási Regina, Baja 2019.01.02.       


"A díszpárna, amit rendeltem, olyan szép, mint amilyenre számítottam. Köszönöm.  smiley Az oldal könnyen kezelhető, jól használható. Az ügyfélszolgálatuk szinte baráti. Nekem az átvétel/fizetésnél volt egy kis félreértésem, DE! A kiváló kapcsolattartásuk miatt, azonnal, nagyon szépen, korrekten megoldódott.   smiley Szállítás/átvétel: gyors, korrekt."

        Szilágyi Ildikó, Szeged 2018.12.22.       


"Nagyon elégedett vagyok az ágyneművel. Anyaga és mintázata tökéletes. Számomra nagyon megfelelő. Ajándékba lesz, remélem neki is tetszeni fog. Biztos rendelek még a webáruházból. Köszönöm. Hamar meg lehet találni amit keresünk. Minden érthető. Szerintem pont így jó a webáruház. Gyors és precíz volt a kiszállítás. Az átvételi pont munkatársa is nagyon udvarias volt."

        Takács Viktória, Kisbajcs 2018.12.18.       


"Teljesen olyan volt, mint a fényképen! Tökéletesen megfelelt!! (termék) Maximálisan megvoltam mindennel elégedve, egyértelmű és könnyen kezelhető a webáruház!!!  Megrendelés után, már másnap itt volt a csomag, SZUPER gyorsak!!! Kézbesítővel sem volt semmi baj!!! Köszönöm az ajándékot és a levelet, amit mellékeltek a csomaghoz!!! Biztosan fogok még innen vásárolni!"  

        Czokoly Imréné, Farmos 2018.12.17.       


"Igen, ilyenre számítottam, nagyon tetszik a párna, remélem a kis unokámnak is tetszik majd, mert Ő kapja ajándékba. Tetszett a webáruház is. Igen, időben kaptam meg a csomagot. Udvarias volt az átvételi pont munkatársa."

        Imre Csabáné, Pécs 2018.12.11.       


"A díszpárnák nagyon szépek, ajándékba vettem őket. A webáruház remek dolog. A kiszállítás pontos volt."

        Benesch Istvánné, Budapest, 2018.12.10.       


"A megrendelt termékkel (díszpárna huzat) teljes mértékben megvagyok elégedve. Jó az anyag minősége, szép fehér, mint azt ahogy a képen is láttam. Ajándéknak szánom, remélem tetszeni fog az ajándékozottnak is. Én örülnék egy ilyen minőségű ajándéknak. Csak azt bánom, hogy nem rendeltem hozzá egyből párnát is, mert így kétszer kell rendelnem. Köszönöm munkájukat! Igen, minden gond nélkül megtudtam rendelni. Szerintem nem kell változtatni semmin, a rendelés meneténél minden egyértelmű. Meglepődtem a kedves levélen és ajándékon. Örültem neki, mert egyik megrendelésemhez kaptam még ilyet. (webáruház) Igen, nagyon gyorsan megkaptam, aminek örültem. A kézbesítő kedves volt és udvarias. (kiszállítás)"

        Fürész Attiláné, Mór 2018.12.04.       


"Nagy karácsonyi plédet rendeltem. Nagyon tetszik és nagyon jól mutat. Örömmel használom. A webáruház nagyon jó és sok jó dolog van még ami tetszik. A kiszállítás gyors volt és minden rendben volt."

        Dalmadi-Honyecz Edina, Zirc 2018.11.28.       


"Pontosan azt kaptam, mint a képeken, kiváló minőségben. Teljesen elégedett vagyok, minden rendben ment. (webáruház) Abszolút gyorsan és pontosan kaptam meg a csomagot."

        Klára, Kaposvár 2018.11.20.       


"A párna pont olyan volt, mint a képen, a rendelést követően azonnal leszállították, gondosan, precízen be volt csomagolva, kedves üdvözlő levélke mellékelve. Ha nem ilyenre számítottam, az az én hibám, rossz méretben gondolkodtam, nem ellenőriztem mérőszalaggal a kívánt méretet. Tökéletesen meg voltam elégedve a kiszolgálással, az ügyfél előzékeny tájékoztatásával, és a kedves, udvarias hangvétellel. Remek cég, mindenkinek ajánlom, aki hasonló termékekre vágyik. A szállítás gyors, a kézbesítő udvarias, a szolgáltatás tökéletes."  

