Barion Pixel

Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Gyerek nem akadály! 4 romantikus Valentin-napi tipp szülőknek

2018. 01. 23. 18:58:20 Bóné-Bóza Anikó

Valentin-napon a legtöbb pár számára a program kitalálása a legnehezebb feladat. Ha gyerekek is vannak, akkor még az is előfordulhat, hogy az alapkérdéseken nem jutnak túl, például, hogyan teremtsenek megfelelő időt és helyet a romantikára. Mai cikkünk a családos pároknak nyújt segítséget, hogy számukra is különleges lehessen az idei Valentin-nap!

A Valentin-napban az a különösen jó, hogy ilyenkor olyan programokat is megengedhetnek maguknak a szerelmesek, amelyekre egyébként nem szántak volna időt, vagy éppen pénzt. Egy kellemes hajókázás gyertyafényes vacsorával vagy egy borkóstoló egy hangulatos pincében – ezen a napon bármi lehetséges. A szórakoztató-, és vendéglátóegységek rengeteg egyedi programmal várják kedves vendégeiket, akiknek ilyenkor lehetőségük van kicsit lazítani, és csak egymásra figyelni.  Persze csak akkor, ha a pár még a gyermekvállalás előtt áll, és nem topog mellettük a család legkisebb tagja. Gyerekkel már egy kicsit nehezebb… A Valentin-nap hangulatát azonban azok is élvezhetik, akiknél már teljes a háznép, csupán egy kis leleményességre van szükségük. Az elkövetkező sorokban szeretnénk ebben segíteni kedves olvasóinknak.

4 tipp Valentin napra családosoknak

1. Wellness hétvége újratöltve

A wellness hétvége nem csak a párok kiváltsága. Tökéletes lehetőség arra, hogy a család kikapcsolódjon, Önök pedig eltölthessenek kettesben egy kis időt. Válasszanak gyerekbarát szállodát, ahol vannak gyerekprogramok is. Amíg a kicsi jól szórakozik, kényeztethetik magukat egy páros masszázzsal, vagy a jakuzzi forró vizével. Ha megtehetik, vegyenek ki lakosztályt, amiben két külön szoba található. Így amíg este a kicsi a szobában pihen, Önök lazíthatnak egy kellemes bor társaságában.

Az is jó program lehet, ha magukkal viszik a nagyszülőket is egy nagy családi wellnessre: a meleg vízben jókat lehet beszélgetni olyan dolgokról is, amik a hétköznapok rohanásában nem merülnek fel. Néha-néha pedig megkérhetik őket, hogy egy picit foglalják le a gyerekeket, hogy Önök elbújhassanak Valentin-napozni;)    

Ha megosztják a gyermek felügyeletét, mindenkinek lesz elég ideje feltöltődni.

2.  Ott alvós buli a gyerekeknek

Nagyobb gyerekek ezt az ötletet imádni fogják! Minden fiatal álma, hogy egyik este barátjánál alhasson. Ha Önök ismernek olyan párt, akik szívesen fogadnák gyermekük barátját egy estére, akkor itt a lehetőség, hogy a nagyobb gyermek kicsit kimozduljon, Önök pedig kikapcsolódjanak. Ez a program a család minden tagjának élvezetes lesz. Kisebb gyerekek esetében ugyanerre megkérhetik a nagyszülőket, rokonokat is. A szabad estére rendezhetnek finom vacsorát, vagy akár egy színházi programmal is színesíthetik az estéjüket.

Természetesen kicsi az esélye, hogy a baráti pár pont Valentin-napon szeretne egy egész gyereksereget vendégül látni, de a program nyugodtan áttehető február 13-ra, vagy 15-re is. Fő az, hogy kettesben tölthessen egy kis időt a kedvesével.

3. Meglepetés vacsora

A Valentin-nap lehet romantikus és kedves akkor is, ha a család minden tagja jelen van. Lepje meg kedvesét és gyermekeit egy finom vacsorával. Ez a nap nemcsak a szerelemről, hanem a szeretetről is szól. Ha pedig a gyerekek lefeküdtek, akkor vehetnek egy forró fürdőt, vagy megihatnak egy pohár pezsgőt a kanapén. Koccintsanak, és idézzék fel az együtt töltött idő legszebb perceit. A nosztalgia kitűnő lehetőség arra, hogy újraéljék szerelmük legintenzívebb időszakát és felelevenítsék egymás iránti szenvedélyüket. Ilyenkor érdemes elővenni a régi emlékeket őrző tárgyakat is, és újra megélni a vidám pillanatokat. Mi ez, ha nem romantikus?

4. Séta a városban

Napközben sem kell a négy fal közé beszorítaniuk magukat. Vegyék nyakukba a várost és fedezzék fel annak minden szépségét. Ez a nap szóljon a nyugodt kikapcsolódásról és sétáról. A gyerekek is élvezni fogják a programot, Önök pedig kéz a kézben gyönyörködhetnek a csodálatos kilátásban. Este pedig garantáltan nem lesz gond az altatással, így lesz egy kis idejük kettesben is. Ha az Ön családja sportosabb, mehetnek akár túrázni is. A szabad estére pedig készítsenek egymásnak egy-egy rövid kisfilmet, hogy mik a legszebb élményeik egymással. Diavetítést zenével akár egy ingyenes online programmal is össze lehet rakni és egy ilyen videó egészen biztosan megalapozza a hangulatukat!

Reméljük sikerült bebizonyítanunk, hogy a romantikának nem kell eltűnnie akkor sem, ha bővült a család. Szóljon ez a nap a szerelemről és a szeretetről, miközben kicsit külön figyelmet szentel párjának. Kellemes időtöltést kívánunk!

Tetszett a cikk? Kérünk egy megosztást! Köszönjük.  smiley

 
Tartalomhoz tartozó címkék: Blog Tippek - Ötletek Valentin-nap