Barion Pixel

Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Lakberendezési stílusok

Hogyan vigye haza a skandináv stílust?

2024. 03. 21. 11:32:32

Valakinek a skandináv stílus maga a letisztult elegancia, a csendes maximalizmus, az elérhető luxus, míg mások számára az előre berendezett egyenlakásokat jelenti, nem túl magas anyagminőségű bútorokat, és a díszek hiányát.

De most akkor mi ez? Kispénzűekre szabott sablon-lakberendezés, vagy praktikus, megfizethető otthon? Mielőtt értékítéletet mondanánk, kezdjük az elején:

Modern farmház stílus: Rusztikus és elegáns megoldások a vidéki hangulathoz

2024. 02. 21. 16:15:11

Ki ne szeretne egy olyan helyen ébredni reggelente, ahol a modern életbe csempészett vidéki nyugalom, annak rusztikus bája öleli körbe az otthon minden szegletében? Nem véletlen, hogy a modern farmház stílus egyre népszerűbb, hiszen pontosan a fentebb lefestett képet hívja életre. Mutatunk néhány tippet, hogyan tud Ön is hasonló stílust kialakítani otthonában.

Francia elegancia az otthonokban

2022. 09. 23. 18:12:27

Olyan sokszor használjuk a „francia elegancia” kifejezést, pedig gyakran tisztázatlan, hogy mit is jelent valójában. A franciákra jellemző kifinomultság sok otthont képes varázslatossá tenni, de csak akkor, ha ismeri miként hívhatja életre a franciákra jellemző luxusérzést. Ebben a cikkünkben segítünk önnek, hogy rövid időn belül megvalósítsa francia témájú otthonát!

Soha véget nem érő nyaralás, avagy a tengerparti stílus lakberendezés

2022. 06. 21. 15:37:13

Ki ne szeretné a tengerek puha homokos partjait, a hűsítő lágy szellőt, és a langyos hullámok ringatását! Ha ön is vágyik arra, hogy minden napot a gyönyörű partokon tölthesse, akkor a tengerpart stílus lakberendezés egészen biztosan elnyeri tetszését! Bemutatjuk, hogyan hozhatja el otthonába a soha véget nem érő nyári hangulatot!

Mit kell tudni a panel lakberendezésről?

2022. 06. 14. 12:36:51

Magyarország lakosságának jelentős hányada panellakásokban éli a hétköznapjait. Az emberek véleménye igen megosztó a „telepi életről”, pedig egy kis kreativitással bármilyen stílust kialakíthat, és egy igazi álom otthonná formálhatja. Eláruljuk a tökéletes panel lakberendezés titkát, hogy megvalósíthassa minden elképzelését!

Miért olyan vonzó a monokróm lakberendezés?

2022. 06. 03. 12:18:07

Sokan rajonganak ezért a lakberendezési stílusért, de csak kevesen képesek megvalósítani a tökéletes monokróm hangulatot. Mi is ez pontosan, és hogyan lehet a legegyszerűbben és leghatékonyabban életre hívni? Segítünk Önnek!

5 tipp, amitől Ön is imádni fogja a vintage lakberendezést!

2022. 05. 10. 19:41:21

Rusztikus, romantikus, mégis időtálló: ez nem más, mint a vintage lakberendezés, ami még mai napig széles körben hódít. Bárhol kialakítható helytől és adottságoktól függetlenül, így mindenkinek lehet egy romantikus kis lakja. Mitől lesz egy otthon igazi vintage birodalom? Segítünk Önnek, és eláruljuk a titkot!

A tökéletes steampunk lakberendezés

2022. 05. 06. 13:18:44

Gondolta volna, hogy a steampunk stílust nem csak az öltözködésében, de az otthonában is érdemes megjeleníteni? Ha igazán karakteres és egyedi lakásra vágyik, akkor a steampunk stílus tökéletes választás! De csak abban az esetben tudja létrehozni ezt a különleges atmoszférát, ha ismeri a steampunk lakberendezés minden csínját-bínját. Segítünk, hogy otthona igazán egyedi legyen!

Loft stílusú nappali berendezése

2022. 04. 21. 15:03:04

A loft stílussal valószínűleg már többször találkozott, talán csak észre sem vette. Egy igazán különleges, mondhatni ellentmondásos stílusjegyről van szó, amivel ha kicsit közelebbről is megismerkedik, egészen biztosan elnyeri tetszését! Merész, elegáns, ugyanakkor fiatalos. Bemutatjuk a tökéletes loft nappali minden részletét!

Mi is az a modern rusztikus lakberendezés?

2022. 03. 24. 10:21:46

Modern és rusztikus… mintha egymásnak ellentmondó fogalmak lennének, pedig a valóságban nem is olyan nehéz összehangolni a kettőt. A végeredmény pedig igazán különleges lesz, akár egy nagyvárosi, akár egy vidéki otthonban!