        Busai Mária, Budapest 2018.11.16.       


"Nagyon szép a díszpárna amit rendeltem. Előtte sokat keresgéltem és sehol nem találtam ilyen színben. Tetszik a webáruház, mert nagy a választék és jó a minőség. Átvételi pontra 2 nap alatt megkaptam a csomagot."

        Bognár Erika, Nagyatád 2018.11.08.


"2 db asztalterítőt vásároltam és egy törölközőt. Nagyon elégedett vagyok, karácsonyi ajándék lesz. tetszett, nem volt problémám. (webáruház) Pontosan, időben megkaptam a kívánt árut. Az ajándékot ezúton is köszönöm."   

        Szatzger Mihályné, Székesfehérvár 2018.11.06.


"Pont olyan volt, mint a képeken. (karácsonyi dekoráció) Tökéletes volt minden. (webáruház) Minden úgy volt, ahogy ígérték. (kiszállítás)"

        Lakatos István, Budapest 2018.10.19.


"Sajnos még nem tudom, hogy tetszett, mert ajándék lesz:) (ágynemű) Könnyen kezelhető. (webáruház) Gyorsak, és folyamatosan értesítenek a változásokról."

        Badik Brigitta, Budapest 2018.10.19.


"Igen, köszönöm, meg voltam elégedve. A fényképen szereplő párna valóban megegyezett a valósággal. Tökéletes volt. (webáruház) Minden rendben volt. (kiszállítás)

        Földinszki Mónika, Makó 2018.10.11.


"A fotón látható termék teljesen megegyezett a leszállítottal. Érthető a weboldal. A kiszállítás illetve az átvétel a csomagponton gyors volt."

        Nikolaidisz Kosztasz, Érd 2018.10.04.


"Kiváló minőségű terméket kaptam, díszpárnát rendeltem. Szín, anyag és kidolgozás is kiváló. Könnyű kezelhetőség, minden egyértelmű, ügyfélbarát. (webáruház) Külön kiemelném az extra kedvességet és figyelmet! (Névre szóló kedves levél a csomagban.) (Már a csomagoláson megjelenik egy kis külön kedvesség, szív alakban "szeretettel csomagolva".) Rengeteg webáruházból rendeltem már, de az önökéhez hasonló minőségi munkával még nem találkoztam. Gratulálok a profi csapathoz, további jó munkát kívánok! Előzetes értesítést követően időben megkaptam a csomagot. Pontos profi munka."

        Novográdecz Henrietta, Abaliget 2018.09.26.


"Én a fehér alapon arany mintás csillagos plédet rendeltem kisbáránnyal, ami nagyon szuper, jó minőségű. A bolt termékeit csak ajánlani tudom mindenkinek :) Még biztosan fogok tőlük rendelni."

        Rezes Viktória, Tiszalök 2018.09.14.


"Mindennel meg voltam elégedve. Máskor is rendelek önöktől:) köszönöm"

        Herczeg Nóra, Hatvan 2018.09.13.


"Pont olyan volt az elefántos párna amilyenre számítottam, sőt a színe még jobb is. Könnyű webes felület, jól kezelhető. Gyors kiszállítás, udvarias munkatárs."

        Mónika, Vámosszabadi 2018.09.06.


"Nagyszerű termék (ágynemű huzat); jó minőségű anyagból. Ilyenre számítottunk! És nagyon köszönjük az ajándékot! Igazán figyelmesek! A könnyen kezelhető felületen minden egyértelmű, átlátható! A rendeléstől számított 2. napon megkaptam a csomagot; udvarias volt a kézbesítő!"

        Csepe Tímea, Budapest 2018.08.01.


