Weboldalunk az alapvető működéshez szükséges cookie-kat használ. Szélesebb körű funkcionalitáshoz marketing jellegű cookie-kat engedélyezhet, amivel elfogadja az Adatkezelési tájékoztatóban foglaltakat.
Termékek Menü
Ön itt jár: > >

VIP tagság

Mi az a VIP tagság? 


VIP tagságunkkal azoknak a hűséges és visszatérő vásárlóinknak szeretnénk köszönetet mondani, akik időről időre megtisztelnek bizalmukkal és minket választanak.

Büszkék vagyunk rá, hogy az ügyfeleink és ennyire figyelnek a családjukra, az otthonukra. Hisszük, hogy ezek a termékek szebbé és boldogabbá teszik életüket.

Miért érdemes VIP tagnak lenni? 


Minden VIP tagunk részére ingyenes szállítási lehetőséget biztosítunk összeghatártól és fizetési módtól függetlenül a továbbiakban.  smiley

 

Hogyan válhat VIP taggá? 


Amennyiben 2018. november 5-e utáni vásárlásai összértéke meghaladja az 50 000 Ft-ot webáruházunkban, automatikusan VIP taggá válik.

Rendszerünk folyamatosan figyelemmel kíséri vásárlásait, azok értékét összeadja, és amint eléri az 50 000 Ft-ot, VIP tagságot ad önnek. A VIP tagság regisztrációhoz kötött. Ha még nem regisztrált felhasználónk, kattintson ide a regisztrációhoz!

 

Kérdése merült fel a tagsággal kapcsolatban? Írjon nekünk üzenetet!


Adja meg adatait az alábbi űrlapon, tegye fel kérdéseit és munkatársaink egy napon belül válaszolnak rá.


Keresés