<strong>Exkluzív termékek szépséggaranciával</strong> - VIP tagság Exkluzív termékek szépséggaranciával - VIP tagság
Lakberendezési szakértőnk válaszol -  <strong>70/850-6526</strong> Lakberendezési szakértőnk válaszol - 70/850-6526
Ingyenes szállítás <strong>GLS CsomagPontra</strong> - 7000 Ft felett Ingyenes szállítás GLS CsomagPontra - 7000 Ft felett

Trónok harca párna

Angyalancsi

Fotó: https://www.artofthetitle.com/title/game-of-thrones/

Ön is tűkön ülve várja már a Trónok Harca befejező évadát? Esetleg férje, gyermeke, barátai ülnek reszkető kezekkel a bemutató rövidfilmek előtt, és gyártják a „mi lesz ha…”-elméleteket a sorozat kapcsán? A tavaszi újdonságunkban nagy örömüket lelik majd!

George R. R. Martin könyvsorozata olyan naggyá nőtte ki magát, hogy a Trónok Harca könyv- és filmsorozat már nagyobb és szélesebb rajongótáborral bír, mint annak idején a Gyűrűk Ura, vagy akár a Harry Potter. Mitől ilyen népszerű a történet, és hogy kapcsolódik ez a díszpárnákhoz?

A Trónok Harcáról röviden

A televíziós sorozat alapja George R. R. Martin A tűz és jég dala címet viselő regénysorozata. A sorozat egy fiktív világot mutat be két kontinens (Westeros és Essos) összes népéről.
A történet 3 fő szálon fut:

  1. az egyik szálon a nemesi házak ármánykodásait és harcait követhetjük, amelyet a Hét Királyság feletti uralomért vívnak.
  2. a második szálon mutatja be a Hét Királyság jogos, ám trónfosztott örökösének fejlődését és kovácsolódó terveit, épülő hadseregét,
  3. míg a harmadik szálon megjelenik az ősi közös ellenség, és az általa előrevetített fenyegetés. Emellett egyes főszereplők élete és kalandjai is nyomon követhetők egy-egy mellékszálon.

Miért várja mindenki ennyire?

A könyvek fordulatosságát és váratlan eseményeit remekül ültették át a rendezők a televíziós sorozatba, így a legutóbbi évad befejező része is függővég lett: nem láttak lezárást a rajongók, ellenben minden szálon történtek megbotránkoztató és különös események, melyek eléggé felcsigázták a nézőket. A Trónok Harca során egy dolog örökérvényű: ha valaki szimpatikus lesz a nézők számára, az szinte biztos, hogy hamarosan meghal. Így most a rajongók nem csak a Hét Királyság, de a kedvencükké vált szereplő sorsát is féltik az utolsó, befejező évadban, hiszen igen kevesen élték túl az előző hetet.

Mi köze a díszpárnáknak a Trónok harcához?

Hát először is szeretnénk kijelenteni, hogy a Vastrón sem lenne ilyen szúrós és kényelmetlen, ha gyönyörű díszpárnák borítanák ülőfelületét.  laugh

A Trónok Harca utolsó részei 2019 áprilisától kerülnek fel a televíziós csatorna műsorába, heti bontásban. Ennek örömére beszereztünk néhány különleges díszpárnát, olyat, amilyen eddig még nem volt!

Ezekkel, a sötét alapon nyomott mintás díszpárnákkal bármelyik Trónok Harca rajongó kényelmesen bekuckózhat a tévé elé, vagy elvonulhat az egyes epizódok után a következő történéseken agyalni, míg el nem alszik. A legújabb díszpárnáinkon a nemesi házak jelképei és jelmondatai, mottói találhatók, kiváló minőségű textilnyomással rögzítve. A minták erősen fémes hatásúak, mintha csak frissen verték volna őket Westeros kovácsai – azonban nyugodtan ráhajthatja a fejét bárki, puha anyaggal fog találkozni. A párnák 40 fokon moshatók, így biztosan nem veszítik el formájukat és nem kopik a minta sem a kelleténél hamarabb.

A párnákkal kapcsolatban pontos információkkal hamarosan jelentkezünk, addig is böngéssze gyakran a webshopunkat, hogy biztosan az elsők között csaphasson le a rajongói újdonságokra!

Tetszett a cikk? Kérünk egy megosztást! Köszönjük.  laugh

 

 
Tartalomhoz tartozó címkék: Blog Trend
blog comments powered by Disqus