Barion Pixel

Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Tippek - Ötletek

Modern farmház stílus: Rusztikus és elegáns megoldások a vidéki hangulathoz

2024. 02. 21. 16:15:11

Ki ne szeretne egy olyan helyen ébredni reggelente, ahol a modern életbe csempészett vidéki nyugalom, annak rusztikus bája öleli körbe az otthon minden szegletében? Nem véletlen, hogy a modern farmház stílus egyre népszerűbb, hiszen pontosan a fentebb lefestett képet hívja életre. Mutatunk néhány tippet, hogyan tud Ön is hasonló stílust kialakítani otthonában.

Vintage bútorok új életre keltése otthoni dekorációban

2024. 02. 09. 17:23:09

Mindenkinek van valami régi, kedves emléket őrző bútora: legyen az a nagymamától örökölt asztalka, vagy egy gyermekkori sámli. Ezek azok az elemek az otthonában, amelyek igazán egyedivé – sőt, mi több, OTTHONNÁ teszik a lakást. De hogy hogyan válnak a régi bútordarabok porfogó emlékből funkcionális tárggyá? Adjon nekik új életet, újítsa, formálja a saját életéhez. Ha ránéz, benne lesz a múlt, és a jelen is!

Szokatlan ünnepi dekorációs ötletek, amivel különlegessé teheti a telet

2023. 11. 24. 17:20:40

Örülne, ha az idei őszi és téli dekoráció a megszokottól kicsit eltérőbb lenne? Akkor megosztunk önnel néhány szokatlan ünnepi dekorációs ötletet, amivel különlegessé teheti az idei telet.

Őszi ágyneműtrendek és színek a hálószobában - Stílus és kényelem

2023. 11. 12. 18:59:59

Az ősz szépségeinek megcsodálása után mindenkinek jól esik bebújni a finom meleg ágyba és élvezni a pihenést. Annak érdekében, hogy még pihentetőbb legyen az ágyban töltött idő, elhoztuk önnek az őszi ágyneműtrendeket és színeket a hálószobában.

Kis költségvetéssel is csodás lakberendezés

2023. 08. 04. 15:08:14

Ki mondta, hogy az elegáns és trendi lakás csupán elképesztően költséges módon érhető el? Eláruljuk a titkot, hogy miképpen alakíthatja át otthonát kis költségvetéssel, hogy a lakberendezés lenyűgöző látványt nyújtson! Csupán néhány trükkre lesz szüksége.

Rusztikus hálószoba ötletek - Varázsoljon hangulatos otthont velünk!

2023. 06. 27. 15:11:35

A rusztikus lakberendezést sokan félreismerik és úgy gondolják néhány pajtára emlékeztető elemmel már életre is kelthetik. Ez az irányzat azonban sokkal több lehetőséget enged, csupán ismerni kell a stílusjegyeket.

Minimalista lakberendezési ötletek kis alapterületű lakásokhoz

2023. 05. 10. 14:38:22

A mini nem egyenlő a kevéssel, a minimalista pedig a puritánnal! Bemutatjuk, hogy miként érdemes berendeznie kis alapterületű lakását, amennyiben azt minimalista lakberendezési ötleteket szerint szeretné megvalósítani! A végeredmény elképesztő lesz!

Színkombinációk a lakberendezésben

2023. 05. 03. 17:39:22

A színek megválasztása az egyik leglényegesebb feladat, amikor otthona kialakítására kerül sor. Egyáltalán nem mindegy, hogy milyen színekkel veszi körbe magát, hiszen az otthon a pihenés és a regenerálódás helyszíne. Segítünk, hogy megtalálja a tökéletes színkombinációkat a lakberendezés során.

Tavaszi színek a lakberendezésben

2023. 04. 11. 18:29:25

Sokan szeretik, mégis ugyanannyian tanácstalanok, hogy miként díszítsék otthonaikat a tavaszi színekkel. A feladat első hallásra egyszerűnek tűnhet, pedig könnyen gyerekes hangulatot kelthet, ha nem ismeri miként hozhatja be otthonába ezeket a varázslatos árnyalatokat. Cikkünkben segítünk önnek!

Kiknek ajánlott a szürke türkiz nappali?

2023. 03. 27. 16:33:20

Sokan tartózkodnak az erőteljes színektől az otthonaikban, pedig egy jól megválasztott színkombinációval sokat javíthat a lakás hangulatán. A szürke türkiz nappali nagyszerű választás, de nézzük, hogy pontosan kiknek is ajánlott!