Barion Pixel

Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Trend

Keskeny hálószoba berendezése: így varázsoljon több helyet!

Önnek is ismerős, amikor egy szobában oldalazva, minél kisebbre összehúzva magát próbál eljutni a bútorok mellett? A keskeny hálószoba berendezése nem egy egyszerű feladat és ha nem szeretné, hogy mindig valami útban legyen, akkor jól jöhet néhány tipp. Nézzük, miként érdemes ezeket a szobákat bebútorozni!

Mi lett 2023 színe?

2023-ban sem maradhatunk új szín nélkül. A Pantone festékgyár idén is elhozta nekünk az év színét, ami nem más, mint a Viva Magenta. Egyből felmerül a kérdés, hogy miként lehetséges ezt az energikus színt a hétköznapok részévé tenni a lakberendezés során. Ebben a cikkben bemutatjuk önnek, hogyan varázsolhatja lakását tökéletesre az új év kezdetén 2023 színe segítségével.

Hálószobák képekben - avagy milyen hangulatot teremtsen?

A hálószoba egy rendkívül intim tér, amelynek atmoszférája nagyon meghatározó. Mivel ez a pihenés színtere is, fontos, hogy olyan dolgok jellemezzék, amelyek a tulajdonosát örömmel töltik el. Nézzük, hogy miként nézzenek ki a hálószobák képekben?

Hogyan és mikor készül idén a lakásdíszítés karácsonyra?

Szeretné, hogy az idei ünnep különleges legyen? Ez pedig ne csupán a Szentestére, hanem az azt megelőző időszakra is igaz megvalósuljon? Nézze meg, hogy idén miként készüljön a lakásdíszítés karácsonyra, hogy a 2022-es Karácsony és az azt megelőző időszak is mesésen teljen!

Ebédlő berendezési ötletek

Első hallásra talán azt gondolná, hogy az ebédlő berendezésére nem kell nagy hangsúlyt fektetni, hiszen nem töltünk olyan sok időt benne. Pedig valójában sokkal nagyobb figyelmet kaphatna ez a helyiség, ahol összegyűlhet a család, és finom falatok társaságában kellemes időt tölthetnek el együtt. Nézzük, míg a legjobb ebédlő berendezési ötletek!

Kellenek igazán jó barna nappali ötletek?

A barna szín használata az otthonainkban igen megosztó. Sokan tartanak tőle, míg mások nem tudják nélküle elképzelni lakásukat. Nem véletlen, hiszen a földszínek elhozzák a természetben található egyensúlyt és nyugalmat, anélkül, hogy utaznunk kéne. Eláruljuk, hogy mik a legjobb barna nappali ötletek, és hogyan varázsolhat segítségével egy hangulatos beltéri helyiséget.

Nézzük az elegáns nappali ötleteket!

A luxus ma már nem csak pénz, sokkal inkább stílus kérdése. Eláruljuk, hogy nincs szükség vaskos pénzkötegre ahhoz, hogy sikkes otthona legyen. Az elegáns nappali ötletek által is megvalósíthatók, csupán egy kis segítség kell! Ha ön is pompás otthonra vágyik, ezt a cikkünket ne hagyja ki!

Nappali berendezési ötletek

A nappali az a közösségi tér, ahol a legtöbb időt töltjük a hétköznapokban. Igazán különleges helyiség, hiszen itt találkozik a család, valamint a barátok, és itt pihenünk meg egy hosszú nap után. A nappali berendezési ötletek segítenek, hogy igazán hangulatossá varázsolhassa otthonát. Nézzük, mik a legújabb trendek!

Soha véget nem érő nyaralás, avagy a tengerparti stílus lakberendezés

Ki ne szeretné a tengerek puha homokos partjait, a hűsítő lágy szellőt, és a langyos hullámok ringatását! Ha ön is vágyik arra, hogy minden napot a gyönyörű partokon tölthesse, akkor a tengerpart stílus lakberendezés egészen biztosan elnyeri tetszését! Bemutatjuk, hogyan hozhatja el otthonába a soha véget nem érő nyári hangulatot!

Modern nappali berendezés

A mai modern világukban számos technikai vívmány teszi kényelmesebbé a hétköznapjainkat. Megannyi újítás elérhető már, amelyek mind azért vannak, hogy gyönyörködtessenek minket, vagy éppen egyszerűbben elvégezhetők legyenek bizonyos dolgok. A modern nappali berendezés egészen biztosan sokakat vonz, de nem mindenki tudja, hogy mit is jelent pontosan!