Barion Pixel

Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Mitől lesznek egyediek a modern nappalik?

2022. 08. 01. 13:09:40 Bóné-Bóza Anikó

Gyönyörű modern nappali

A modern szóhoz legtöbben jövőbeli, csodával határos vívmányokat, egyedi megoldásokat, dizájnos külsőt képzelnek. A valóság azonban az, hogy akár egy vidékies hangulatú nappaliból is könnyedén lehet modernet varázsolni, csupán néhány apró trükkel. Ön is kíváncsi, hogy mitől lesznek egyediek a modern nappalik? Akkor olvasson tovább!

Így készül a modern nappali!

Futurisztikus külső, vagy éppen high tech felszerelések? Nem kell a elrugaszkodni a földtől ahhoz, hogy modern nappalit hozhasson létre. Néhány egyszerűbb trükk segítségével bármilyen stílusú otthon jól felszerelt, a jelenkor igényeit kielégítő helyiséggé varázsolhat. Először is, érdemes tisztáznunk, hogy a modern stílus önmagában, vagy akár más stílusjegyekkel vegyítve is jól működik. Ez annyit jelent, hogy létrehozhat teljes mértékben modern berendezésű helyiséget, vagy akár egy vintage jellegű szobát is felfrissíthet. Nézzük, hogy mik azok a trükkök, amikkel megvalósíthatja mindezt!

Gyönyörű modern nappali

A modern nappalik 6 ismérve

Kényelmet szolgálató funkciók

Mielőtt még kitérnénk a külsőségekre, érdemes néhámy szót ejteni a kényelmi funkciókról, amik szintúgy hozzájárulnak a nappali arculatához. A modern kor a magasfokú kényelemről szól, így nem  maradhatnak ki az ilyen jellegű megoldások sem. Ilyen az elektromos, távirányítású redőny, hangverézlésű világítás, vagy más okos otthonokra jellemző technológia. Ugyan ezek észrevétlenül járulnak hozzá a nappali megjelenséhez, mégis igen sokat tesznek hozzá a sikeres végeredményhez.

Hozzon fényt a szobába!

A belső tér világítása rendkívül fontos, különösen a téli diőszakban, amikor a napos órák száma jelentősen lecsökken. A modern nappalikra változatos és dizájnos világítás jellemző, amelyek sokoldalú felhasználást biztosítanak. Érdemes gondoskodni a hangulatvilágításról is. A TV mögé helyezett fényforrás nemcsak, hogy kellemes látványt nyújt, de a szemnek is kímélő. Ne feledkezzen meg a kanapé közelében elhelyezett lámpáról sem, aminek akár szűrt fénye is lehet. A dizájnt illetően, ne tartson a nyers fémtől, vagy akár a fától sem, amelyek elsőre szokatlannak tűnhetnek.

Érdekes formák, egyedi minták

A modern kor a kísérletezésről, az újfajta gondolkodásról szól. Ebbe tökéletesen beleilleszkednek a szokatlan színpárosítások, vagy formatervezés. Egyedi ihletésű állólámpa? Jöhet! Különleges anyagú díszpárna? Miért ne! A modern nappalik akkor lesznek igazán emlékezetesek, ha tartalmaznak valamilyen izgalmas kiegészítőt, amit nem láthatunk a hétköznapokban.

A szellős belső tér elengedhetetlen

Minden korszaknak meg van a maga sajátossága, amiről egyértelműen felismerhetjük. A modern lakberendezés lényege, hogy a tér tökéletesen legyen kihasználva, anélkül, hogy az nyomasztó lenne. Ennek részét képezi, hogy a berendezés ne legyen zsúfolt, a bútorok szellősen helyezkedjenek el. Ezt tudatos választással könnyen megvalósíthatja, azzal, hogy csak a legszükségesebb berendezési tárgyakat vásárolja meg.

Könnyed dekoráció

Az átláthatóság nem csak a berendezésre, de a dekorációra is vonatkozik. Kerülni kell a túl díszes, tarka dekorációkat, inkább az egyedi tervezésű, szokatlan ihletésűek trendik. Így történhet meg, hogy akár egy bicikli lánc, régi fémvödör, vagy bármi más is díszítheti otthanát. Na persze nem a megszokott módon!

Észrevétlen technológia

Minél kevesebb a zavaró tényező a szobában, annál kellemesebb lesz a modern nappali. A különféle eletkronikai eszközök kábelezését ajánlott minél inkább elrejteni, hogy semmi sem zavarjon a tökéletes összképbe.

Eljött az idő, hogy modernziálja otthonát! Ha ehhez a tökéletes dekorációt keresi, lépjen be webshopunkba, ahol számtalan különleges díszpárna várja, hogy szebbé varázsolja otthonát!

Lakberendezési sorozatunk korábbi részeit itt olvashatja:

Tetszett a cikk? Kérünk egy megosztást! Köszönjük.

modern nappali modern nappali modern nappali nappali ötletek nappali ötletek nappali bútor ötletek ötletek ötletek ötletek ötletek nappaliban nappaliban nappaliban nappaliban nappaliban nappaliban nappaliban nappaliban bútorok bútorok bútorok bútorok elegáns elegáns elegáns elegáns kanapé kanapé dekoráció dekoráció

 
Tartalomhoz tartozó címkék: Blog Tippek - Ötletek