Barion Pixel

Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Törölköző a Díszpárna.Com Webáruházban

A törölköző a mindennapi használatban lévő tárgyak közé tartozik, ezért különösen fontos, hogy bírja a strapát. A jó minőségű törölköző legfontosabb tulajdonsága a tökéletes nedvszívás. E kritériumnak a tiszta pamutból készült frottír és a bambuszszálas termékek egyaránt megfelelnek. A webáruházunkban forgalmazott törölközők többféle méretben és mintával is elérhetők. A klasszikus darabok mellett kifejezetten a gyerekek ízlésvilágának megfelelő darabok is kaphatók nálunk, ismerje meg termékpalettánkat!

Rendezés:

Minőségi, luxus törölközők 

Törölközőre sokszor szükségünk lehet. Kézmosás vagy zuhanyozás után, strandoláskor vagy a medencénél.

Segítenek felszívni a nedvességet a bőrünkről és kellemes érzést biztosítanak.

Anyagát tekintve a törölköző sokféle lehet. Készülhet 100% pamutból, szintetikus anyagból vagy prémiumkategóriás, természetes anyagból, nedvszívó bambuszrostból.

Méretét tekintve lehet kis kéztörlő, normál méretű 50x100 cm-es törölköző, vagy nagyméretű fürdőlepedő, melyet hívhatunk strandtörölközőnek vagy zuhanytörölközőnek egyaránt. Ajándékként mindenképpen ez utóbbit ajánljuk.

Tartsa be az aranyszabályokat! 

Járt utat a járatlanért el ne hagyjunk, tartja a mondás, és ez igaz a lakástextileknél is: a bevált módszerektől nem éri meg eltérni.

  • Ilyen aranyszabály például az, hogy a megvásárolt lakástextilről nem vágjuk le a címkét, ameddig meg nem jegyeztük, hogyan kell mosni. A címkén szereplő KRESZ jelek ugyanis hatalmas segítséget nyújtanak a megfelelő bánásmódhoz, ha pedig a gyártó előírásai szerint mos, garantálhatja a hosszú életet a különböző lakástextilek számára. Előfordulhat ugyan, hogy minden jelzés át van húzva az anyag címkéjén - ez nem azt jelenti, hogy nem lehet vagy kell tisztítani, csupán annyit takar, hogy a gyártó nem vállal felelősséget egyik mosási formáért sem. A legjobb, ha az ilyen anyagokat kézzel, vagy nagyon kíméletes mosással tisztítja.
  • A második aranyszabály, ha több különböző anyagot mos együtt, mindig a legérzékenyebb darabhoz állítsa be a mosás hőfokát – így biztosan nem sérül egyik anyag sem.

Webáruházunkban kiváló minőségű frottír vagy bambuszszálas törölközők széles választéka várja. Megvásárolt termékeihez ajándékcsomagolást kérhet. Nézze meg most!