"A vártnak megfelel, nagyon szép, nagyon meg vagyok elégedve. (díszpárna) Könnyű kezelés, egyértelmű, átlátható részek. (webáruház) Gyors, pontos kiszállítás, a csomagoláson a kedves megjegyzés külön öröm."

        Dr. Szűcs Gabriella, Debrecen 2018.07.03.


"Igen, nagyon tetszik, ajándékba vettük egy kolléganőnek, ilyenre számítottunk. (díszpárna) Minden rendben volt. (webáruház) Pontos, gyors. (szállítás)"

        Kisné Varga Gabriella, Oroszlány 2018.06.22.


"Igen, tetszett. (díszpárna) Minden rendben volt. (webáruház) Igen, rendben volt. (szállítás)."

        Nagy Istvánné, Budapest 2018.06.19.


"Igen, ilyenre számítottam, olyan volt a képen, köszönöm. (díszpárna) Könnyen kezelhető, egyértelmű. (webáruház) Gyorsan, időben megkaptam a csomagot, köszönöm."

        Oborzil Éva, Penc 2018.06.11.


"Teljesen meg vagyok elégedve, szeretnék még a későbbiekben rendelni! Köszönöm! Minden könnyen kezelhető, egyértelmű volt. (webáruház) Rendben volt. (kiszállítás)" 

        Eckerné Kovács Tímea, Kartal 2018.05.22.


"Köszönjük szépen ismét szuper termékek érkeztek. A megrendeléstől számítva villámgyorsan megkaptam a termékeket, mindössze egy napot vett igénybe az egész. Egy Harry Potter ágyneműgarnitúrát és egy cuki fókás díszpárnát rendeltem, amely hatalmas örömet okozott a kisfiamnak. Köszönöm még egyszer a szakszerű ügyintézést, a gyorsaságot és a kiváló minőségű termékeket! :) További sok sikert kívánok a webáruház teljes csapatának! Kiváló! (webáruház) Villámgyors! (szállítás)"

        Sági Andrea, Budapest 2018.03.28.


"Az ágyneműhuzat pontosan olyan volt, ahogy a képet látva gondoltam. Nagyon szép! Köszönöm! Teljes mértékben elégedett vagyok a webáruházzal, korrekt cég, segítőkész csapat! Gyors és pontos! (kiszállítás)"

        Tóthné Ujvári Nóra, Debrecen 2018.03.28.

"Gyönyörűek a párnák, pont olyanok, amire számítottam. Minden egyértelmű volt, könnyű vásárlás. Pontos volt a szállítás, a kézbesítő nagyon segítőkész volt."

        Péter-Gargya Anikó, Debrecen 2018.03.24.


"Nagyon gyorsan megkaptam a terméket. Jó minőségű szép párnákat kaptam, aminek nagyon örül a kislányom. Ajánlom másoknak is a webshopot.Jól áttekinthető webáruház, könnyen rendelhető termékek. Ennél gyorsabban rendelt árut még sohasem kaptam. Gondosan csomagolva. Átvételi ponton is rendben volt minden."

        László, Dunaújváros, 2018.03.14.


"Teljes mértékben elégedett vagyok a termékkel és a kapcsolattartóval is. A mellékelt kedves levél, a mosolyra fakasztó matricák a csomagoláson, mind pozitív egy vásárló számára! Köszönöm! :) Teljesen jó. (webáruház) Gyors, pontos. (kiszállítás)

        Szmrekovszkyné Király Szilvia, Szombathely 2018.03.01.


"Nagyon tetszik. (díszpárna, ágytakaró) Engem az anyag minősége fogott meg. Szuper. Minőségi áru jó áron. Teljesen rendben volt. (kiszállítás)"      

        Kocsis Erika, Gulács 2018.02.22.


"A takaró szép, teljes mértékben megfelel a leírtaknak. Igen, minden egyéretlmű volt. (webáruház) A csomag pontosan, időben érkezett meg."    

        Rékasi Tímea, Lőrinci 2018.02.20.


"Igen, a fotó jól visszaadta a színeket. (termék) A webáruház könnyen kezelhető. Minden korrekt volt. (kiszállítás-átvétel)"

        Müllerné Gál Katalin Budapest, 2018.02.14.


