Barion Pixel

Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Bambuszszálas törölköző

A webáruházunkban kapható bambuszszálas törölközők maximálisan teljesítik azokat az elvárásokat, melyeket a hozzánk forduló vásárlóink megfogalmaznak, amikor otthonukba, fürdőszobájukba magas minőségű lakástextíliát keresnek. 

Legfontosabb szempontként a természetes alapanyag választása mellett a nedvszívó képesség és a kellemes, puha tapintás is döntő, mely lehetőleg többszöri mosás után is megmarad. A bőrbarát bambusz alapanyag finom tapintású, nagyon jó érzés beleburkolózni a kádból kilépve fürdés, tusolás után. Nézze meg kínálatunkat, válassza a prémiumminőséget! 

Rendezés:

A bambuszszálas törölközők puhasága rendkívüli

Egyre többen részesítenek előnyben bőrbarát, természetes alapanyagokat otthonuk különböző helyiségeiben, ilyenek az ágyneműk, konyharuhák és a bőrrel közvetlenül érintkező fürdőszobai textilek. 

Manapság már a legjobb minőségű törölközőkkel szembeni igény a bőrbarát és nedvszívó paramétereken felül az antibakteriális tulajdonság. Utóbbi nem elhanyagolható szempont akkor sem, ha csak szigorúan otthon, a saját fürdőszobájában használja a törölközőket. A környezetbarát bambusz alapanyag könnyen száradó, könnyen kezelhető, ezért jóval kisebb az esély arra, hogy nemkívánatos baktériumok telepedjenek meg az anyag szálai között. 

Ennek az antibakteriális tulajdonságának köszönhető az is, hogy a bambuszszálas törölköző nem lesz kellemetlen szagú többszöri használat után sem. Bár a pamut is kellemes tapintású és bőrbarát alapanyag, azonban egy idő után kifakul, megszürkül és durva tapintásúvá válik a felülete.

Tisztítása nem igényel extra figyelmet, 40 fokos gépi mosást ajánlunk a tartós minőség megőrzése érdekében. 

Fürdőszobába, wellness helyiségekbe és a medence partjára is a legjobb választás

Ahogy az otthoni fürdőzés és szépségápolás során is a legjobbat szeretnénk választani bőrünk védelmére, ugyanígy a legtöbb vásárlónknak igénye van arra, hogy az otthonán kívül is kellemes és természetes anyagok vegyék körül. A legjobb, ha nyaralásra, utazásra is viszi magával kedvenc bambuszszálas törölközőit, így biztosan elkerülhető a csalódás a szálláson előforduló választék miatt. 

Azok számára is a legtökéletesebb és legbiztonságosabb megoldás a saját törölköző használata, akik uszodába vagy egészségmegőrző kezelésekre járnak. Egy masszázs vagy az úszómedencében tempózás után mindenki rögtön a frissítő zuhanyt választja. Tusolás után pedig mi lehet jobb, mint egy finom tapintású, puha bambusz anyagba megtörölközni. Kiemelkedő nedvszívó képességének köszönhetően 1-2 perc alatt tökéletesen száraz bőrrel veheti fel ruháit és indulhat útnak. 

Váltogassa kedvére a színeket

A színek hangulatunkra gyakorolt hatásai jól ismertek, ahogy az is, hogy más színekre vágyunk a téli, kevésbé napfényes hónapokban, mint nyáron, amikor még a kora esték is világosak. Télen sokkal jobb a közérzetünknek, ha meleg, földszínek vesznek körül: terrakották, barnák mellett egy különleges padlizsán lila vagy korall árnyalat. 

Nyári időszakban viszont frissítő érzést keltenek a hidegebb, kékes színek mellett a hófehér és a cappuccino árnyalatok. A többféle méretben és színekben kapható bambuszszálas törölközők nagyobb hányadát rendelés után 2-4 napos átfutási határidővel szállítjuk Önnek otthonába. A külső raktárban lévő termékek esetében 5-14 napos szállítási határidőt vállalunk a rendelések teljesítésére.