Barion Pixel

Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Soha véget nem érő nyaralás, avagy a tengerparti stílus lakberendezés

2022. 06. 21. 15:37:13 Bóné-Bóza Anikó

Kék, fehér és arany színű nappali

Ki ne szeretné a tengerek puha homokos partjait, a hűsítő lágy szellőt, és a langyos hullámok ringatását! Ha ön is vágyik arra, hogy minden napot a gyönyörű partokon tölthesse, akkor a tengerpart stílus lakberendezés egészen biztosan elnyeri tetszését! Bemutatjuk, hogyan hozhatja el otthonába a soha véget nem érő nyári hangulatot!

Egyedi tenger dekoráció

Forrás: homegoods.com

Egyedi kék fehér konyha

Forrás: completely-coastal.com

Természetes kék és fehér nappali

Forrás: styleathome.com

Mi a varázsa a tengerpartoknak?

Két típusú ember létezik, akik a hegyeket kedvelik, és azok, akik a tengerpartok rajongói. A nyár végre elindult, vele együtt pedig az utazási szezon is. Végre szabadon utazhatunk, és élvezhetjük a csodás napsütést, szebbnél szebb partokon. Sajnos azonban minden vakáció véget ér egyszer, vele együtt pedig a felhőtlen pillanatok is. A tengerpartok végtelen látványa, a tiszta, friss levegő sokak számára jelentik a megújulást a szürke hétköznapok után, így nem véletlen, hogy rengetegen szeretnék, ha a kiruccanás végtelen lenne. Talán csak kevesen tehetik meg, hogy egész nyarukat a tengerparton tölthessék, de vannak még lehetőségek, hogy örökké tartson a nyár!

Természetes lakberendezési stílus

Forrás: beachwoodplace.blogspot.com

Népszerű bútorok

Forrás: craftyteacherlady.com

Népszerű régi anyagok

Forrás: thelilypadcottage.com

Egyedi és természetes anyagok

Forrás: homebunch.com

Itt a tengerparti stílus lakberendezés!

Legyen szó nyaralás előtti, vagy utáni napokról, esetleg vakációmentes időszakről, a tengerparti stílus lakberendezés télen-nyáron kellemesen meleg hangulatot teremt. Bármilyen otthon átalakítható a stílusjegyben, akár egy panellakásba szeretné behozni, vagy éppen egy családi házat alakítana át tengerparti menedékké. Nézzük, miként valósíthatja meg álmai tengerparti otthonát!

1. Pasztell színek mindenütt!

A tengerpartok legjellegzetesebb dolga, a selymes, halvány barna, vagy éppen fehér homok, amit finoman nyaldosnak a tenger hullámai. Ha a vizet nem is hozhatja otthonába, a pasztellszínek tökéletesen felidézik majd a homokos partokat. Érdemes ezzekkel fedni a falakat, vagy éppen a padlót.

2. Fabútorok, nádhatású kiegészítők

Ön is látja a szeme előtt a tengerparti bárokat? A fából készült pultot, a náddal burkolt lábazatot, na és persze az elmaradhatatlan koktélokat az asztalon? A tökéletes tengerparti stlíus elérése érdekében ajánlott beszereznie fehérre pácolt fabútorokat, amelyek gyönyörű megjelenést eredményeznek a pasztellszínű falakkal. A képkeretek készülhetnek nádból, vagy éppen lehetnek kagylókkal díszítve. Utóbbiakat akár saját maga is elkészítheti néhány online videó segítségével, így még személyesebb lesz a végeredmény.

3. Ha nyár, akkor hajózás!

Természetesen nem maradhatnak ki a hajózási kellékek sem! Mi is tükrözné jobban a tengerparti stlíus lakberendezést, mint egy vasmacska mintájú díszpárna, vagy éppen egy kormánykerék a falon? A díszpárnákon feltűnő kék árnyalatok tökéletesen mutatnak még a vázákon, vagy akár a függönyön.

4. Hívja életre a forró tengerparti éjszakákat!

Milyen jó is, amikor a füllesztő napsütéses órák után eljön az éjszaka, és vele együtt a jóhangulatú tengerparti bulik. Hogy otthonában is előhívhassa ezt az érzést, ajánlott lágyfényű lámpásokkal díszíteni az oszlopokat, szekrényeket, amelyek hangulatos világítással látják majd el a szobát. A teraszokra pedig mehetnek a kihagyhatatlan fáklyák és lámpások!

5. Természetes anyagokat válogasson össze!

Ha valami egyértelműen jellemzi a tengerparti otthonokat, az a természetközeliség. Fonott kosarak, falámpák, kagyló formájú kiegészítők, ezek mind olyanok, amelyek összetéveszthetetlenül közel hozzák a tengerpart lenyűgöző érzetét. Bátran válogasson, és kombinálja kedvére az elemeket, amelyek igazán kellemes hatást fognak kelteni.

Tippjeink segítségével, most már ön is tudja, hogy miként lehet megvalósítani a legszebb tengerparti stílusú otthont, ami elhozhatja az öröknyár-érzését. Ha pedig keresi a legjobb kiegészítőket, akkor ajánljuk figyelmébe a horgonymintás párnahuzatunkat, ami gyönyörűen fog illeszkedni otthonába!

Egyedi és természetes lakberendezési dekoráció

Forrás: agkdesignstudio.com

Egyedi és természetes

Forrás: architectureartdesigns.com

Népszerű régi bútorok

Forrás: blesserhouse.com

Kék és fehér dekorációk

Forrás: alisaburke.blogspot.com

Népszerű tenger dekorációk

Forrás: starfishcottageblog.com

Népszerű kék és fehér bútorok

Forrás: wopba.com

Lakberendezési sorozatunk korábbi részeit itt olvashatja:

Tetszett a cikk? Kérünk egy megosztást! Köszönjük.