"Nagyon köszönöm! Szuper nagy a párna, a keménysége és a mérete pont megfelelő! Szép napot."

        Bernadett, Dunakeszi, 2018.02.10


"Szuper gyorsasággal megérkezett a megrendelt csomag. Egy Star Wars gyerek ágynemű huzatot és egy díszpárnát rendeltem a kisfiam névnapjára. Mindkét terméken látszik, hogy jó minőségű termék. Saját részemre pedig egy díszpárnahuzatot és egy párnabelsőt rendeltem. Nagyon tetszett a gondos csomagolás, illetve a személyesen nekem írt kísérőlevél is. Jó érzés mikor ilyen céggel találkozok, amelyik ennyire odafigyel a vevőkre és ilyen gondossággal készíti össze a csomagokat. Minden egyértelmű, nem hiányoltam semmit. (webáruház - a szerk.). Szuper gyors! 2 napon belül megkaptam a megrendelt termékeket!"   

        Sági Andrea, Budapest, 2018.01.25.


"Nagyon elégedett vagyok a terítővel. Kisgyermekes anyaként már nem kapom fel egyből a fejem, ha kiborul valami, hiszen könnyen és gyorsan letakarítható. :-) "

        Pintér Bianka, Esztergom 2018.01.16.


"Nagyon szép az ágytakaró, amit vettem. Élőben is olyan, mint a képen, ilyenre számítottam. Könnyű volt kezelni, egyértelmű volt minden. (webáruház) A kommunikáció az áruházzal kitűnő volt. Nem hiányoltam semmit. Időben, pontosan megkaptam a terméket. Az átvételi pont munkatársa is udvarias volt."     

        Sanborn Ildikó, Budaörs 2017.12.20.


"A vásárolt asztalterítő megegyezik a webáruház által leírottakkal. Használatban még nem volt, Karácsonykor debütál. Szimpatikus, könnyen kezelhető felület, megfelelő kommunikáció. A jelzettnél korábban megkaptam a csomagot, kellemes meglepetés volt. Nagyon tetszett a termékhez csatolt részletes kezelési útmutató és levél."

        Gabriella, Nagykőrös 2017.12.20.


"Igen! Gyönyörű mind! Anyagában, kidolgozásában is prémium minőségű árut kaptam! Köszönöm! Egyértelmű és könnyen kezelhető (webáruház - a szerk.), megtaláltam hamar, amit kerestem. Nem volt semmi probléma. (szállítás). Időben megkaptam a rendelt árut."

        Bánkövi Judit, Balkány 2017.12.19.


"Minden pontosan olyan volt, mint a képen. A webáruházban minden egyértelmű volt, könnyű volt a vásárlás. Pontosan, időben érkezett meg a csomag és minden rendben volt vele."

        Kőhegyi Zoltán, Budapest 2017. 12.15.


"Igeeen! (Tetszettek a termékek. - a szerk.) Igen. (Tetszik az áruház. - a szerk.) Igen. (Minden rendben volt a kiszállítással, átvétellel. - a szerk.)"

        Soósné Fehér Angéla, Baja 2017.12.15.


"Tetszettek a díszpárnák, a huzatok jó minőségűek. Bár kettőnek a színe kicsit világosabb, mint a fotón látszott. De ez nyilván a monitorom, ill. általában az online vásárlás hátránya... A webáruház jól működik, meg voltam vele elégedve. Nagyon gyorsan ment a kiszállítás, köszönöm!"  

        Glóner Csaba, Nyim 2017.12.15.


"Igen. (Tetszik a termék. - a szerk.) Könnyen kezelhető, egyértelmű. (webáruház) Csak kellemes tapasztalatom volt. Gyorsan megérkezett, gondosan becsomagolva."

        Cseh Attila, Győr 2017.12.12.


"Köszönöm szépen, gyors kiszállítás és jó minőség! A webáruház modern, semmi csicsa. Rendben van. Időben megkaptam az ágyneműt, semmi gond nem volt egyik megrendelési fázisban sem."

