Barion Pixel

Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Pamut-szatén ágynemű a Díszpárna.Com-nál - Exkluzív díszpárnák és ágyneműk széles választékban

A pamut-szatén ágynemű nem véletlenül az egyik legkeresettebb termék webáruházunkban. A pamut puhasága és bőrbarát tulajdonsága a szatén lágy, selymes kényeztetésével együtt kiemelkedő élményt nyújt az éjszakai pihenés idejére. 

Egyszerre simogató és komfortos, miközben a természetesség és a luxusérzet is dominál. Ha valaki hosszú távra tervezve a legpuhább, prémiumminőségű textilekkel kívánja körülvenni magát, a pamut-szatén ágynemű tökéletes választás. Dekoratív minták teszik a szem számára is vonzóvá ezeket az anyagokat, miközben a test részére igazi felüdülés esténként a finom tapintású matériába burkolózni.

Rendezés:

Legfontosabb szempontok ágynemű választásakor

Talán nem is sejti, mennyire hangsúlyos a szervezet számára az alvásra szánt időt a lehető legpihentetőbb módon tölteni. Másnapi hangulatunkat és az aktivitásunkat is meghatározza az alvásidő mennyisége és minősége is. Mindkettőhöz nagyban hozzájárul a hálószobai ágy kényelmessége, ahogy az is, hogy az ágynemű, amiben alszunk, komfortos érzetet nyújt-e. 

Segítünk körültekintően kiválasztani az ágyneműt, ehhez összegyűjtöttük Önnek az alábbi szempontokat. Legelőször is lényeges, hogy az évszakokhoz igazodóan több ágynemű garnitúra is legyen otthonában, így azokat könnyen tudja váltogatni.

A téli időszak kedvelt anyaga a flanel és krepp, míg a nyári, kánikulai éjszakákra a pamut-szatén ágyneműket ajánljuk, mivel a szatén hűsítő hatású, a pamut pedig remekül magába szívja az izzadságot. 

Van, aki akkor tud a legjobban pihenni, ha a takaró csak az övé, míg más szívesen bújik óriás közös paplan alá a párjával. Nekik ajánljuk a dupla 200 x 200-as méretű 5 részes garnitúrákat. Nem kell aggódnia az anyag tartóssága miatt sem, az ajánlott 40 fokos mosással a pamut-szatén anyag hosszú évekre megtartja színét és formáját. Nem elhanyagolható szempont továbbá az ÖKO-TEX szabvány, mely garantálja, hogy az ágynemű nem tartalmaz káros anyagokat.

Az ágyneműhuzat is egy ruhanemű

Ahogy gondosan megválasztjuk a napi öltözködésünk darabjait, ugyanakkora alapossággal kell otthonunk, ezen belül a hálószoba öltözékét is kiválasztani, ami nem más, mint a lakástextilek összessége. Függönyök, díszpárnák, ágytakaró és természetesen az ágynemű. 

Az alapanyagok tekintetében az egyik legfontosabb a komfortérzet, hasonlóképpen fontos a mintázat és a színek is. Utóbbiak hangulatunkra is hatással vannak, egy fárasztó nap végén cseppet sem elhanyagolható, hogy milyen színek, anyagok vesznek körül. 

Jó esetben napjaink egyharmad részét alvással töltjük, engedje meg magának a luxus érzetét erre az időszakra a hálószobában. A pamut-szatén anyagból készült ágyneműket jó szívvel ajánljuk a kényelmet és eleganciát kereső vásárlóknak.

A pamut-szatén ágynemű ajándéknak is kiváló választás

Dekoratív ajándékot keres esküvőre, lakásavatóra vagy családtagjainak? Nézzen körül a pamut-szatén választékunkban található álomszép darabok között. Gondosan összeállított, változatos minták közül biztosan megtalálja a megfelelő darabokat. 

A virágmező, mesés mandalák, visszafogott pasztellárnyalatok mellett az attraktív megjelenésű mértani alakzatok káprázatos megjelenést nyújtanak. A gazdag minta- és színvilágból összeállított pamut-szatén ágynemű választékunkban könnyen talál akár modern, akár elegáns otthonba illeszkedő darabokat. Az ajándékba szánt termékekhez díszcsomagolást is kérhet, ezzel is szeretnénk segíteni, ha meglepetésnek szánja rendelését.