Barion Pixel

Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Valentin-nap

Szerelmes ajándékok a kultúrában és a hálószobában

Hogyan ünneplik a Valentin-napot a világ körül? Mi is az a Valentin-nap? Miből indult és hogyan nőtte ki magát ilyen volumenű nemzetközi ünneppé? Ahány ország, annyi szokás, mi pedig igyekeztünk kicsit megszínesíteni a Valentin-nap történetét, és ötleteket adni egy különleges ünnepléshez. Hadd legyen több a romantika ünnepe, mint csupán szerelmes ajándékok felvásárlása!

5 tipp, hogy felejthetetlen legyen az idei Valentin-nap

A legutóbbi blogbejegyzésünkben elmeséltük, hogy milyen extravagáns meglepetésekkel készültek a sztárok párjaik részére. Persze a nagy részük igen csak zsebbe nyúlós lenne nekünk, átlagembereknek… Ha Ön is szeretné felejthetetlenné tenni a Valentin-napot, akkor olvasson tovább, hiszen most sokkal hétköznapibb – mégis különleges – Valentin-napi ötletekkel készültünk!

2018 Valentin-napi játék

Ma új nyereményjátékot indítottunk a Facebook oldalunkon. SORSOLÁS: 2018.február 11. Frissítés: 2018. február 11. SORSOLTUNK!!!   

 

 

 

 

 

Valentin-nap a sztároknál – mivel lepik meg kedveseiket kedvenc sztárjaink?

Közeleg a romantika hónapja, azon belül is a Valentin-nap, amikor minden pár, barát, vagy rokon megünnepli szeretteit, és a velük való mély kapcsolatot. Körülnéztünk egy kicsit a celeb-világban és elhoztuk a legkedvesebb és legkülönlegesebb Valentin-napi meglepetéseket, amikkel a sztárok lepik meg párjaikat!

Gyerek nem akadály! 4 romantikus Valentin-napi tipp szülőknek

Valentin-napon a legtöbb pár számára a program kitalálása a legnehezebb feladat. Ha gyerekek is vannak, akkor még az is előfordulhat, hogy az alapkérdéseken nem jutnak túl, például, hogyan teremtsenek megfelelő időt és helyet a romantikára. Mai cikkünk a családos pároknak nyújt segítséget, hogy számukra is különleges lehessen az idei Valentin-nap!

Valentin-napi nyereményjáték

"Valentin nap alkalmával meglepett engem Fortuna és én nyerhettem meg a Mr. és Mrs. feliratos párnákat, aminek nagyon örülök! Nem csalódtam, mert ugyanazt a két párnát kaptam, ami a képen is látható volt! :) Nagyon könnyen kezelhető az oldal. Minden egyértelműen és világosan le van írva. A kiszállítás gyors és pontos!"                              

 Kovács Renáta, Komló  2017.02.16.   Ilyen kispárnákat szeretnék >>

 

 

Azonnal szállítható ajándékok

Készítettünk egy új kategóriát, mert tudjuk, hogy az ajándékoknak határideje van:) Amennyiben sürgősen szüksége lenne mondjuk egy klassz ajándékra és nem tud most várni, akkor nézzen körül ebben a kategóriánkban, biztosan megtalálja a megfelelőt!