        Bús Dániel, Jászberény 2017.11.29.


"Igen, megfelelt az elvárásaimnak. (díszpárna) Teljesen egyértelmű volt a vásárlás menete. Gyors kiszállítás volt."

        Wolfné Kiss Mária, Paks 2017.11.29.


"A megrendelt és leszállított teflon bevonatú ekrü színű asztalterítők a valóságban legalább olyan szépek, mint az illusztrációs képen. :) Még nem használtuk (Karácsonykor lesz "beüzemelve"), de a tapintása alapján biztos vagyok benne, hogy minden igényt kielégít.... :) A rendelés és a szállítás teljesen rendben volt, átlátható, érthető, követhető. Az áru gyorsan, pontosan megérkezett, a kézbesítő udvarias, kedves volt."

        Kintner Csilla, Gyula 2017.11.28.


 "Bamboo törölközőket rendeltem Édesanyámnak, elégedett vagyok a termékkel. Jó a minősége, jó nedvszívó, ha szükség lesz rá újra rendelek. Sajnos a díszcsomagolás megsérült. (Felajánlva egy következő díszcsomagolás elkészítése ajándékba. - a szerk.) A led fényfüzért még nem próbáltuk. Az áruház teljesen áttekinthető. Elégedett voltam, minden rendben volt. (kiszállítás)"  

        Bukhocz Gyöngyi, Debrecen, 2017.11.24.


"Elégedett vagyok. (termék) Módosítottam a megrendelésemet, melyet Anikó kezelt és perceken belül intézte az ügyet. Köszönöm a figyelmességet és a rugalmasságot és főként a nagyfokú udvariasságot. Tökéletes volt minden." 

        dr. Katona PálnéIsaszeg 2017.11.23.


"Nagyon meg vagyok elégedve a rendelt termékkel. Pont azt kaptam, amire számítottam. Tökéletes, gyors és egyértelmű. (webáruház) Könnyű eligazodni a termékek között. Pontos és nagyon rugalmas. (kiszállítás)"

        Szászné Hegedűs Renáta, Tiszajenő 2017.11.23.


"Gyönyörű terméket kaptam, a mellékelt levélke egyenesen zseniális, feldobta a napom, ezt köszönöm szépen! A kis ajándék csak hab volt a tortán!  A szállítás nagyon gyors volt, 2 napon belül megérkezett! Szuper!"

        Tarjányi Tünde, Budapest 2017.11.09.


"Praktikus, erős. (termék) Tökéletes kiszolgálás!!!! (webáruház) Pozitív. (kiszállítás)"

        Batka Gyula, Nagyatád 2017.11.05.


"Élőben még szebb a párna, mint a képeken. A webáruház nagyon tetszett. Tökéletesen meg voltam elégedve mindennel. "

        Bánáti Zoltán, Dencsháza 2017.10.19.


"A vízhatlan matracvédő lepedő az elvárásoknak 100%-ban megfelel. A webáruház egyértelmű, könnyen kezelhető. Nincs változtatási javaslatom. Gyors szállítás, az e-mailben közölt időintervallumon belül. Kézbesítő udvarias volt."

        Unger Viktória, Győrújfalu 2017.10.15.

"Minden rendben volt a termékkel, olyan, mint a képen. Az áruházon nem változtatnék semmit, megfelelően átlátható, könnyen kezelhető. A vártnál jóval gyorsabban megkaptam a csomagot, ezzel kifejezetten elégedett vagyok!"

        Horváth-Szűcs Tímea, Budapest 2017.09.18."Köszönöm a takarót, nagyon tetszik az egész családnak! Pontosan olyan, mint a fényképen, mérete is tökéletes. Kisfiam óriási örömmel fogadta és nekem ez a legnagyobb boldogság. Könnyen ment a rendelés, egyértelmű volt minden. Nagyon elégedett vagyok a szállítással is, külön köszönöm, hogy több emailt is küldtek a kiszállítás dátumáról, intervallumáról. A kézbesítő udvarias volt, minden rendben zajlott." 

        Dirner-Kálnai Eszter, Tárnok, 2017.08.25.

Vásárlóink fotói albumból 

 


"Nagyon megvoltam elégedve az általam rendelt termékekkel, élőben még szebbek, mint a képeken. Nagyon kedves, rugalmas, segítőkész csapat! Villámgyors volt a kiszállítás is."

        Gera Krisztina, Makó, 2017.08.17.


"Gyors kiszállítás, a megrendelt áru méretben, anyagban pontosan olyan volt mint a képen. Csak ajánlani tudom! Az áruház könnyen kezelhető." 

        Rudnay Katalin, Budapest, 2017.08.05.
 

"Tökéletesen meg vagyok elégedve a megrendelt termékekkel, olyan az anyaguk és a minőségük amit a weboldalon leírtak. Köszönöm, máskor is fogok itt vásárolni. Könnyen kezelhető a weboldal. Némelyik huzatból, párnából én keveselltem a választékot, nagyon sok olyan termék van ami nekem nem tetszik, de ez ízlések és pofonok. Sokáig kellett keresgélnem mire megtaláltam azt, ami nekem is tetszett. Időben megkaptam a csomagot, a kézbesítő nagyon kedves, udvarias volt. Mindenről tájékoztatva lettem a kiszállító cég részéről is."

        Baranyai Zsuzsa, Budapest, 2017.07.11.


"Az átvett csomagban lévő díszpárna belsők még jobbak is voltak, mint amire számítottam. A webáruház felépítése, a rendelés menete elég egyértelmű volt, külön öröm volt látni, hogy pickpack pontra is van szállítás. Részben ezért is választottam ezt a webáruházat. A kiszállítási idő és a pontosság megfelelő volt, semmi kivetnivalóval nem találkoztam az átvételkor. "     

        Szűcs Zsolt, Debrecen 2017.06.29.


"Másodszor rendeltem díszpárna belsőket. Sajnos az első nem volt megfelelő méret. A második rendelés után a méret jó lett, viszont a huzat nem olyan kellemes érintésű, mint az első. Mosható huzatot rendeltem és az utóbbi elég durva, papírszerű anyagnag tűnik. A webáruház jól áttekinthető, könnyen navigálható. A kiszállítás gyors, maximálisan meg vagyok elégedve. "       

      Stephanie Németh, Tétszentkút 2017.06.08.


"A termék hibátlan volt, nem csalódtam benne, megegyezett a képen láthatóval. Minden egyszerűen és érthetően kezelhető az áruházban. Az ügyintézés elsőosztályú, az átvétel is a megadott időre történt."

        Sándor Melinda, Budapest 2017.06.02.


"Tetszettek a gyerekpárnák. Az áruház tökéletes volt. A kiszállítás pontos, a futár udvarias." 

        Jászberényi Éva, Bocska 2017.05.30.


"Nagyon tetszett a díszpárna, ilyet képzeltem el. Maximálisan elégedett vagyok. Az áruházzal is meg voltam elégedve. Könnyű volt a rendelés. Pontosan, időben érkezett a megrendelt termék. A kézbesítő udvarias, segítőkész volt." 

        Becsákné Valkó Rita, Szákszend  2017.05.09.                            


"Igen, ilyen párnahuzatokra számítottam. Az 50x70 cm-es méret díszpárnában ritka, de minthogy ilyen Dormeo párnabelsőkkel rendelkeztem, kötve voltam a mérethez. Ez egy egyszerű karton kivitel, de nyaralóba lesznek speciális céllal, így felesleges lett volna valamilyen extra minőségű anyaghoz ragaszkodnom. Egyelőre kivasaltam, a használat ezután jön. Az áruház áttekinthető. A párnákat - főleg a méret miatt -, az oldal keresőjével találtam meg. A kiszállítással minden rendben volt." 

         Kristóf László, Miskolc  2017.05.03.


        Varsányi Éva, Budapest  2017.04.28.


"Gondosan és védőn csomagolva kaptam meg a megrendelt árut. Olyan volt, mint amilyennek a fénykép mutatta. Jól elrendezett, könnyen "kezelhető" az áruház. Ízléses az árukészlet. Végtelenül kedves, türelmes, segítőkész, udvarias, készséges, megértő a telefonos segítség!!! Csak csupa jót mondhatok! Az ígért időben, rendben megkaptam a csomagot."

        Kovács Mária, Gödöllő  2017.04.22.


"Az ágynemű, a díszpárnahuzat, a párnabelső és a bambuszos törölköző is tetszett. Az áruház is tetszett. A kiszállítással meg voltam elégedve."

        Marosi Erzsébet, Budapest  2017.04.09.


"Az ágyneműk teljes mértékben megfeleltek az elvárásnak. A webáruház világos, áttekinthető, nem változtatnék. A kézbesítés a megadott időintervallumban történt. A futár kedves, udvarias volt."

        Kiss Anita, Dunakeszi  2017.03.22.


"Szépek a színek, még a képeknél is. A webáruház egyszerű, könnyen kezelhető. A kiszállítás pontos volt és problémamentes."

        Abonyi Mihályné, Budapest  2017.02.25.


"Díszpárnabelsőket rendeltem. A kapott áru nagyon szép, olyan, mint a fényképen. Tetszik, meg vagyok vele elégedve. A webáruház áttekinthető, könnyen kezelhető. Pick-pack pontra kértem a csomagot, a szállítás gyors volt, minden rendben ment."

        Nagyné Lakhézi Éva, Budapest  2017.02.22.


Köszönöm, nagyon tetszett, mint a képen, pont olyan volt a paplan, örültem neki! Szép munka! Könnyen kitöltöttem mindent, egyszerű volt, pedig nem régóta van kis notebookom! A házhoz szállítás volt a lényege ennek a vásárlásnak, mert 88 éves anyósomtól, nemigen tudok már elmenni és a várost, boltokat járni! Pontosan, időben megkaptam a csomagot! Imádom a házhoz szállítást, gyors, precíz és udvariasak a kézbesítők!" 

        Schulz Rezsőné, Fót  2017.02.17.


"Valentin nap alkalmával meglepett engem Fortuna és én nyerhettem meg a Mr. és Mrs. feliratos párnákat, aminek nagyon örülök! Nem csalódtam, mert ugyanazt a két párnát kaptam, ami a képen is látható volt! :) Nagyon könnyen kezelhető az oldal. Minden egyértelműen és világosan le van írva. A kiszállítás gyors és pontos!"

        Kovács Renáta, Komló  2017.02.16.


"Nagyon jó minőség, pont ilyenre számítottam, ugyanolyan, mint a fényképen! Teljesen meg vagyok elégedve az oldallal, egyértelmű és könnyen használható, minden információ fel van tüntetve a termékkel kapcsolatban. A csomagot időben megkaptam, pedig volt kisebb csere-bere is a megrendelésemnél. Udvarias volt a kézbesítő."

        Nagy Dominika, Kincsesbánya  2017.02.15.


"Tetszik a párnabelső, köszönöm. A webáruház is tetszik. A szállítás gyors."

        Kis Viktória, Budapest  2017.01.06.


"Ilyenre számítottam (díszpárnahuzat+párnabelső). Mindenben nagyon segítőkészek voltak. A kiszállítás gyors volt, 2 nap."

       Somogyi Anita, Győr  2017.01.06.


" Az ágynemű, amit karácsonyra rendeltem időben megérkezett és teljesen elégedett vagyok vele. Az áruházban könnyű eligazodni és mindenről pontosan tájékoztatnak és a chaten is érdeklődhettem, kedvesek voltak. Bár közel 2 hetet vártam - erről is tudtam :) - , de megérte, csak ajánlani tudom."

        Liptay Katalin, Budapest  2016.12.19.


"Nagyon segítőkészek, rendkívül elégedett vagyok. Nem a megfelelő méretű párnabelsőt rendeltem, de gyorsan és rugalmasan megoldották a problémámat."

        Bánhidi Attila, Debrecen  2016.12.18.

 

>>> még több vélemény a diszparna.com vásárlóitól

Tartalomhoz tartozó címkék: Hírek